най-накрая доживях и аз :))))))))))))))))))))

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 12 Фев 2008, 11:44

Именно,колегата отгоре е абсолютно прав,и моята е от Италия и е невероятно запазена.Но пък има и хора които се оплакват от италианците,така че нз
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от likeavirgin » 12 Фев 2008, 11:46

vitamincpp написа:Ами моята е италианка вече 2 години я карам и е супер, но като я купувах беше най-новата и запазена е36ца от минимум 10 други които гледах, като нова си беше без да е мита и мазана. Всичко си зависи от конкретния човек който я е карал колата няма значение какъв е по народност.

Дано си прав :roll: защото доста хора се опитват да ме убедят, че колите в Италия се карат като голфовете тук...... взимат им душичката ...и като видят ,че не може повече ...айде към БГ-то...пък и аз я взимам от познат на баща ми ...та се надявам вс да е ок :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36, E87
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от Vlado Sky Fox » 12 Фев 2008, 11:49

Честито на колежката.

Това, че е от Италия незначи, че всички италиянци са писюри. Моита е от Германия, но колеги са с италянки който изглеждат като от магазина. Вярно на немците манталитета им е друг и подържат сериозно, но и там има писюри. Всичко е до късмет в голяма степен. :winky:
Последна промяна Vlado Sky Fox на 12 Фев 2008, 12:03, променена общо 1 път

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 12 Фев 2008, 11:50

Честито със здраве да си я караш :!:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от GarDolf » 12 Фев 2008, 12:27

vitamincpp написа:..Всичко си зависи от конкретния човек който я е карал колата няма значение какъв е по народност.

:yes:
Дори и пробега не е толкова от значение, ако грижите за двигателя са били на ниво!
Моята също е италианка. В сервиза казаха, че просто късмет съм ударил с тази кола. Но.. зависи от куп неща

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 12 Фев 2008, 13:07

снимки нещо колежке :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от likeavirgin » 12 Фев 2008, 13:16

Ogi написа:снимки нещо колежке :roll:

BMW-то ще е в БГ в петък най-вероятно...така че снимки мога да кача най-рано следващата седмица :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 12 Фев 2008, 14:26

а знаем ли нещо повече за колата, цвят, екстри ? години на бъдещата шофьорката ? :uups:

п.с. откъдето и да са, все в Германия са родени :mhihi: важното е ти да и отделиш нужното внимание и средства, само с автомивки нестава, макар че ти пожелавам само там да ти е грижата :mhihi:
bmw

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 12 Фев 2008, 18:11

Еее,хехе,вече и години и искате :lol: Ще засегнете другите колежки, ще се почувстват пренебрегнати ;)
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 12 Фев 2008, 18:42

А моята тема за покупката на хладилника имаше къде къде по-малко честитки и натяганици :roll: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Потребител
Аватар
Кара: 318is Coupe
Мечтае да кара: M6 G-Power
Детайли за колата: ...направо си е детайлна :)

Мнение от panatinaikoz » 12 Фев 2008, 19:02

:OT: ... за хладилника... :) Колега , ако беше казал ,че си си купил хладилник (американски тип с 2 врати) и е зареден с мезе и пиене съм сигурен , че повече коментари и натягане щеше да има :mhihi:

разликата между колите от Италия и Германия не е от такова значение...(и в двете има от типа шофьори , от които се надяваш да не ти е колата :) ) , бях чул просто ,че като изключим пътищата по магистралите все пак в Италия имало и лоши пътища (разбира се не като нашите) и повече се амортизирали колите там , а да не забравяме ,че най-готиното нещо по магистралите в Германия е липсата на ограничение в скоростта по магистралата (смятайте там как се режат в смисал возил съм се спокойно с 200 в средна лента , защото вляво минават с 240-260 кой колкото си набичи ама при 60км права отсечка магистрала с 3 ленти + аварийна е възможно)

Така че колежке, колкото по-малко мислиш по този въпрос , толкова по-малак е шанса да удариш "греда"...Успех и съм сигурен ,че чакането ще си заслужава! :)
Ако лампичката за резервата на бензина Ви не свети , значи просто не работи!!!
Да храниш БМВ с газ е като да храниш тигър със суха храна...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330ci ZHP
Мечтае да кара: без значение к'во е63

Мнение от DA HUSTLA » 12 Фев 2008, 20:03

честито и безаварийни километри.... а може и някоя снимчица и на двете :mhihi:
... 'cause pussy is pussy and baby you're pussy for life

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stilkoood » 12 Фев 2008, 22:39

Честито и от мен! :yes: ... приятно е да видиш хубавица зад волана на БМВ. :roll: .!!!! А що се отнася до снимката ... БМВ-тата си приличат ... защо не си признаем всички, че искаме да видим колежката...!!! :guitarist:
Наздраве !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 13 Фев 2008, 10:16

stilkoood написа:... защо не си признаем всички, че искаме да видим колежката...!!! :guitarist:

:OT: ти като си призна, ние защо да го правим :mhihi:

мен ми е любопитно дали е на мойте години (21) или повече, щото младите шоферки предпочитат Corsa и Peugeot 206, а не класиката e36 :)
bmw

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от likeavirgin » 13 Фев 2008, 11:01

AHTuBuPyC написа:а знаем ли нещо повече за колата, цвят, екстри ? години на бъдещата шофьорката ? :uups:

:lol:
Имах няколко изисквания за колата ... да е е36 бензин!(е, определено съм по-голям привърженик на 318ис :uups: ) , да е тъмна на цвят-графит (все пак съм жена и за мен това има значение :angel: )за екстрите ...ами нормалните за този модел...климатик, ел стъкла, ABS, т.н. за съжаление обаче няма шибедах :(
що се отнася до годинките ... :mhihi: с риск да разочаровам някого на скромните 21 съм :uups: :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към E36