Пружини за Е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Re: re

Мнение от klintan66 » 15 Фев 2008, 23:32

slavianko написа:
klintan66 написа:аз също съм така, виж галерията ми, но май ще режа отпред -като се стопли. Но честно казано на пътя колата е стабилна много а пък вози много мазно и още се колебая. Може и да си въобразявам но като, че ли в движение не стои същото като когато е спряла.
Сакън. Недей ряза. Не си усирай пружините.
е само с 3/4 до 1 навивка :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Мнение от slavianko » 16 Фев 2008, 1:34

klintan66 написа:
slavianko написа:
klintan66 написа:аз също съм така, виж галерията ми, но май ще режа отпред -като се стопли. Но честно казано на пътя колата е стабилна много а пък вози много мазно и още се колебая. Може и да си въобразявам но като, че ли в движение не стои същото като когато е спряла.
е само с 3/4 до 1 навивка :D
Баце оригиналните пружини са по меки и скъсиш ли ги изобщо не си добре. Да не говоримче дори да си сменил пружините със спортни такива пак трябва задължително и амортисьори да смениш. А като ги отрежеш става направо мацано дупе с тиквички. Нали знам аз как бях. Първо смених само пружините. Вярно стана ниска и твърда ама като има някъде малко по голямо скокче по асвалта или неравно и хрррц, хрррц. И като сложих и сините богета и всичко си заспа. Иначе това с рязането на пружините е най лесният начин да си спраскаш картера някъде :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Мнение от slavianko » 16 Фев 2008, 1:35

RSxRacer написа:
slavianko написа:
klintan66 написа:.....................

Пуснато на: 15 Фев 2008, 15:25 Заглавие: re

ти пък нямаш търпение да се приберем и бам във форума :) да беше казал да ти дам телефона да се ровиш пък аз да карам :)
Ко да го караш. Нали видя то не върви БМВ-то :mhihi: :mhihi:
От 80 нагоре неще :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Предишна

Назад към E34