КРАДЦИ в Сухата река -мамицата им
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- blackrider
- младши ентусиаст
-
КРАДЦИ в Сухата река -мамицата им
Преди 4 дена осъмнах без огледала,днес без халогени !!!!
Купих си ДЕПО по 55 лв бройката. Питам аз мамицата им наркоманска ,като ги краднат и продадът 2-ра ръка .Колко им е далаверата -10-20 лв?????
И всичко това пред камерата и прожектора!!! НАГЛО !
Сега обаче имам запис и майка им недна!!!!
Новите ги бетонирах яко да видим как ще ги свалят и колко бой след това ще хапнат ! -дупе им яко наркоманско !
БЕСЕН СЪМ -МЕКО КАЗАНО !!!!
Купих си ДЕПО по 55 лв бройката. Питам аз мамицата им наркоманска ,като ги краднат и продадът 2-ра ръка .Колко им е далаверата -10-20 лв?????
Сега обаче имам запис и майка им недна!!!!

Новите ги бетонирах яко да видим как ще ги свалят и колко бой след това ще хапнат ! -дупе им яко наркоманско !

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
запис е готино че имаш , ако ги познаеш яко бой и секс. Ама ако искаш да ги съдиш и мислиш да използваш записа за доказателство знай че той няма правна значимост, защото по закона за СРС се води че ти си физическо лице и нямаш право на видеонаблюдение. Сире4 ченгетата виждат лицата им на записа....ама до там свършва всичко. Иначе пусни им снимките тука и който ги види да ги ръга вместо тебе и аз ше се включа 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Ако разбереш къде са направо ми звънкай да идвам и да помагам с тупалките. Най-мразим крадците. Телефона ми го има във форума Е34 темата за телефоните.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Re: КРАДЦИ в Сухата река -мамицата им
blackrider написа:Преди 4 дена осъмнах без огледала,днес без халогени !!!!
Сега обаче имам запис и майка им недна!!!!![]()
![]()
![]()
Новите ги бетонирах яко да видим как ще ги свалят и колко бой след това ще хапнат ! -дупе им яко наркоманско !БЕСЕН СЪМ -МЕКО КАЗАНО !!!!
Колега ще се радвам да видя записа и аз съм от този квартал и също така изгорях 2 пъти с халогени и 2 пъти с огледала ,а да и 1 път с лайсни ... Така че дай да видим за кво става дума може да съм ги виждал те наркоманчетата се знаят ... Нали се сещаш ако разпозная некои кво го чака

I'm slowly drifting

- blackrider
- младши ентусиаст
-

И не им е попречил и огромния прожектор на входа? Пред нас си е доста свелто даже и нощем.Много нагли са станали! Яд ме е ,че не съм включил камерата по-рано.Принципно я ползвам само нощем защото ми заема доста от харда на компа.Но сега вече ще записва денонощно!

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Колега би ли ми казал как да направя такава интервенция и аз ... Ще взема 0.5TB хард ама да ги видя мамицата им 

I'm slowly drifting

- blackrider
- младши ентусиаст
-
DirtySouth написа:Колега би ли ми казал как да направя такава интервенция и аз ... Ще взема 0.5TB хард ама да ги видя мамицата им
ами целата с-ма камера с инфрадиоди цветна + кабел+платката за копма ми излезна 180 лв.Аз съм на 2 ет.на 3м над колата.Но за да се скива по добре на записа си сложих и прожектор с диод за движение за 20лв 500 Вата. Но с комшийте се караме като някой ми спре на местото ,а те от яд щото знаят ,че имам камера /след като някой благ съсед ми надра другата кола с ключ / нарочно спират да не мога да си пускам камерата и да ходя да ги моля да си преместят колата /доставя им удоволствие като ги помоля / Но ей го на един път да не пусна навреме и го изядох -закон за всеобща гадост!

Абе ше ги пипна ,ма кога ли и тогава .......

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
ОО те в квартала комшиите не са завистливи мен ми я надраха на 2рия ден ,а на втората седмица на предния капак кисело мляко си намерих
Пумяри кво да ти кажа !

I'm slowly drifting

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Момчета, и мен ми тупнаха огледалата(стъклата) и халогените...от сухата съм...но ще ги хванеме
Майката им ебавам, независимо колко са

Майката им ебавам, независимо колко са

- blackrider
- младши ентусиаст
-
Мамицата Ви наркоманска аз
Аре идвайте да крадете -камерата работи ,пистолета е зареден,идвайте да Ви довърша аз преди това да са сторили шибаните наркотици .Келеши смотани

Аре идвайте да крадете -камерата работи ,пистолета е зареден,идвайте да Ви довърша аз преди това да са сторили шибаните наркотици .Келеши смотани

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5