Въпрос за маршрут

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Въпрос за маршрут

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 15 Фев 2008, 18:33

За колко горе долу време се стига с такси от централна гара/автогара София до аерогарата!?

Ако някой колега знае ориентировъчно за времето и разстоянието да пише набързо,че в събота ще патувам -да взема да си направя сметката... !
Мерси предварително! ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 15 Фев 2008, 18:35

щом е в събота 20-30 мин ще са ти напълно достатъчни. Но ако е през седмицата в пиков час.........
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 15 Фев 2008, 18:38

толкова 30-40 мин.
мен ако питаш като се качиш и те пита от къде да минеш, му кажи ами май през махалата ще е по-добре сега, или покрай четвърти километър. цитирай му ги тези неща :winky:
щото тия са педерасТИ
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

ентусиаст
Аватар

Re: Въпрос за маршрут

Мнение от GVT » 15 Фев 2008, 18:40

tsurata написа:За колко горе долу време се стига с такси от централна гара/автогара София до аерогарата!?

Ако някой колега знае ориентировъчно за времето и разстоянието да пише набързо,че в събота ще патувам -да взема да си направя сметката... !
Мерси предварително! ;)

Тия бакшиши баце ще ти вземат до летището колкото самолетния билет. :mhihi: Виж някое друго токси ,не тия на стоянките на централна.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 15 Фев 2008, 18:42

GVT написа:
tsurata написа:За колко горе долу време се стига с такси от централна гара/автогара София до аерогарата!?

Мерси предварително! ;)

Тия бакшиши баце ще ти вземат до летището колкото самолетния билет. :mhihi: Виж някое друго токси ,не тия на стоянките на централна.

На автогарата май са читави, не са като на жп-то :mhihi: :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ентусиаст
Аватар

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 15 Фев 2008, 18:51

Мерси за информацията ,колеги!
;)

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 15 Фев 2008, 20:41

Най-добре и евтино ще ти излезе според мен някой колега от София да те съпортне.. ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 15 Фев 2008, 20:46

аз от нас (младост 2) ...... до лъвов мост ( естествено не пиков час,а сутрин) някъде за 20,25 мин максимум .. така,че си напраи сметката ... инъче ми се е случвало и през пиков час от лъвов до младост да стигна за 30-40 мин :lol: :D

Аватар

Мнение от ///MapTo » 15 Фев 2008, 20:52

///vlado написа:...

И като се събуди беше на 17...само един път искам да имам щастието да ме подпре ей такъв 17 годишен като теб без книжка...КАТ ще му бъде най-малкия проблем в случая :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 15 Фев 2008, 21:22

баткоооо ... моляте недей ... незнам какви 17 години те гонят ... моляте спри се вече .... :roll:

Аватар

Мнение от ///MapTo » 15 Фев 2008, 21:34

///vlado написа: .... :roll:

поне скайпа да си беше сменил,или този е на брат ти :winky:
п.с. Колегата с темата,ако искаш ще ударя едно рамо,когато трябва да се извозиш от гарата до летището ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 15 Фев 2008, 21:40

бате честно това с Skype незнам къде го измисли ..... брат нямам ... сестра имам (тя е по малка от мене ) и рядко е при мен .... моляте стига вече с тия глупости,че ми писна .... а и провалихме на човека темата .... :uups:

ентусиаст
Аватар

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 15 Фев 2008, 22:00

///MapTo написа:
///vlado написа: .... :roll:

поне скайпа да си беше сменил,или този е на брат ти :winky:
п.с. Колегата с темата,ако искаш ще ударя едно рамо,когато трябва да се извозиш от гарата до летището ;)

Колега ,много съм благодарен за съдействието ,обаче се насочих към друг алтернативен начин за извозване... понеже тез пари за такси по-добре да ги сипя за гориво и да ме закарат ;)

Аватар

Мнение от ///MapTo » 15 Фев 2008, 22:25

tsurata написа:...

Е,това имах предвид и аз,макар че не бих ти взел пари,но всеки сам си решава...успех ;)
Изображение
Изображение

Назад към Извън Темата