14ти... февруари
Модератор: Общи модератори
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
titto написа:Ай Честит ми Имен Ден и НАЗДррАВИЧКА!![]()
![]()
![]()
аииииииииии честит ти имен ден да си жив здрав прав и корав

It`s party time !
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Виновни са ония американци дето набиват синтетика и са станали като свине
Тая пропаганда за тъпите им празници ,дойде тук с такава сила ,че си забравихме или отрекохме от едни от най-хубавите традиционни празници
2 февруари - мъжки празник,някой беше разказал в темата в деня по този повод тогава ,от къде води началото си Петльовден.Стана така ,че сами си осрахме традицията и историята.Тоя празник дето го празнуват обратните пак дойде от ония изруди
14 февруари - от толкова хубав празник,свързан с бита и обичаите на Българите пак благодарение на американската пропаганда пиша америка с малка буква,защото за мен и това им е много
) нещата се изопъчиха - всичко е за търговията,за пари
Цветята 2 пъти по-скъпи , народа като облъчен тича и купува разни неща като по сигнал ееейййй не мога да се побера в кожата си
Ма май ние сме за е**не,защото ние позволяваме да ни манипулират отгоре ...
Уважението си е уважение,независимо дали е 14 февруари или 26 юли.Както се каза по-горе ,че женското съсловие обича изненадите и разнообразието, просто този ден с тази си машиналност трябва даже да ги отблъсва ...
Дайте да си пазим Българските традиций ,манете ги ония изруди ,нека живеят в страх и да са най-мразените па ние да сме си Българи и да си живеем по наш тертип
Честит Трифон Зарезан
Да са живи и здрави именниците
Георги Пенчев

2 февруари - мъжки празник,някой беше разказал в темата в деня по този повод тогава ,от къде води началото си Петльовден.Стана така ,че сами си осрахме традицията и историята.Тоя празник дето го празнуват обратните пак дойде от ония изруди

14 февруари - от толкова хубав празник,свързан с бита и обичаите на Българите пак благодарение на американската пропаганда пиша америка с малка буква,защото за мен и това им е много

Уважението си е уважение,независимо дали е 14 февруари или 26 юли.Както се каза по-горе ,че женското съсловие обича изненадите и разнообразието, просто този ден с тази си машиналност трябва даже да ги отблъсва ...
Дайте да си пазим Българските традиций ,манете ги ония изруди ,нека живеят в страх и да са най-мразените па ние да сме си Българи и да си живеем по наш тертип

Честит Трифон Зарезан
Да са живи и здрави именниците

Георги Пенчев
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Ето как си представям 14.02 (може и 14.03, и 14.04, и 14.05 и т.н.) - сами с любимия човек, край нас - спокойствие (предварително сме разпределили децата на Б1, Б2 или по съседите - с преспиване!- и сме изключили всички видове звънящи и глобализиращи ни достижения на техническата мисъл...), лека музика, една-две чаши хубаво червено вино с кубчета обелена ябълка, игриви огънчета в камината и в очите... и много искрена любов...
Така си го представям... , но как ще бъде - един Господ знае!

Така си го представям... , но как ще бъде - един Господ знае!

"... _ _ _ ..."
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Penchev написа:Виновни са ония американци дето набиват синтетика и са станали като свинеТая пропаганда за тъпите им празници ,дойде тук с такава сила ,че си забравихме или отрекохме от едни от най-хубавите традиционни празници
![]()
2 февруари - мъжки празник,някой беше разказал в темата в деня по този повод тогава ,от къде води началото си Петльовден.Стана така ,че сами си осрахме традицията и историята.Тоя празник дето го празнуват обратните пак дойде от ония изруди![]()
14 февруари - от толкова хубав празник,свързан с бита и обичаите на Българите пак благодарение на американската пропаганда пиша америка с малка буква,защото за мен и това им е много) нещата се изопъчиха - всичко е за търговията,за пари
Цветята 2 пъти по-скъпи , народа като облъчен тича и купува разни неща като по сигнал ееейййй не мога да се побера в кожата си
![]()
![]()
Дайте да си пазим Българските традиций ,манете ги ония изруди ,нека живеят в страх и да са най-мразените па ние да сме си Българи и да си живеем по наш тертип![]()
Честит Трифон Зарезан
Да са живи и здрави именниците![]()
![]()
![]()
Георги Пенчев
Жоре хубави думи

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Penchev написа:Виновни са ония американци дето набиват синтетика и са станали като свинеТая пропаганда за тъпите им празници ,дойде тук с такава сила ,че си забравихме или отрекохме от едни от най-хубавите традиционни празници
![]()
2 февруари - мъжки празник,някой беше разказал в темата в деня по този повод тогава ,от къде води началото си Петльовден.Стана така ,че сами си осрахме традицията и историята.Тоя празник дето го празнуват обратните пак дойде от ония изруди![]()
14 февруари - от толкова хубав празник,свързан с бита и обичаите на Българите пак благодарение на американската пропаганда пиша америка с малка буква,защото за мен и това им е много) нещата се изопъчиха - всичко е за търговията,за пари
![]()
![]()
Дайте да си пазим Българските традиций ,манете ги ония изруди ,нека живеят в страх и да са най-мразените па ние да сме си Българи и да си живеем по наш тертип![]()
Честит Трифон Зарезан
![]()
![]()
Георги Пенчев
този път си признавам - много точен пост

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
колеги много съм разочарован... днес е 14 февруари... а аз още не съм купил подарък... трябваше да ми дадете идея и аз да съм го купил вече и жената да е щастлива и да си мисли че съм много оригинален 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Евала баце!Penchev написа:Виновни са ония американци дето набиват синтетика и са станали като свинеТая пропаганда за тъпите им празници ,дойде тук с такава сила ,че си забравихме или отрекохме от едни от най-хубавите традиционни празници
![]()
![]()
![]()
Честит Трифон Зарезан
![]()
![]()
Георги Пенчев

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Ся последно по колко точки е една розичка днес 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
dan4o_ написа:Дилян Пенчев написа:Ся последно по колко точки е една розичка днес
не питай аз за 3 рози направени в букет с некви листенца и украски + доставка до точен адрес ме одраха с 34 точки

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
аз пък мислих мислих... от кое ще мога и аз да се възползвам и и купих еротично бельо
поне кат се набутвам да знам за кво се набутвам 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз малко не можах да пусна новия телефон да звъни и се наложи почти да и го сложа в чинията да види ,че святка,за да и го подаря....!
ма сичко е ток иначе де!
и искам да похваля бат'Юбчо Ексайтъра и да кажа,че ресторанта му си заслужава,кухнята е добра,цените-напрао са си екстра ,имаше музичка,танци на народите....изобщо изкарахме си бижу!!!
ма сичко е ток иначе де!
и искам да похваля бат'Юбчо Ексайтъра и да кажа,че ресторанта му си заслужава,кухнята е добра,цените-напрао са си екстра ,имаше музичка,танци на народите....изобщо изкарахме си бижу!!!