Благотворителна Дейност!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Благотворителна Дейност!!!

Мнение от vicho » 03 Юни 2004, 14:39

Значи мислих (не само аз де), за това което се случва, за това, че членовете на клуба са много малко и, че парите не достигат за нищо... За това ми хрумна идея да се събират пари, да кажем за благотворителност на клуба, тъй като пари хей така не се събират за щяло и нещяло и да се доставят документи за какво са използвани, къде отиват и т.н.

Първа идея:

1. Закупуване на качествен софтуер за форумчето НИ. Защото съвсем се омаза, при толкова много потребители, а и нови и нови постоянно, и ще настане истински хаос. Значи, не знам фирмата която изгражда форума (така ли се казва правилно) NOXIS си върши правилно работата и дали това е нейна работа, но очевидно резултатите са много ЛОШИ, което ме навежда на мисълта за нещо НОВО!

Ако имате идей ги давайте, не знам това дали ще се случи, дали ще стане изобщо?!? Не става въпрос за някви огромни суми. Доколкото разбрах софтуера е 1000-1500$, нека компетентните лица кажат, пак да си кажа аз не разбирам. Броя на потребителите е над 1500+ и расте ежедневно. Не знам колко от тях са активни, но ако всеки от нас даде 1-2 левчета, което е НИЩО, буквално, може да се мисли за нещо. Прости сметки 1000 потребителя по 2 лв. са 2000 лв. = Нов Софтуер, край на проблемите с форума.

Понеже не всеки може да стане член на БМВ Клуба, а ентусиастите сме много, това мисля, че е добра идея за паричките, защото те никога не са достатъчни, но това е една мъничка крачка.

Пак казвам, никой не е длъжен с нищо, просто от чистия ентусиазъм. Открийте Банкова сметка моля, за дарителска дейност и напишете във форума, веднага ще пратя 10лв. може и само аз да съм (в което се съмнявам), но ще знам, че съм помогнал поне малко.

Това е, Благодаря за вниманието!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Назад към Основен Форум