Откраднаха ми огледалата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- blackrider
- младши ентусиаст
-
AHTuBuPyC написа:Вчера след като видях темата ми хрумна една идея, ама незнам колко мога да постигна с това.
Незнам дали да се хваля или да плача, но след няколко месеца се местя да живея на Одрин, пряка на Симеон, и съм на около 15м. от кръстовището им (и от арабите), което е и повод да се обвързвам с заем за гараж, че там колата ми, сигурно само аларма ще ми остане неоткрадната. Та ми хрумна идеята за wireless камери с които да наблюдавам магазините и евентуално да заснема нарушения, предаване на крадени вещи и тн. и да предам материалите в полицията с цел затваряне на всички магазини там.
Ако имате идеи или предложение, целия съм в слух, вярвам че все може нещо да се направи, защото аз примирен и ограбен немога да се стърпя и да седя ...
п.с. колко ли скрити лимонки в форума ще се уплашат от това ми изказване
Брат ,идеята ти не е никак лоша,но според мен недостижима! Една такава безжична камера е към 150 кинта.А магазините на Симеон са над 20! + това за да се вижда добре трябва да монтираш камерата едва ли не в магазина!!! Аз имам камера на балкона и снимам постоянно след като надраха до ламарина едната от колите ми.За зла участ дадената нощ когато ми свиха огледалата съсед бе спрял на мойто място и аз не пуснах камерата да записва! Разтоянието от камерата до колата е към 4 метра и ако човек е с шапка да ти кажа ,че само се вижда как някой нещо прави,но какво и кой -----забрави ! Само дадох към 250 лева за камера и платка + жици !
DirtySouth написа:Е толко ли кофти се вижда през тея М огледала ?
С обикновени стъкла е ужасно, нама никаква дълбочина, с оригиналните стъкла незнам как е, така и не ми дадоха възможност да карам колата с такива огледала, скапаните наркомани... тука Марто ще каже, но така или иначе, огледалото е скусено в външния ъгъл спрямо стандартните огледала, така че е нормално видимоста да е по-малка

bmw
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
AHTuBuPyC написа:DirtySouth написа:Е толко ли кофти се вижда през тея М огледала ?
С обикновени стъкла е ужасно, нама никаква дълбочина, с оригиналните стъкла незнам как е, така и не ми дадоха възможност да карам колата с такива огледала, скапаните наркомани... тука Марто ще каже, но така или иначе, огледалото е скусено в външния ъгъл спрямо стандартните огледала, така че е нормално видимоста да е по-малка
И аз мога да кажа - добре си се вижда. Ама утре ще отделя време да ги намажа яко с черен силикон че като чета тука лошо ми става. Мойта е на осветено място и я пазят цяла нощ ма знам ли ги копеленцата

- blackrider
- младши ентусиаст
-
Здравейте пичове, сега ставам и да ви кажа не смея да слезна да Я погледна! Може пак да липсва нещо? Въпреки ,че съм си Я спрял под камерата и записвм всичко,но тия скапаняци едвали ще се спрат.Имам чуството че са ми Я набелязали вече / а тя е доста лъскавичка / и ако всичко си е на местото си казавам едно " благодаря ти дедо Боже и тая нощ я преживяхме,да видим следващата"

Аз моята я бях купила със счупено ляво огледало и уж временно /отидоха няколко месеца, докато се наканя да си купя ново /баща ми й сложи обикновено огледало от стъкларя и да ви кажа си карах перфектно с него. Ако не беше спукано капачето отзад постоянно да ме дразни сигурно и до сега щях да си карам така. Сега като си купих новото - с погрев и всички екстри, единственото, което ме кефи е цвета и основно, че не ме заслепяват вече каращите зад мен.
- robert1975
- младши ентусиаст
-
лошо ми става-махат ни гаражите-блок ще строят-аидеее и аз ще олетя я със стъкла-а моите са с разделителната линия-я със кристалните халогени я със кристалните мигачи на ин-про-абе да си Е... маиката
-иначе и аз работя на Цар Симеон -нови авточасти мерцедес и бмв- и гледам има и някои некоректни колеги......

- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-
Re: Откраднаха ми огледалата
blackrider написа:Майка им .......,ръцете да им изсъхнат на тез копеленца които ми свиха огледалата![]()
![]()
![]()
Колеги кажете да търся ли по моргите / но повечето ми продават цялото огледало/ или да си купувам ново и каква му е цената?
имам камера ,но за мой късмет 2 дена не я включвам и........сега неам огледала. Само да ги видя и да разбера,че са от квартала келеменцата мрасни![]()
![]()
место нема да си намерат !!!!!

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
AHTuBuPyC написа:... тука Марто ще каже
В интерес на истината тегавинята е първите два дни,защото бях свикнал на сток огледалата...както казах,вече почти година карам с тези огледала и съм просто без коментар...уникално се вижда,има си разделение на огледалото,след което е мъртвия ъгъл..абе намбър уан са и в интерес на истината,сега като се кача в кола със сток огледала са ми малки

Здравейте, наскоро и аз си взех едно готино БМВ и вече съм част и от вашия клуб!
- тва е към добрата новина
Другата е, че и на мене снощи явно некой мизерник смотан ми е гепил дясното странично огледало!
До сега бях със оригиналните с подгряване и с увеличена видимост.
Сега понеже не съм много наясно прочетох коментарите ви и се чудя какво да си взема?
Дали подобно на предишното или обикновенно?
А и каква е разлика между обикновенно и М огледало(това с увеличена видимост ли беше)?
Бих си купила веднага оригинално само дето нямам никва гаранция, че утре сутринта пак няма да ми го гепят по дяволите!

Другата е, че и на мене снощи явно некой мизерник смотан ми е гепил дясното странично огледало!

До сега бях със оригиналните с подгряване и с увеличена видимост.
Сега понеже не съм много наясно прочетох коментарите ви и се чудя какво да си взема?
Дали подобно на предишното или обикновенно?
А и каква е разлика между обикновенно и М огледало(това с увеличена видимост ли беше)?
Бих си купила веднага оригинално само дето нямам никва гаранция, че утре сутринта пак няма да ми го гепят по дяволите!

Always ask the best and you will be successful!
Само стъклата, с подгряване, панорамни и сини, за Е36/Е34 (последния файс-лифт) в магазините на Евро07 струват 31,50 лв/бр (поне лявото беше толкова). Моето като ми го откраднаха го купих оттам. Преди това бях сложил временно от плоските и бели, с двойно залепваща лепенка на гърба, но при свалянето се счупи. Те са по 8 лв. и не ги препоръчвам.
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Къде е това колега че да си взема едно дясно понеже моето откакто ми откраднаха и двете стъкла е някакво 5та употреба и по пориферията е жълто
Поне не го крадат.

Ето линк към магазините в София (15 на брой преброих):
http://www.euro07.bg/stores/stores.php?city=1#1
За други градове провери на сайта им:
http://www.euro07.bg/stores/stores.php?city=1
Успех!
http://www.euro07.bg/stores/stores.php?city=1#1
За други градове провери на сайта им:
http://www.euro07.bg/stores/stores.php?city=1
Успех!
- roki77
- кандидат ентусиаст
-
На моята Мърсотия ( черна е и все мръсна ) в събота и направих "тунинг" с попнитове на М-ковите лайсни. Тия дни продължавам с "тунинг" на М-ковите брони, прагове и т.н. Който иска да има, требе да пази! 

Ум умува, Ум царува, Ум патки пасе
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2