Антената на радиото - къде е.....????
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Антената на радиото - къде е.....????
значи следното:
махнах default музикалната кутия на мойта, защото и сложих МР3 кутия ... е да ама тя нещо ми прави номера с радиото. Имам чувството, че сигнала от антената му е много слаб и постоянно се чуват шумове ... тоест звука на радиото не е чист. Пак го вадих за да се уверя, че съм сложил куплунга добре ...
Тъй като от колата отникъде не стърчи антенка ... се чудя къде е завряна, така че да не лови чисто радиото
Имал ли е някой такива проблеми ? Дали може да се сложи некакъв усилвател на сигнала на антената или даже друга антена ама къде
Иначе оригиналното радио си работеше що годе добре ....
махнах default музикалната кутия на мойта, защото и сложих МР3 кутия ... е да ама тя нещо ми прави номера с радиото. Имам чувството, че сигнала от антената му е много слаб и постоянно се чуват шумове ... тоест звука на радиото не е чист. Пак го вадих за да се уверя, че съм сложил куплунга добре ...
Тъй като от колата отникъде не стърчи антенка ... се чудя къде е завряна, така че да не лови чисто радиото

Имал ли е някой такива проблеми ? Дали може да се сложи некакъв усилвател на сигнала на антената или даже друга антена ама къде

Иначе оригиналното радио си работеше що годе добре ....
Антената на радиото е нагревателния елемент на задното стъкло. Принципно има някакъв усилвател на сигнала който стои в лявата задна колонка. Но щом като предишното радио е свирело добре а това не желае едва ли е от антената. Или е от тунера на самото радио или нещо не е свързано както трябва. Може ширмовката да не е замасена.
- Chakal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W220
- Мечтае да кара: не мечтае, кара я.
- Детайли за колата: мазен курбан
http://www.elcats.ru/bmw/parts.asp?secid=C7A002D6&modid=297004F3&kpp=M&myear=19940600
+ това има една стара тема за Е34 антената. Можеш да ползваш функцията "търсене" - пишеш "Антена" и ще излезе.
+ това има една стара тема за Е34 антената. Можеш да ползваш функцията "търсене" - пишеш "Антена" и ще излезе.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Отпред има бяло кабелче което захранва усилвателя на антената.Трябва да му се подадат 12V .Ползвай изхода за автоматична антена от плеъра който си монтирал.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
AGT написа:Отпред има бяло кабелче което захранва усилвателя на антената.Трябва да му се подадат 12V .Ползвай изхода за автоматична антена от плеъра който си монтирал.
това zвуЧи добре ... по принцип останаха много кабели които не са вьрzани на новия ... просто старото радио имаше много кабели ... и си прав Че може да е zахранвано и усилвателя на антената ... zнаЧи бял кабел ... Ще пробвам и Ще пиШа ...

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
AGT беше прав!!
свързах белия кабел със изхода за ел. антената и радиото запя като аз след 5 водки
евала колеги за помоща ви !!!

свързах белия кабел със изхода за ел. антената и радиото запя като аз след 5 водки

евала колеги за помоща ви !!!

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Абе аз имам няква на тавана ама....
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Тази на тавана най вероятно е за телефон (ако колата е от Италия това е масово явления).А на Е-36 не знам какви са цветовете на кабелите-най вероятно и там е така,но не съм сигурен.
Съвет от КАТ !
10 мнения
• Страница 1 от 1