Цветя на едро - от къде?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Цветя на едро - от къде?

Мнение от X-citer » 14 Фев 2008, 12:24

Здравейте, някой има ли представа от къде мога да закупя цветя на едро? Там където се продават ще могат ли да ми ги аранжират в букет? Става въпрос за поне 101 рози :)
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 14 Фев 2008, 12:45

Борсата за Цветя е тоето място,могат и да ги аранжират,обаче незнам къде е се някои друг пращах :confused:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 14 Фев 2008, 13:01

Борсата тука до нас на пазара Димитър Петков е идеална за целта ти. По принцип има огромен избор и доста място за пазарлък относно цената 8) Намира се между Симеон и Пиротска на Димитър Петков. Само дето не знам дали все още има някой там, тъй като пичовете отиват там в 6 сутринта и седят докато има стока, а тя обикновенно свършва към 10-11... Но тъй като днес е празник, може би още има хора. Лошото е че не правят аранжировки, ама пък аз не виждам на 100+ рози какво ще им аранжираш. Те сами по себе си са :shock: :) Успех! :yes:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 14 Фев 2008, 13:01

101 рози вчера ги поръчах за 500 лв в един магазин на бул. Мадрид :)
На друго място ми поискаха 700 :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 14 Фев 2008, 13:04

нямам нито тел нито име ,но ще ти обясна!
отиваш по цариградско на светофара на горубляне и дружба/ тва е светофара след ОМВто след метро. там си наляво и стигаш още един светофар,подминаваш го и следващият е на "Родеото" така се казва мястото с много магазинчета като островче. начи тоя е като пешеходен на Т-образно и там завиваш надясно и караш докато свърши уличката и от ляво ще я видиш оранжерията. ако се объркаш-питай там за оранжерията или за М-комплект 33,там имат сервиз до оранжерията. цветята са много евтини-само дето требва давзимаш на връзка-примерно по 10 ,ма ти излизат колкото 2 на центъра!

Назад към Извън Темата