Откраднаха ми огледалата

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 10 Фев 2008, 17:59

AHTuBuPyC написа:Вчера след като видях темата ми хрумна една идея, ама незнам колко мога да постигна с това.
Незнам дали да се хваля или да плача, но след няколко месеца се местя да живея на Одрин, пряка на Симеон, и съм на около 15м. от кръстовището им (и от арабите :lol: ), което е и повод да се обвързвам с заем за гараж, че там колата ми, сигурно само аларма ще ми остане неоткрадната. Та ми хрумна идеята за wireless камери с които да наблюдавам магазините и евентуално да заснема нарушения, предаване на крадени вещи и тн. и да предам материалите в полицията с цел затваряне на всички магазини там.

Ако имате идеи или предложение, целия съм в слух, вярвам че все може нещо да се направи, защото аз примирен и ограбен немога да се стърпя и да седя ... :help:

п.с. колко ли скрити лимонки в форума ще се уплашат от това ми изказване :mhihi:

Брат ,идеята ти не е никак лоша,но според мен недостижима! Една такава безжична камера е към 150 кинта.А магазините на Симеон са над 20! + това за да се вижда добре трябва да монтираш камерата едва ли не в магазина!!! Аз имам камера на балкона и снимам постоянно след като надраха до ламарина едната от колите ми.За зла участ дадената нощ когато ми свиха огледалата съсед бе спрял на мойто място и аз не пуснах камерата да записва! Разтоянието от камерата до колата е към 4 метра и ако човек е с шапка да ти кажа ,че само се вижда как някой нещо прави,но какво и кой -----забрави ! Само дадох към 250 лева за камера и платка + жици !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 10 Фев 2008, 19:40

DirtySouth написа:Е толко ли кофти се вижда през тея М огледала ?

С обикновени стъкла е ужасно, нама никаква дълбочина, с оригиналните стъкла незнам как е, така и не ми дадоха възможност да карам колата с такива огледала, скапаните наркомани... тука Марто ще каже, но така или иначе, огледалото е скусено в външния ъгъл спрямо стандартните огледала, така че е нормално видимоста да е по-малка :roll:
bmw

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 10 Фев 2008, 20:00

AHTuBuPyC написа:
DirtySouth написа:Е толко ли кофти се вижда през тея М огледала ?

С обикновени стъкла е ужасно, нама никаква дълбочина, с оригиналните стъкла незнам как е, така и не ми дадоха възможност да карам колата с такива огледала, скапаните наркомани... тука Марто ще каже, но така или иначе, огледалото е скусено в външния ъгъл спрямо стандартните огледала, така че е нормално видимоста да е по-малка :roll:

И аз мога да кажа - добре си се вижда. Ама утре ще отделя време да ги намажа яко с черен силикон че като чета тука лошо ми става. Мойта е на осветено място и я пазят цяла нощ ма знам ли ги копеленцата :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 11 Фев 2008, 10:02

Здравейте пичове, сега ставам и да ви кажа не смея да слезна да Я погледна! Може пак да липсва нещо? Въпреки ,че съм си Я спрял под камерата и записвм всичко,но тия скапаняци едвали ще се спрат.Имам чуството че са ми Я набелязали вече / а тя е доста лъскавичка / и ако всичко си е на местото си казавам едно " благодаря ти дедо Боже и тая нощ я преживяхме,да видим следващата"
:roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от miass » 11 Фев 2008, 11:39

Аз моята я бях купила със счупено ляво огледало и уж временно /отидоха няколко месеца, докато се наканя да си купя ново /баща ми й сложи обикновено огледало от стъкларя и да ви кажа си карах перфектно с него. Ако не беше спукано капачето отзад постоянно да ме дразни сигурно и до сега щях да си карам така. Сега като си купих новото - с погрев и всички екстри, единственото, което ме кефи е цвета и основно, че не ме заслепяват вече каращите зад мен.
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от robert1975 » 11 Фев 2008, 14:55

лошо ми става-махат ни гаражите-блок ще строят-аидеее и аз ще олетя я със стъкла-а моите са с разделителната линия-я със кристалните халогени я със кристалните мигачи на ин-про-абе да си Е... маиката :(-иначе и аз работя на Цар Симеон -нови авточасти мерцедес и бмв- и гледам има и някои некоректни колеги......

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Откраднаха ми огледалата

Мнение от kazakoff » 11 Фев 2008, 15:12

blackrider написа:Майка им .......,ръцете да им изсъхнат на тез копеленца които ми свиха огледалата :twisted: :evil: :evil:
Колеги кажете да търся ли по моргите / но повечето ми продават цялото огледало/ или да си купувам ново и каква му е цената?

имам камера ,но за мой късмет 2 дена не я включвам и........сега неам огледала. Само да ги видя и да разбера,че са от квартала келеменцата мрасни :evil: :evil: :evil: место нема да си намерат !!!!!

:bang: :bang: :bang: :maad:
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 11 Фев 2008, 17:22

AHTuBuPyC написа:... тука Марто ще каже

В интерес на истината тегавинята е първите два дни,защото бях свикнал на сток огледалата...както казах,вече почти година карам с тези огледала и съм просто без коментар...уникално се вижда,има си разделение на огледалото,след което е мъртвия ъгъл..абе намбър уан са и в интерес на истината,сега като се кача в кола със сток огледала са ми малки :shock:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Потребител
Аватар

Мнение от ditch » 02 Юни 2008, 16:51

Здравейте, наскоро и аз си взех едно готино БМВ и вече съм част и от вашия клуб! :) - тва е към добрата новина
Другата е, че и на мене снощи явно некой мизерник смотан ми е гепил дясното странично огледало! :(
До сега бях със оригиналните с подгряване и с увеличена видимост.
Сега понеже не съм много наясно прочетох коментарите ви и се чудя какво да си взема?
Дали подобно на предишното или обикновенно?
А и каква е разлика между обикновенно и М огледало(това с увеличена видимост ли беше)?
Бих си купила веднага оригинално само дето нямам никва гаранция, че утре сутринта пак няма да ми го гепят по дяволите! :confused:
Always ask the best and you will be successful!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 02 Юни 2008, 17:52

Само стъклата, с подгряване, панорамни и сини, за Е36/Е34 (последния файс-лифт) в магазините на Евро07 струват 31,50 лв/бр (поне лявото беше толкова). Моето като ми го откраднаха го купих оттам. Преди това бях сложил временно от плоските и бели, с двойно залепваща лепенка на гърба, но при свалянето се счупи. Те са по 8 лв. и не ги препоръчвам.

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 02 Юни 2008, 18:00

Къде е това колега че да си взема едно дясно понеже моето откакто ми откраднаха и двете стъкла е някакво 5та употреба и по пориферията е жълто :mhihi: Поне не го крадат.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 02 Юни 2008, 18:04

Ето линк към магазините в София (15 на брой преброих):
http://www.euro07.bg/stores/stores.php?city=1#1
За други градове провери на сайта им:
http://www.euro07.bg/stores/stores.php?city=1
Успех!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от roki77 » 02 Юни 2008, 21:23

На моята Мърсотия ( черна е и все мръсна ) в събота и направих "тунинг" с попнитове на М-ковите лайсни. Тия дни продължавам с "тунинг" на М-ковите брони, прагове и т.н. Който иска да има, требе да пази! :twisted:
Ум умува, Ум царува, Ум патки пасе

Предишна

Назад към E36