14ти... февруари

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 13 Фев 2008, 22:48

SKISA написа:
2advanced написа:забележете обаче, че всички жени се обадиха по темата след мнението на SKISA аххах :mhihi: :mhihi: :P
Относно обеците - ми то си е the план естествено, че ще ти каже преди 2 месеца, трябва да се ликвидира всяка възможност да забравиш :D всичко е манипулация бе момчетаа...в една друга тема бях написал за 80-90% за какво са реванетата и тръшканията аххах
А дано има по-скромни жени, които да не "припомнят" деликатно какво да им се купи... :help:

не си прав -май ти е малко опита! аз не мога да говоря за всички жени,както повечето от вас правят се едно са били с всички ,но мога да говоря за доста жени ....! а за мойта специално тя не го казва ,щото да ми намекне да и ги купя/щото вече съм и купил такива ,ма бели/,а проста е споменала мимоходом ,че май е трябвало миналият път да си избере зелени!!! и аз съм го запомнил/щот нали си е моя де.../ и са като и дам зелените ще има хврък във въздуха от щастие не щото има още едни ,а щото съм запомнил малката забележка и съм я реализирал в жест!! тва е номера!!! жените е толкова лесно да ги направиш щастливи-обръщайте им малко винмание и правете неочаквани и видимо невъзможни жестове и всичко е ток!

Аз пък смятам, колега че си твърде наивен, това че си с едно момиче и ако е точното за тебе според мен ти компрометира преценката :mhihi:
Ти ги изкара ангелчета бре :) Не че ние сме цвете за мирисане ама...
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 13 Фев 2008, 22:55

аз говоря процентно! к**ва/както ги наричаме,въпреки че май требва да се наричат богомолки или бизнесменки или...там квит ще да са / са процентно по-малко от читавите моми!! тва е гарантирано! верно ,че последните години се навъдиха много гадини ,дето ше ти изсмучат портфейла и ако останеш без кеш ше те зарежат като гнида ,щот вече не им купуваш парцалки,ма тва не са всички жени! що ги слагате под един знаменател!?!? има достатъчно читави.
а мойта преценка е дъъъългаа и за сметка на тва продъъължителна!!! и със сигурност е вярна. ако искаш да кажеш,че съм бил само с нея дълбоко грешиш.
най-малкото погледнете го от тая страна!--- пред кой петлите ше се перчат ако не пред момите!?!? нали ни трябва изява и публика. и аз си обичам любовницата/ 525i-тюринг се казва ;) / ,ма кат не мога да я прасна щото е с два ауспуха-гледам да се перча пред половинката. иначе нема фън и кеф! така мисля аз ,па секи си е с мнението...!!
а и да съм наивен-нека ми е! аз нали си се чуствам добре! кеф ми е!и на нея и е кеф! па мноо важно ,че сме наивни и щастливи!! :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Yolita » 13 Фев 2008, 23:19

незнам да ли ще разберете ...това което ще изкажа....

Истинките мигове се усещат само със съпцето!
Всичко друго е стереотипи ....
Всеки човек търси радостта !
Последна промяна Yolita на 13 Фев 2008, 23:28, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от SKISA » 13 Фев 2008, 23:23

Yolita написа:незнам да ли ще разберете ...това което ще изкажа....

........както търсим радост в детските очи!

айде са-педофилия!!! :mhihi: малко ни е владето кузов и михаил джексън ,та са и в детските очи!!! :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Yolita » 13 Фев 2008, 23:27

грешно си ме разбрал :idea:

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 13 Фев 2008, 23:31

Детски очи = Тате , Мамо искам това купете ми онова = Женски очи - искам тази спиралка, искам тази парцалка . Да ама няма пари за парцалка щото вече цел месец карам с 2 на задните колела :mhihi:
Свестните са малко ама дори и при тях идва момент в който си личи как те поддтикват да им купиш нещо :evil: Поне не го правете така явно
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Yolita » 13 Фев 2008, 23:36

Да има и такива жени....
но не може да слагаме всички под един знаменател

тъжно е, но е факт.... има доста жени, който използват мъжете ...

НЕ им се давайте на тепсия!
Последна промяна Yolita на 13 Фев 2008, 23:44, променена общо 2 пъти

Аватар

Мнение от SKISA » 13 Фев 2008, 23:38

Yolita написа:грешно си ме разбрал :idea:

мноо добре съм те разбрал....,ма съм се избъзикал! :mhihi:
Свестните са малко ама дори и при тях идва момент в който си личи как те поддтикват да им купиш нещо Evil or Very Mad Поне не го правете така явно
стиа па вие бе! нема тия пари у гроба да ги носиме-нали са за тва!?!!за да се харчат!! за кво ги изкарваме иначе! един кеф за скъпата,едни гумета,малко бензин....! за всичко останало има Мастър Кард!!!! :lol:

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 13 Фев 2008, 23:42

Всичко е в кръга на шегата :winky: Когато трябва да се прави ,пари се дават, стига да и се хареса . Ама кофтито е че никой вече не го е еня за БГ празниците . Скоро може и Вси Светий да честваме :mhihi: Поне тогава ще бъда себе си :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320i Coupe
Мечтае да кара: M3 ,M6

Мнение от Psyxodelia » 13 Фев 2008, 23:45

Ехааа,вие тука от "Как ще празнувате празника?" го изкарахте в спор какви били жените и тн...Има от всичко по малко :winky:
Изображение

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Фев 2008, 0:44

Всъщност от кога започнахте да празнувате католически празници не разбрах? ;)

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 14 Фев 2008, 0:47

Еее вие тука на е**** мелето го обърнахте.
За всеки влак все пак си има пътници - едни уважават въпросния празник, други не. Едни са по-романтични, други не дотам. Всичко е въпрос на гледна точка, едни се радват на по-малко, други на повече...зависи, все пак от мъжете се приема по-остро, защото не са чак толкова сантиментални, колкото жените.
Лично за мен, празника е доста тъпо измислен, защото не може да чакаш едва ли не точно 14ти.02, за да подариш на човека до себе си нещо - цветя, дрънкулка и т.н, да му кажеш, че го обичаш....само защото било Св.Валентин. Сегааа, някак си тъпо е толкова много ексцесии за този ден. Ако някой наистина държи на човека до себе си ще го показва всеки ден / не говоря за материалното/, защото не само на 14.02 трябва хората да се обичат и да се сещат един за друг.
Така чееее праветел любов, а не война :D

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW M? :)

Мнение от 320i_coupe » 14 Фев 2008, 0:49

///peter написа:Всъщност от кога започнахте да празнувате католически празници не разбрах? ;)

И аз щях да питам същото! :mhihi:
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: GSI
Мечтае да кара: E31

Мнение от Mixi » 14 Фев 2008, 0:53

аз ще пия за мое здраве и курбан ще права, за вас незнам :) ама за мен ще е по-скоро Трифон нарезан, отколкото Св. Валентин
.
..
...
....
.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 14 Фев 2008, 1:12

Ай Честит ми Имен Ден и НАЗДррАВИЧКА! :bchug: :bgflag: :drinking: :winky:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата