Проблем с форума
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
На мене пък след като се опитах да ги изтрия излишните мнения ми каза ,че не мога да трия чужди мнения и темата ми хвана крака няма я изчена ... 

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
На мене пък след като се опитах да ги изтрия излишните мнения ми каза ,че не мога да трия чужди мнения и темата ми хвана крака няма я изчена ...
Мерси подобно....

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
gazzzar написа:На мене пък след като се опитах да ги изтрия излишните мнения ми каза ,че не мога да трия чужди мнения и темата ми хвана крака няма я изчена ...
Мерси подобно....
И от мене - гърми като черешовото топче. Ебати катилщината - 20 пъти пускам една тема, ама така и не излезе.
АЛОООООО, РУЛИРАЩИТЕ - СДЕЛАЙТЕ НЕЩО ПО ВЪПРОСА
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Не мога и аз да не изкажа своите несъгласия с това на ден сума ти пъти да казва че няма такъв сайт, да не ми публикува темите да не мога да цитирам, да публикувам по 2-3-4-5 пъти да чета 2-3-4-5 еднакви мнения!
Въобще говорете с noxis или сменете хоста-а колкото повече се натоварва толкова повече ще става боза ...
Въобще говорете с noxis или сменете хоста-а колкото повече се натоварва толкова повече ще става боза ...
May the BMW force be with you!
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
АБСОЛЮТНО !!!!
форума е ужасен тези дни, при положение, че нета ми е супер !
но като гледам и другите, при всички е така...
форума е ужасен тези дни, при положение, че нета ми е супер !
но като гледам и другите, при всички е така...

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
След изказванията на толкоз много народ ПРОБЛЕМЪТ Е ОЧЕВИДНО МНОГО СЕРИОЗЕН
Моля хората отговарящи за това да вземат мерки

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

Ayrton Senna

Ayrton Senna
- Новини
-
Ей го и горното ми мнение ...три пъти излязло при положение че когато го пуснах не излезе .....не съм цъкал втори път прати ......излязох от форума .влязох ...пак нямаше мое мнение в тази тема ...след 15 минути влизам и три се появили. Егати чудото.
С триста зора пуснах тема в Продава но така и не успях в два други форума ......имам купища неща за писане и висят на файлове защото не мога да ги пусна. Проблема не само че става сериозен ами направо придобива зверски размери щом не се случва само на мен.
Да звъним на Андро освен аз друго решение не виждам ...Само той май може да се оправи с тая бъркотия....
Сега се моля това ми мнение да излезе поне веднъж ....
С триста зора пуснах тема в Продава но така и не успях в два други форума ......имам купища неща за писане и висят на файлове защото не мога да ги пусна. Проблема не само че става сериозен ами направо придобива зверски размери щом не се случва само на мен.
Да звъним на Андро освен аз друго решение не виждам ...Само той май може да се оправи с тая бъркотия....
- Новини
-
Ей го и горното ми мнение ...три пъти излязло при положение че когато го пуснах не излезе .....не съм цъкал втори път прати ......излязох от форума .влязох ...пак нямаше мое мнение в тази тема ...след 15 минути влизам и три се появили. Егати чудото.
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Глас в пустиня......... но поне ЕХО има
Като се позамисли човек, май не президента трябва да се сменя, а администраторите...........

Като се позамисли човек, май не президента трябва да се сменя, а администраторите...........
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Корупцияяяяя както бе казал един познат на нас фен, предсрочни избориииии
Има някакво подобрение тези дни, но то е май защото не е натоварен ... натовари ли се ще стане агейн боза

Има някакво подобрение тези дни, но то е май защото не е натоварен ... натовари ли се ще стане агейн боза

May the BMW force be with you!
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Мдаа, и при мене само проблеми. Не ми дава да пускам нови теми. И форума ми е супер бавен.
Въпреки че съв в чужбина, преди 2-3 седмици си разглеждах без проблем и доста бързо. Сега нещо се е забавил яко форума.
Въпреки че съв в чужбина, преди 2-3 седмици си разглеждах без проблем и доста бързо. Сега нещо се е забавил яко форума.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3