Един факт

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Един факт

Мнение от MICH__ » 14 Фев 2008, 22:19

http://vbox7.com/play:3bcba102

Какво мога да кажа .. :censored: Съвсем скоро една от наи-старите държави в света ще изчезне.

Цитат --> България е засега но утре може да се нарича друго. Един се наричало Византия след това се наричало Османска инперия след това благодарение на турците България

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 14 Фев 2008, 22:34

абе мани няма думи вече ...... :( тва не е държава ... е ония ден четох някъде,че вече 40% от младежите до 18 годишна възраст са от Ромски произход ...... :confused:

П.П Не коментирам повече .....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 14 Фев 2008, 22:41

Няма какво да се говори-скапаните мангали и турци ще ни превземат??! :evil: :evil: :shock: :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 14 Фев 2008, 22:44

:roll: май ще се върнем на зад във времето когато бяхме под турско робство :lol:

П.П Звучи като базик ... ама .... :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 14 Фев 2008, 22:52

///vlado написа::roll: май ще се върнем на зад във времето когато бяхме под турско робство :lol:

П.П Звучи като базик ... ама .... :idea:

Никак не звучи като базик даже... На там отиват нещата. Това им е цел на турците, те не могат да се примирят, че има държава БЪЛГАРИЯ.
И тоя мангал ше ми казва "аз съм хитлер и ше прая българите на сапун"

Ааауууууу мангали, догани, сичките трябва да бъдат затрити от тая земя, те не заслужават да живеят ве! Не стига че ние им плащаме помощите а те стоят само и нищо не правят ами претенции имат...
Баси как съм ядосан, за пореден път тая тема ме изкарва извън равновесие :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 14 Фев 2008, 22:54

[quote="Berboo"][/quote]

та както се изказа колегата ..... от въртолета трябва да ги пускат както Пиночет е направил на времето .. това е най-правилно :idea: :lol:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 14 Фев 2008, 23:05

///vlado написа:...

Защо не минете на скайп направо?
в една тема с 5 поста 3 от тях са твой ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 14 Фев 2008, 23:08

[quote="///MapTo"][/quote]

знаеш ли я приказката " Присмял се хърбел на щърбел " ..... :?:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 14 Фев 2008, 23:15

///vlado написа: .....

Ми всъщност не я знам...пусни ако искаш да гледаш всичките ми мнения и погледни последните 1000 за да не те тормозя с всичките...виж колко съдържателни са моите,виж твоя спам :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 15 Фев 2008, 0:08

Никой не е съгласен с това и всички само пишем по форуми и си говорим, а всъщност нищо не правим, Е по този начин едва ли ще се промени нещо в положителна посока.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AntropoS » 15 Фев 2008, 0:16

Requiem for a Dream - слушам и си мисля как всичко отива подяволите

http://www.data.bg/f.php?fid=2509762
Не трябва да те е страх от действието, а от бездействието.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 15 Фев 2008, 0:27

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: надявам се тоя мангал да е още в клетка.а иначе грозния факт е че ние всички го правим да е така,като не гласуваме,дори за истински измекяри.само се замислете ако всеки от вас родолюбци отиде да гласува какви са шансовете на тия черни мангали.нека всеки се замисли.а к,во гледаме изборите по телевизията и после турци ни управляват е ще ни управляват щом им позволяваме.ще станеме като косово.за това вместо да умувате по форумите като дойдат изборите накарайте вашите близки и приятели да ГЛАСУВАТ

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 15 Фев 2008, 0:29

AntropoS написа:Requiem for a Dream - слушам и си мисля как всичко отива подяволите

.....и постепенно влизаш във филм....

Вярно е, че всеки се чуди вече кво да пуска във форума за да е интересен...абе старата песен на нов глас ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

11

Мнение от MICH__ » 15 Фев 2008, 0:32

Единственото което може да направин е да гласуваме. А не да казваме маината им се ми е едно кой ще е и после ах маика им турци ми турци ще са. Отнема не повече от 20-30 мин за 4 години мисля ,че не са проблем за никой.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MICH__ » 15 Фев 2008, 0:42

PeBaLs написа:
AntropoS написа:Requiem for a Dream - слушам и си мисля как всичко отива подяволите

.....и постепенно влизаш във филм....

Вярно е, че всеки се чуди вече кво да пуска във форума за да е интересен...абе старата песен на нов глас ;)

Немога да ги разбера такива като теб има 2 варианта или си супер безхаберник или си от малцинствата. Видя ли я тая джамия в 8часа да ти пее и да те приканва кам молитва :dummy: всеки ден.?!?! А има цели райони в който се говори на турски в магазините неможеш да си пазаруваш защото неговориш турски казват ти геур и това вав твоята родина твоята страна . Бабите и дядовците ни живеят в страх по селата да не бадат уграбени или по лошо а на теб ти се все едно :dummy:

Следваща

Назад към Извън Темата