Курсове с БМВ
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Mixi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: GSI
- Мечтае да кара: E31
chocho-rz написа:Дилян Пенчев написа:vicho написа:А вие вместо да пръщите от интелигентност не се ли запитахте, дали няма после да им е по-лесно да се качат в семейните коли, след като са карали курсовете на същите такива?
Само габаритите дето ще са еднакви, ама те и без туй жените не разбират от габарити и карат до чук
Не батка жените не са виновни за тези габарити, виновни сме ние че все ги лъжем колко точно са 20 см.
точно това щях да кажа и аз

.
..
...
....
.....
..
...
....
.....
- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530D xDrive
vicho написа:По вашата логика трябва всички да сме се учили на москвич 8мак, за да ни е лесно после да караме![]()
Сигурно е яко да се учиш на Газова лада от 80та година, караш караш и после сядаш в е46цата и
"яяяяяяяяяяя?!?"
"ама какви са тези копчета тука?"
"а това защо има 6 скорости?![]()
![]()
"
"дали трябва да подавам газ до долу за да върви с 30се, като ладата"
хайде моля ви се, тия от сорта, научи се на скапано, за да караш лесно хубавото, не минават отдавна![]()
пича дето му продадох 23-ката беше се учил на москвич, ама такова учене, няколко години и седна в 23-ката и на 1вия месец Тотал Шаден
откъде ги мислите тези немога да разбера
Накратко това което се опитваме да кажем е, че няма значение на каква кола ще караш курсовете важното е да се научиш да шофираш....а дали семейната кола е А6 или Е46 няма никакво значение....
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Ciki написа:vicho написа:...
Накратко това което се опитваме да кажем е, че няма значение на каква кола ще караш курсовете важното е да се научиш да шофираш....а дали семейната кола е А6 или Е46 няма никакво значение....
какви ги дрънкаш ве човек?

Не виждам как някой който се качва за пръв път на през живота си на Учебен автомобил и за тези 24 часа шофиране ще се научи на нещо, при положение, че повечето инструктори гледат само как да мине времето, но не и да научат хората на нещо?! А дори и да е добър инструктура, НЕ СТИГА ВРЕМЕТО!!! Няма начин да се научи човек да кара за толкова малко време.
Как го реши това, че можеш да се научиш, не знам...

И да, няма значение дали е е46 или а6, ама има ако си карал на ваз 2101 и после седнеш в такова, доказателства много.
Ама защо ли въобще споря?!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
vicho написа:Ciki написа:vicho написа:...
какви ги дрънкаш ве човек?![]()
Успокой топката човече и се опитай да вникнеш в това което ти говоря...изключи автопилота

vicho написа:Не виждам как някой който се качва за пръв път на през живота си на Учебен автомобил и за тези 24 часа шофиране ще се научи на нещо, при положение, че повечето инструктори гледат само как да мине времето, но не и да научат хората на нещо?!
Никой не спори нито е казал, че 24ч. шофиране стигат за да се научиш да шофираш...поне аз никъде не го прочетох....поправи ме ако греша
vicho написа: А дори и да е добър инструктура, НЕ СТИГА ВРЕМЕТО!!! Няма начин да се научи човек да кара за толкова малко време.
Ако трябва да обобщя това което твърдиш то би изглеждало нещо такова:
Понеже 24ч. шофиране не са достатъчни дори и инструктура да е супер добър дай поне колата да е А6 или пасат след 2000 година поне да се научи въпросния човек да кара.....

- Illusion
- Бургаското явление
-
Темата за какво беше, а за какво стана
Та по така развихрилата се тема да кажа, че и според мен е по-добре да се учи човек на стара кола. Едно, че е е по-трудно на по-старото и това само може да те улесни, когато мама и тате или милия ти любим ти купят ново БМВ. Всички тези копчета, за които Вичо спомена, са за улеснение, а това, че някой ще ги гледа така -
си е негов проблем.
Още повече при старите коли с всички повреди, които могат да настанат, се научаваш и да си оправяш колата. Затова според мен е по-добре не само да се научиш да караш на по-стара кола (не казвам, че на курсовете се научаваш да караш), а и първата ти кола да е такава. А вече, ако си мазохист ще си я оставиш и ще си трошиш нервите до края на дните си с нея

Та по така развихрилата се тема да кажа, че и според мен е по-добре да се учи човек на стара кола. Едно, че е е по-трудно на по-старото и това само може да те улесни, когато мама и тате или милия ти любим ти купят ново БМВ. Всички тези копчета, за които Вичо спомена, са за улеснение, а това, че някой ще ги гледа така -

Още повече при старите коли с всички повреди, които могат да настанат, се научаваш и да си оправяш колата. Затова според мен е по-добре не само да се научиш да караш на по-стара кола (не казвам, че на курсовете се научаваш да караш), а и първата ти кола да е такава. А вече, ако си мазохист ще си я оставиш и ще си трошиш нервите до края на дните си с нея

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- vicho
- старши ентусиаст
-
Ciki написа:Успокой топката човече и се опитай да вникнеш в това което ти говоря...изключи автопилота![]()
То няма в какво да вникна, защото нищо стойностно не си написал

Ciki написа:Никой не спори нито е казал, че 24ч. шофиране стигат за да се научиш да шофираш...поне аз никъде не го прочетох....поправи ме ако греша
Ciki написа:Накратко това което се опитваме да кажем е, че няма значение на каква кола ще караш курсовете важното е да се научиш да шофираш....
веднага те поправих

vicho написа: А дори и да е добър инструктура, НЕ СТИГА ВРЕМЕТО!!! Няма начин да се научи човек да кара за толкова малко време.
Ciki написа:Ако трябва да обобщя това което твърдиш то би изглеждало нещо такова:
Понеже 24ч. шофиране не са достатъчни дори и инструктура да е супер добър дай поне колата да е А6 или пасат след 2000 година поне да се научи въпросния човек да кара.....
Нямаш никакъв шанс да обобщиш, защото не си разбрал какво съм написал, прочети го пак и отново се опитай

Illusion написа:... Всички тези копчета, за които Вичо спомена, са за улеснение, а това, че някой ще ги гледа така -си е негов проблем. ...
А защо трябва въобще някой да има някакви проблеми?!

Не е истина колко криворазбрана цивилизация сме в България и докога ще живеем в по-миналия век и ще си ремонтираме колите сами и ще се учим на тях, кое какво е? Това никъде го няма освен тук, иначе ВСИЧКИ сме майстори де, грешка няма!

Последна промяна vicho на 13 Фев 2008, 20:04, променена общо 1 път
- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
vicho написа:..........
Явно си некъв дървен философ...карай там квот решиш твоя работа...
100 човека му повтарят едно и също нашия копа ли копа на едно място...
Нема лошо...щом те кефи

- vicho
- старши ентусиаст
-
Ciki написа:vicho написа:..........
Явно си некъв дървен философ... карай там квот решиш твоя работа...
дискусията е приключена
а това в червеното какво значи, че нещо немога да "вникна"

тея 100 човека повтарят, това, което са чули от дядо си, че е хубаво да се научиш на старо, че да ти е по-лесно, и аз съм го чувал, а кой копа, не решаваш ти

- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
vicho написа:Ciki написа:vicho написа:..........
Явно си некъв дървен философ... карай там квот решиш твоя работа...
дискусията е приключена
а това в червеното какво значи, че нещо немога да "вникна"
тея 100 човека повтарят, това, което са чули от дядо си, че е хубаво да се научиш на старо, че да ти е по-лесно, и аз съм го чувал, а кой копа, не решаваш ти
оки както кажеш

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
И кво понеже се е учил на лада, затова се е разбил с 323-та а?
разбил се е, защото сигурно се е надценил нещо затва (ма мога само да гадая, понеже не знам ква е била случката)
ма аре обясни ми как тва,че се е ударил е свързано с това,че е карал москвич. Кво москвича е бил по-бавен,а тва по-бързо, ми в началото да кара бавно докато свикне и готово
и да ти имам сравнението учил се да кара в москвич и седне в е46 ми просто ще го кара бе, няма да си пуска климатроници и т.н. като не знае кое за какво е, мкар че 5 минути да си поиграе и ще разбере

разбил се е, защото сигурно се е надценил нещо затва (ма мога само да гадая, понеже не знам ква е била случката)
ма аре обясни ми как тва,че се е ударил е свързано с това,че е карал москвич. Кво москвича е бил по-бавен,а тва по-бързо, ми в началото да кара бавно докато свикне и готово

и да ти имам сравнението учил се да кара в москвич и седне в е46 ми просто ще го кара бе, няма да си пуска климатроници и т.н. като не знае кое за какво е, мкар че 5 минути да си поиграе и ще разбере
Tux0 Ca !

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
една лека поправка на спора по горе относно часовете за курмуване - еми не са 24. Толкова са само на теория. Кара се 24 пъти по 35-40 мин. което прави 14-16 часа макс и пак си е крайно недостатъчно. А да не говоря че напоследък забелязвам от познати, че инструкторите въобще не са заинтересовани дали учениците им знаят как да карат. само гледат да ги изтикат по бързо до изпита. и после като ги скъсат хоп 4 допълнителни часа който дефакто са 2.5-3 в най-добрия случай и 60лв в джобчето на инструкторчето. Малко се поотклоних от темата ама исках да си кажа мнението за "У" на син фон.
- saphir
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36/ 318iS '94
За курсове на БМВ знам, че в зелена вълна имат инструктор с Е36 тука има информация http://www.zelena.info/ иначе един пасат нов има всеки ден на плиска по обяд.
- Psyxodelia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320i Coupe
- Мечтае да кара: M3 ,M6
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3