Поздравления на всички!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
gtit16 написа:|`oTuH написа:100% е било Шел-а на моста
видял си моя човек хаха
аз му казах за клуба, заговори ме защото си бил зел и той ИСка
абе мафия сме
Брато ти ли беше миналия пьт с спуканата гума кадето ми разправяше че за един ден си спукал 3 гуми???
хаха да

обаче гумите са 2
това се оказа че на винтила оная точка е влезнала на вътре и издиша, ама ми го опраиха

аре добре дошъл

4 8 15 16 23 42
И на мен ми прави впечатления, че каращите БМВ винаги ми дават предимство. Няма да забравя един случай - зверска колона, а аз трябва да се включа, ама никой не ми дава предимство и в един момент гледам се задава едно БМВ и се зарадвах, че той ще ми даде път. Да ама човека се беше замислил нещо и хич не ме видя, а аз страшно разочарована, но в последния момент пича ме забеляза, наби спирачки и ми даде път
Е как да не се кефиш в такъв момент?!? Аз също гледам да давам предимство, защото знам какво е от другата страна и се чудя на хората, които не го правят. Нима те не са били на това място?!?

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
err0r написа:Миналия петък бях в Пловдив и нито едно БМВ не ме пусна, само бусчета ми правеха път...
Има голяма разлика да караш в Пловдив и в София. В Пловди ще те удари, ама няма да те пусне...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
///peter написа:ооо да понеже в София се скъсват да те пуснат
ами аз съм останал с добри впечатления
- TheFreeRider
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z4 3.0i & Mini F60 JCW
Аз вчера с велосипедО пресичах бул. Витоша при пилоните на ндк и ме пусна един пич, бая ухилен, със Z3. И моята душа се стопли за момент 

И аз вчера чках цифра време да ме пусне някой минаха сто коли и накрая спря един мерцедес и ми даде път евала им права на всички които дават път без значение какво кара
Прави ми впечатление че наистина ме пускат повечето с по нови и хубави коли за бакшишите и другите немам коментар даже и ме засичат нама такава тъпотия 

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
miass написа:err0r написа:Миналия петък бях в Пловдив и нито едно БМВ не ме пусна, само бусчета ми правеха път...
Не съм те видяла иначе задължително щях да те пусна
А ше му пуснеш ли

Сори не се сдържах

Да не съм тотален офф топик, аз мноо често давам път на хората и спирам на пешеходни пътеки. Опитвам се да пооправя името на марката, ама много колеги се опитват обратното със селските изпълнения

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Аз като цяло се старая да пускам тези който са без предимство и има голяма опашка. Ама при условие, че зад мен има 1-2 коли или няма винаги могат да изчакат. А за пешеходците на 98% ги пускам когато са на пешеходна пътека, обаче като ми пресичат където не трябва ги храня до 9 коляно.
п.с. Марката не е определяща за "селянията" всичко си е до човека
п.с. Марката не е определяща за "селянията" всичко си е до човека
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
Готино се е получило .
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Обикновно правя път на всякакви коли, без бакшиши и маршрутки. Ама някой път като не съм на кеф и май на никой не правя 

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2