шофиорски курсове

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

шофиорски курсове

Мнение от cobrata_m3 » 13 Фев 2008, 23:20

здравеите колеги одавна ми се върти една схема в главата и имам нужда от съвет и ако евентуално има някой на подбна схема още по добре значи имам познат инструктор и преди да говоря с него искам да питам вас. значи моя човек има фирма с 2 коли офис отговаря на всички изисквания и така нататък та въпрос дали ще има кирия ако взема кола и използвам неговата фирма като аз изцяло си покрия разходите по колата заплата на инструктора ремонти гориво общо взето всичко и примерно на всеки курсист той да взима процент като той няма никакви разходи освен да си прибира чистата печалба как мислите вие ще има ли кирийка или не си заслужава.ще се радвам да чуя всякакви мнения и още нещо ако може някой да разясни какви други разходи има освен гориво консумативи ремонти данъци и такива работи не знам какво още се плаща..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KNOCK » 13 Фев 2008, 23:29

Инструктора ще трябва да си плаща танъците за 3-тата кола така че няма да му е чиста печалбичката ..... а и +тва трябва да изкараш курс за инструктор (ако не си го изкарал)
Изображение I LOVE MAZDA

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 14 Фев 2008, 1:06

тези данъци ги плащам аз и си намирам инструктор който да работи на заплата.

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 14 Фев 2008, 13:05

Мисла си , че инструкторите си намират кола и си прибират всичко :).
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KNOCK » 14 Фев 2008, 17:08

Маи не си го обмислил като хората....Тва е труден бизнес в които не се влиза лесно
Изображение I LOVE MAZDA

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530D xDrive

Мнение от Ciki » 14 Фев 2008, 17:11

Незнам какви пари се изкарват от тоя бизнес ама 1 път да плащаш % на собственика 2ри път да плащаш заплата на инструктора и не виждам къде точно ти е твоита печалба....

Назад към Извън Темата