Крушка фар гори
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Крушка фар гори
Здравейте,
за 2 месеца ми изгоря 2 пъти крушката на късите на десния фар. От какво може да е? Не вярвам да е случайност...
за 2 месеца ми изгоря 2 пъти крушката на късите на десния фар. От какво може да е? Не вярвам да е случайност...
аз ги смених и на 2-та,значи стори ми се че колата е студена,паля я...и стои пред вкъщи да загрее и като тръгна изгаря лампата,та си мисля че замръзва колата и като я запаля се топли,става конденз и като тръгна се мокри и гори.защото като я сменях беше влажна.та при мен беше от това,от друго не гори крушка.
Крушка
А дали не е нещо по инсталацията?
Аз имах проблем с мигачите след като ми поставиха алармата.Започнаха да залепват и ту се включват ту не. Като ми отвориха в сервеза стоповете се оказа ,,че клемите са нагорели.Сменихме ги ,но след 2 дни пак залепна единия за 2секунди.Та и при м ен може да е инсталацията нещо.А на единия фар ми свети ту по слабо ту по силно крушката.
Та си мисля ,че е нещо по инсталацията.

Аз имах проблем с мигачите след като ми поставиха алармата.Започнаха да залепват и ту се включват ту не. Като ми отвориха в сервеза стоповете се оказа ,,че клемите са нагорели.Сменихме ги ,но след 2 дни пак залепна единия за 2секунди.Та и при м ен може да е инсталацията нещо.А на единия фар ми свети ту по слабо ту по силно крушката.

е да ако е слагал аларма,много често от там сдава багажа,защото не ги свързват хубаво,при мен това беше станало на голфа,на самата платка на стопа,беше изгоряла малко и вътре в таблото постоянно ми светеха мигачите и както мига,спира...такива работи.може да е от алармата ама доколкото знам става от тези китайските...ако си сложила такава...при теб кали ще е 100 % инсталация,ама при колегата дето му гори 2 пъти една и съща крушка...само уплътнение,или по фара нещо.
6 мнения
• Страница 1 от 1