Температурата играе !!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Поздравления темата стана много добра и отива в "Детски болести ...."

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Темата наистина е хубава, но проблема на i4koo (моя беше същия) разбра ли се от какво е? При мен нещата се оправиха от самосебе си и съм сигурен че не е термостат.
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
И при мен нещата са висящи ,бях в Мкар ,не е термостат 100 %
,и все пак момчетата ми казаха че е възможно с малки отклонения на стрелката,кой казва истината и аз не знам вече
прегледахме цялата водна система и нищо проблемно не открихме ..... следва продължение според мен 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Мойта кола първо незагряваше. Смених термостата и почна да си загрява бързо. Но някой път като я изгася топла и после като я запаля започваше да изстива докато е на място и след малко пак загрява до 12ч.
След като смених термостата ми намаля малко антифриза, и като долях и вече го няма тоз проблем. Възможно ли е да не е била обезвъздучена хубаво ли де да знам?
ПП: Проблем ли е че не долях антифриз веднага щом му спадна нивото, ами карах известно време така (беше 2 пръста под нивото където трябва да е)
След като смених термостата ми намаля малко антифриза, и като долях и вече го няма тоз проблем. Възможно ли е да не е била обезвъздучена хубаво ли де да знам?
ПП: Проблем ли е че не долях антифриз веднага щом му спадна нивото, ами карах известно време така (беше 2 пръста под нивото където трябва да е)

Re: Температурата играе !!!
И при мен нещата са висящи ,бях в Мкар ,не е термостат 100 %
,и все пак момчетата ми казаха че е възможно с малки отклонения на стрелката,кой казва истината и аз не знам вече
прегледахме цялата водна система и нищо проблемно не открихме ..... следва продължение според мен 

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
marin.com написа:И при мен нещата са висящи ,бях в Мкар ,не е термостат 100 %,и все пак момчетата ми казаха че е възможно с малки отклонения на стрелката,кой казва истината и аз не знам вече

Нищо лично ,Просто бизнес !
Тези коли не трябва ли сами да се обезвъздушават?
Как точно ги обезвъздушавате, от онази врътка, която се намира под кутията за единия филтър на купето, където е казанчето за спирачната течност ли, или по друг начин?
Как точно ги обезвъздушавате, от онази врътка, която се намира под кутията за единия филтър на купето, където е казанчето за спирачната течност ли, или по друг начин?
- Racer Mani@k
-
-
Здравейте колеги, имам следният казус. Моята кола е Е39 2,5тдс след като вдигна над 3000оборота да се изреже мотора температурата на мотора се покачва драстично към критично, след като я успокоя до 2000 оборота температурата става нормална !! ???????
Моля за евентуално адекватно мнение ??
Моля пишете ми на ЛС
Моля пишете ми на ЛС
Кацнал на едно Дърво
- niki7o0o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 316и
- Мечтае да кара: М5/М3
Racer Mani@k написа:Здравейте колеги, имам следният казус. Моята кола е Е39 2,5тдс след като вдигна над 3000оборота да се изреже мотора температурата на мотора се покачва драстично към критично, след като я успокоя до 2000 оборота температурата става нормална !! ???????
Моля пишете ми на ЛС
термостата може да е за смяна колега
- SteveSR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0D
- Детайли за колата: E70 4.0D '12
Racer Mani@k написа:Здравейте колеги, имам следният казус. Моята кола е Е39 2,5тдс след като вдигна над 3000оборота да се изреже мотора температурата на мотора се покачва драстично към критично, след като я успокоя до 2000 оборота температурата става нормална !! ???????
Моля пишете ми на ЛС
Вариантите са няколко, термостата да е останал в някакво полуотворено положение и да не ти достига дебита при по-високи обороти, водната помпа да сдава багажа (начупени перки, превъртяла ос...) или радиатора (боклуци в питата или запушен).
Успех в разрешаването на проблема.
SteveSR

- bacila
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: х5 е53
- Мечтае да кара: е61 м-пакет
каде да закупя читав термостат???
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4