1ви ЮНИ-1ва Серия

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от fen_BMW » 04 Юни 2004, 17:54

мерси че ми отвори :shock: .имформацията и снимките са супер

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 04 Юни 2004, 19:36

а каква е цената????
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 04 Юни 2004, 20:27

Някъде към 20 евро, базова горе долу там са цените независимо от двигателя дали е бензин или дизел.

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 04 Юни 2004, 21:40

Само мен ли не ме кефи тази кола .. не знам .. може би не мога да приема доста странните форми, непознати за БМВ ...
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 04 Юни 2004, 21:44

rtzankov написа:Само мен ли не ме кефи тази кола .. не знам .. може би не мога да приема доста странните форми, непознати за БМВ ...
споко има време :wink: мен от тези, които не ми харесваха сега не ми допада единствено муцуната на седмака. Просто си гледа като теле. Иначе отзад е страхотна, както и останалите серии...
човек се учи докато е жив...

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 04 Юни 2004, 21:46

rtzankov написа:Само мен ли не ме кефи тази кола .. не знам .. може би не мога да приема доста странните форми, непознати за БМВ ...

:!: :roll:
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 08 Юни 2004, 17:37

колата иzглежда добре на живо имах вуzможноста да я видя няколко пути(сужалявам zа на4ина на писане тея немски клавиятури са побуркани)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 08 Юни 2004, 23:38

Аз успях да я видя на на живо :D
Искам да кажа за тези които не са имали това щастие:
Няма снимка на която да изглежда толкова добре колкото на "истинско" :!:
Чисто и просто чистокръвно БМВ :!:
Или поне така изглежда на външен вид :roll:
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 09 Юни 2004, 12:45

Просто не си се докоснал до нея, затова така разсъждаваш :idea:
Повече никога няма да направя грешката да говоря за нещо което не съм виждал на живо. Усещането е съвсем различно...

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 09 Юни 2004, 14:56

Да и аз бях на премиерата на 1-цата и на живо изглежда доста по добре вече искам единицааааааааа :D
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 09 Юни 2004, 17:31

абе и аz я видях на живо ама не е 4ак толкова хубава ,но не е и лоса
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 09 Юни 2004, 18:04

Ами йавно новият дисайн който прилага Бангъл, не изглежда много добре на снимки, но на живо........... :D

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 10 Юни 2004, 9:11

На маркетинг срещата при представянето на 1ва серия, моят приятел Свен Аренс (Белгиец работещ за BMW AG - тотален автомобилен МАНИАК) извади една презентация, която много точно и ясно обясняваще защо Крис Бангъл направи тази промяна в дизайна ... Човека е знаел какво прави от деня, в който пусна 7ма серия! Имаше три снимки отпред в еднакви цветове на Е46, Е39 и Е38 - прекрасни творения на BMW AG, но прекалено еднакви! На улицата биват разпознати от хората наясно с марката BMW, но за останалите хора това е просто BMW ... какъв модел ... ми BMW! Крис Бангъл е хвърлил далеч в бъдещето Е65 и е започнал да попълва останалата гама - близки като външен вид, но достатъчно различни една от друга! Свен показа снимка на всички нови BMW-та снимани отпред ... така е наистина! Общо взето беше адски интересно и получих отговори на много въпроси, които ме вълнуват!
DrivingGod, BMW//M-ma6inata, krika, Ани и Монката видяха и се запознаха с г-н Аренс... видяха синьо-белия пламък в очите му! Стояхме пред лаптопа му и гледахме "Star" филмчето с Мадона на BMW Films и двамата рецитирахме дума по дума цялото филмче секунди приди да го кажат ... :D Дни след това бяхме заедно със сина на Карл Фитцау (президент на BMW AG за източна европа) - Матиас Фитцау, който също е тотален автомобилен фен и Свен Аренс на боулинга на Кемпински и си говорихме за автомобили ... Щастлив съм, че се срещам с такива хора! Душата ми се напълни! Свен Аренс спомена за бъдещите планове на BMW за пускането на 130i :D :shock: Въпросният белгиец притежавал Maseratti забравих модела (бях пийнал) - помня само, че беше Bi-Turbo, отделно имал Mini Cooper S, с тунинг от някакъв негов приятел и вървял на 5та и 6та предавка повече от Mini Cooper S John Cooper Works ... но му го откраднали! Сега притежавал нов автомобил - E46 M3 Cabrio и ме покани в Белгия на гости да го тествам! Човекът е обиколил половината свят и половината писти в света да прави тестове на нашите любими автомобили .. Специално за 1Series каза, че се държал невеоятно на пътя и се drift-вал прекрасно :D :D :D

Засега толкова, че няма кой да ми свърши работата ако продължа да пиша :D

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 10 Юни 2004, 9:26

Ех че сладки думи...
направо :yes: :yes: :yes: :bowdown:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум