Специални благодарности ..

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

Специални благодарности ..

Мнение от Turturelo » 03 Юни 2004, 10:28

Искам да благодаря официално на Ани (приятелката на Fast&Furious), krika, DrivingGod, Симеон (приятеля на DrivingGod) и BMW///M-ma6inata! Стояха цял ден прави на представянето на BMW Series 1 без накрая да получат и един балон дори .. Аз ще се погрижа да има някаква награда за ентусиазма им, който е достоен за уважение .. Затова DrivingGod, krika и BMW///M-ma6inata станаха свидетели на скромен скандал от моя страна към шефката на фирмата за кетъринг на вчерашния тест драйв! Съжалявам още веднъж! Извади ме от равновесие факта, че е обиждала и викала по двама ентусиасти, стояли цял ден прави, без да вземат един лев за цялата тази работа ... пак се ядосах като се сетих! Надявам се никога да не се повтори подобна ситуация!
Поне успях накрая като някакъв вид благодарност към тях да ги повозя на 745Li като пилотна кола на два броя 645Ci ... мисля, че не им се дадохме на магистралата :wink:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 03 Юни 2004, 11:50

Хубаво е човек да види, че все още има човещина :yes:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 03 Юни 2004, 14:44

Няма изобщо какво да се притесняваш за оная лудата :P
С крика доста се позабавлявахме докато ни викаше.
За мен беше важното, че през тези два дни си прекарах невероятно в компанията на всички които бяхме там :)
А за колите не мога да изразя по никакъв друг начин впечатлението освен с :bowdown: Вярвайте ми, и аз говорих ,че се е изгубил духа, че не ми допадат и т.н. - няма такова нещо, на снимките е много по-различно :!:
П.П: Туртурело, страшно ти благодаря за возенето във седмака, усетих какво е истински комфорт и мощ :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 03 Юни 2004, 15:23

BMW///M-ma6inata защо не разкажеш малко за оная "лудата"?Все пак темата ще се продължи, а и на всички,които не сме били там ще ни е интересно.Амм...и едно друго нещо искам :D Нещо да кажеш за "така омразната ти" и на един друг човек 7-ца :?: :P Не била хубава а...грънци :!: Айде да не ти припомням какво казваше за нея:)

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 03 Юни 2004, 15:38

Turturelo не се нервирай на лудата тя само ни развеселяваше.А чувството да седиш в 645CI е неповторимо колата на живо прилича на питбул готов да те изяде :twisted:

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 03 Юни 2004, 16:49

какво е кетеринг и тая лудата руса и дърта ли беше :?: :wink:
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30 320i Convertible '87

Мнение от el_nino » 03 Юни 2004, 20:59

krika написа:Turturelo не се нервирай на лудата тя само ни развеселяваше.А чувството да седиш в 645CI е неповторимо колата на живо прилича на питбул готов да те изяде :twisted:

съгласен отвътре колата е перфектна много е гот да се седи в нея :P :roll:
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 04 Юни 2004, 0:54

Браво тутртурело, малко хора биха постъпили така като теб !

ПС.
За катеринг следващия път кажи на нащте да ти напрват, но има една опасност, клиентите да гледат повече масата отколкото колите ;-)

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 04 Юни 2004, 8:42

Снощи на сбирката дадох по един балон и един "каталог" на 1ва серия (и двете са в доста ограничени количества) на DrivingGod - нека Ани, krika, BMW///M-ma6inata и Монката да си ги вземат от него. Има за всички Ви!

Войкооов благодари на жена ти, че заради нея имаш балон :D

Назад към Основен Форум