14ти... февруари

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 13 Фев 2008, 20:37

Е**л съм му майката на 'празника'.....ей това ще правя! 'жена' нямам,а й не пия,мислех си нещо специално обаче пак се оказва голямото нищо-всичко на вятъра ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 13 Фев 2008, 20:42

е нали мъжа ти требе да топи чушката утре :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 13 Фев 2008, 20:52

BMW-E39 написа:е нали мъжа ти требе да топи чушката утре :mhihi:

Хахаха! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Който може топи, който не може целия свят му е крив и се нерви по форумите - такъв е живота! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пък защо само утре, коментари от лични впечатления ли правиш /на теб може само по празниците да ти се случват такива неща, знае ли се - разни хора, разни оргазми - нищо лично ;) / :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Аз пък нищо няма да празнувам утре! Но на тези, които честват който и да е от двата празника пожелавам много FUN! :winky:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

радост

Мнение от Yolita » 13 Фев 2008, 21:33

много е интересна темата !
може би всеки търси радост независимо от деня и повода!
радостта ни дава енергия ....и вдъхновение ...

и да не забравяме, че всичко е химия ...и емоция!
най - важното дори да нямеме пари ...жеста е важен ...
една целувка може да направи чудеса!
блага дума врати отваря!

;)
усмивки!

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 13 Фев 2008, 21:49

Аз пък ще се събера с други корави пичове и ще си правим весело,пък квото падне.По тея празници жените малко си превишават правата и очакванията,та според трябва малко да се върнат на земята!

П.П. Към тези дето прекаленно глезят жените си - хора не разваляйте момичетата,освен ако не искате да си хванете белята за цял живот,а иначе мислете и за другите след вас!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 13 Фев 2008, 21:55

BMW-E39 написа:тва е наи важното от каква я знаеш и си я взел :!:
като новата кола е, почти всичко знаеш и си сигорен :yes:
каква е разликата в годините м/у теб и твоята (СКИСА) ?

луд ли си бе братче!?!! 3г ни е разликата!! вие помислихте,че е 17 годишна ли!?!! нема лошо!! верно я познавам от когато е била на 17,ма тва е било преди 17г!!!! ееее завидехте ми ,ебати!! :mhihi:

Аватар

Мнение от SKISA » 13 Фев 2008, 22:01

по темата!
верно ,че мое са лигавщини ,ма на мен ми е кеф да правя кеф на другите около мен!най-вече на най-близките! ако щете ми вервайте,ма ми е по-хубаво да видя на жената усмивката и озареното лице като и подаря нещо или я зарадвам с нещо,отколкото на мен да ми подарят!! сериозно говоря!тва се казва егоистичен алтруизъм!звучи като болест!! :mhihi:
та днес обиколих всички магазини Сваровски в София/ мисля ,че са 6 броя/ ,за да търся едни зелени обеци ,които преди 2месеца ми беше споменала ,че и харесват! впрочем тва прави повече впечатление ,че си запомнил какво и е харесало ,отколкото самата стойност на подаръка!!! за съжаление ги свършили и нови няма да има,та ше мине само с тилифончето. исках да кажа,че е важно да си положил усилия и да е ясно ,че си обърнал внимание на това,което е казала и си го запомнил!!! прави страхотно впечатление!!! ако някой реши да подари джанта с бърната гума и конци-да я пръсне с един лак ,за да не се оцапа момата,да и върже една панделка отгоре и ще постигне същият ефект,щото пак е положил усилия за нея!!!
и те така те!!! :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 13 Фев 2008, 22:02

SKISA написа:по темата!
верно ,че мое са лигавщини ,ма на мен ми е кеф да правя кеф на другите около мен!най-вече на най-бликите! ако щете ми вервайте,ма ми е по-хубаво да видя на жената усмивката и озареното лице като и подаря нещо или я зарадвам с нещо,отколкото на мен да ми подарят!! сериозно говоря!тва се казва егоистичен алтруизъм!звучи като болест!! :mhihi:
та днес обиколих всички магазини Сваровски в София/ мисля ,че са 6 броя/ ,за да търся едни зелени обеци ,които преди 2месеца ми беше споменала ,че и харесват! впрочем тва прави повече впечатление ,че си запомнил какво и е харесало ,отколкото самата стойност на подаръка!!! за съжаление ги свършили и нови няма да има,та ше мине само с тилифончето. исках да кажа,че е важно да си положил усилия и да е ясно ,че си обърнал внимание на това,което е казала и си го запомнил!!! прави страхотно впечатление!!! ако някой реши да подари джанта с бърната гума и конци-да я пръсне с един лак ,за да не се оцапа момата,да и върже една панделка отгоре и ще постигне същият ефект,щото пак е положил усилия за нея!!!
и те така те!!! :lol:

ето за това става въпрос :yes:

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 13 Фев 2008, 22:03

B U L L I написа:то идеята не е лоша ама петък работен ден
саше ти как така се измъкна

еми нали знаеш аз как съм
то и никой не ме е пуснал де ама аз и не питам :mhihi:

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Мнение от cherry_dream » 13 Фев 2008, 22:09

На 1000% съм съгласна с Скиса.
Винаги прави впечатление жеста, желанието да зарадваш някого, вниманието и усилията.
Понякога едно цвете оставя много по-хубави спомени от злато, Сваровски и други подобни глезотии.
Dare To Dream

Аватар

Мнение от SKISA » 13 Фев 2008, 22:12

мале ше излезе ,че съм минал....."от другата страна на тротоара"!!!...от "по-левата" страна! откъм жените!!!
отмятам се от всичко написано дотук!!!! 8)
бийте ги,тепайте ги и ако не искат да правят нещо-па ги бийте ! они си знаят защо!!! :mhihi: :mhihi:
разтурям офанзивата с романтиката! един хубав секс опраа сичко!!! с къртене на средна плочка в банята и скубанье на окачалки в коридора! :uups:
отричам ли се от Сатаната!?!?... Отричам се...!!! и те така три пъти!
па на мойта нека и зле!!! ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 13 Фев 2008, 22:14

И аз това се опитвам да обясня 7 страници.Евала на SKISA :bowdown: :bowdown: :bowdown:
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 13 Фев 2008, 22:34

забележете обаче, че всички жени се обадиха по темата след мнението на SKISA аххах :mhihi: :mhihi: :P
Относно обеците - ми то си е the план естествено, че ще ти каже преди 2 месеца, трябва да се ликвидира всяка възможност да забравиш :D всичко е манипулация бе момчетаа...в една друга тема бях написал за 80-90% за какво са реванетата и тръшканията аххах
А дано има по-скромни жени, които да не "припомнят" деликатно какво да им се купи... :help:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

Аватар

Мнение от SKISA » 13 Фев 2008, 22:40

2advanced написа:забележете обаче, че всички жени се обадиха по темата след мнението на SKISA аххах :mhihi: :mhihi: :P
Относно обеците - ми то си е the план естествено, че ще ти каже преди 2 месеца, трябва да се ликвидира всяка възможност да забравиш :D всичко е манипулация бе момчетаа...в една друга тема бях написал за 80-90% за какво са реванетата и тръшканията аххах
А дано има по-скромни жени, които да не "припомнят" деликатно какво да им се купи... :help:

не си прав -май ти е малко опита! аз не мога да говоря за всички жени,както повечето от вас правят се едно са били с всички ,но мога да говоря за доста жени ....! а за мойта специално тя не го казва ,щото да ми намекне да и ги купя/щото вече съм и купил такива ,ма бели/,а проста е споменала мимоходом ,че май е трябвало миналият път да си избере зелени!!! и аз съм го запомнил/щот нали си е моя де.../ и са като и дам зелените ще има хврък във въздуха от щастие не щото има още едни ,а щото съм запомнил малката забележка и съм я реализирал в жест!! тва е номера!!! жените е толкова лесно да ги направиш щастливи-обръщайте им малко винмание и правете неочаквани и видимо невъзможни жестове и всичко е ток!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 13 Фев 2008, 22:43

SKISA написа:жените е толкова лесно да ги направиш щастливи-обръщайте им малко винмание и правете неочаквани и видимо невъзможни жестове и всичко е ток!

И аз не мога да го кажа по-добре от теб :winky: ;)
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата