Привилигированите и не дотам

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Привилигированите и не дотам

Мнение от MARFI » 11 Фев 2008, 11:06

Хора не може да не Ви прави впечатление и да не ви ядосва, избирателността при действията на КАТ? Помесвам съм един разказ, как загубих тридесет минути от живота си, опитвайки се да съобщя за брутален нарушител.

После още час в задръстване пред Червило, щото като си купиш гъзарска кола и може да спираш навсякъде ли?

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 11 Фев 2008, 11:10

ми ,колега.....! разчитам на тебе! аз отдавна съм се отказал да се боря с държавни машини-знам ,че не е решение и не трябва да се оставят да правят така,ма.... живота е твърде кратък ,за да си го губя с ритане срещу ръжена! успех!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Re: Привилигированите и не дотам

Мнение от Sharo » 11 Фев 2008, 11:23

MARFI написа:Хора не може да не Ви прави впечатление и да не ви ядосва, избирателността при действията на КАТ? Помесвам съм един разказ, как загубих тридесет минути от живота си, опитвайки се да съобщя за брутален нарушител.

После още час в задръстване пред Червило, щото като си купиш гъзарска кола и може да спираш навсякъде ли?

E де я иззбирателноста ... ни мерцедесите пред червило дигат ни камионетките по крастовищата ?! ....

а па ти за кво си скъсяваш живота като явно знаеш, че от там не може минеш с 23:00 незнам ... аз например през центъра не минавам дори и да е по-прав ...просто не виждам смисъл да си скасявам живота заради малумщината на други

и вземи и прочети правилата на форума щом толко държиш на зaконите.... (тия за в подписа в частност )
Забранено е рекламирането на фирми, търговска дейност или интернет страници в теми, аватари, подписи или по какъвто и да било начин, без предварителна договорка с администраторите на форума. Рекламата и спама на лични съобщения също е забранен!

;)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 11 Фев 2008, 11:43

Шаро според мен не е начина да се примиряваме и да оставяме центъра на някакви тарикати.

Точно и тук е избирателността.

А относно подписа, в него се върти RSS feed-а ми от личното ми място в интернет, не продавам нищо там.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 11 Фев 2008, 11:56

MARFI написа:Шаро според мен не е начина да се примиряваме и да оставяме центъра на някакви тарикати.

Точно и тук е избирателността.

А относно подписа, в него се върти RSS feed-а ми от личното ми място в интернет, не продавам нищо там.

И ти си прав до някъде обаче то да кажеш, че има къде да се спира ок .. .ама то като няма. .. и като преди време, 5 6години, общината каза на един, който искаше да изгради подземи паркинги глей си работата така е ... и сме си парви всеки от неговата си страна и общината е виновна ама кво от тва ..

избирателността е да не дигат никой ?!

подписа не ми е работа аз да решавам къв да е и къв да не е ,,,
ама е тва ми мяза нарекламата в него не rss feed-a
Вендинг машини - продажба, поддръжка, сервиз
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 11 Фев 2008, 12:07

Шаро, за това имаш право, премахнах го.

Проблемът е че ако погледнеш гъзарските ни заведения:

"Червило", "Алкохол", "Библиотеката" и безброй, са все пригодени в бивши складове, кухни, мазета, нямат 1 паркоместо и се чудиш къде да паркираш.

Какъв е смисъла половината Люлин и Младост да се изсипват в центъра, при положение, че може да се направи забавен център да кажем, на летището примерно, с огромни паркинги със заведения на по 2-3 етажа и всеки да е доволен.

Това с блокирането на центъра от гъзари, не е проблем само на движението, представи си че си чужденец и видиш патрулка насред нарушителите, да си говори с тях?

Какво ще разкажеш на приятелите си, за реда, законите и чистотата в Столицата?

Проблемът ни идва, че хич не ни бръсне за външния ни имидж, а той е много важен, нали искаме да печелим от туризъм?

старши ентусиаст
Аватар

Re: Привилигированите и не дотам

Мнение от tsb_bg » 11 Фев 2008, 12:36

MARFI написа:Хора не може да не Ви прави впечатление и да не ви ядосва, избирателността при действията на КАТ? Помесвам съм един разказ, как загубих тридесет минути от живота си, опитвайки се да съобщя за брутален нарушител.

Колега защо не го пуснеш линка към "сигнали за корупция" в МВР и копие до някои телевизии. Поне ще трябва да отговорят официално

http://nocorr.mvr.bg/

Случая може да не е точно корупция а безхаберие на органите на властта, но то не е по-малко опасно, а и случайно или не те просто не са предвидили място за такива случаи

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 11 Фев 2008, 12:39

Колега, за това с буса ще го пусна...

За тези пред червило, не знак ако го пусна, ще видя ли 23?

Но май ще го направя, защото ми писна вече!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 11 Фев 2008, 12:43

аве истинския проблем е в архитектите на сф дето ги разрешават тия безумия ... заведения, бизнес сгради, че дори и жилищните блокове с по 2 3 парко места ... смех пълен

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Фев 2008, 13:34

Бита кауза бате да се обаждаш на кат, мвр, паркинги и гаражи и т.н. Като се обадих да се оплача, че бакшиш ме заплашва да му слизам от колата получих отговор- "ми слез бе!" .. тва от мвр. Кат няма да коментирам, изобщо, а паркинги и гаражи изобщо не се навиват да вдигат някой по сигнал, освен ако не е на служебен абонамент или синя зона. Всяка сутрин като тичам в Борисовата градина е пълно с патрулки- единия спи, другия чете вестник примерно вместо да обикалят из квартала. Мислил съм си да ги снимам ама ква файда .. просто им пожелавам на ум все така да живеят и работят- цял ден спане в колата като куче и вечер при дебелата и грозна жена и да мрънкат от ниските заплати, щото и полвината от тях не са си заслужили :twisted:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 11 Фев 2008, 13:38

Снимай ги и м прати снимките моля те!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 11 Фев 2008, 14:14

ето още едно "майсторско" паркиране в центъра :bgflag:
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 11 Фев 2008, 14:44

Абе тоя форум е станал таква боза, че няма накъде повече. Всяка втора тема е за "ш*баната ни държава", "гадната България" и т.н. Постоянно всеки пуска всякакви истории и митове-кой къде колко бързо карал, как е прецакал куките, каква далавера е направил..И от време на време една подобна тема-гадната ни държава, защо еди кой си спира там, а не тука, в закона пише това, а защо не се изпълнява...Всеки псува като види по-ново БМВ или Мерцедес, обаче като види номер с еднакви цифри, се почват митовете и легендите-ааа това е на еди кой си, той е шеф на еди кое си...Няма какво да се лъжем-повечето хора се възхищават и подражават точно на тия, които спират където си искат. Видях линковете, които MARFI е пуснал-брутални нарушения, неправилно паркиране...Аз също съм брутален нарушител-просто в такова движение, няма как да не съм. Не ме разбирайте погрешно, не оправдавам безрасъдното каране. И трите линка имат нещо много общо, но това нещо не са нарушенията на ЗДП. Дали ще е опикана гума или неправилно спрял бус, е все едно-дай да намерим собственика на кучето , да му стъжним живота и да го опикаем целия, защото кучето му ми е нацапало гумата...Моята гума, не коя да е...Дай да звъннем на всички възможни телефони и да му смачкаме колата, нека следващия път тоя тъпанар мисли като паркира...За манталитета ни става дума тука...Просто всеки иска всичко да му е наред, без да мисли много и да не се напряга излишно. А ако може и на другите да им е зле, то това си е направо идеално..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Фев 2008, 14:54

ми най- много като дойде тоя с ЦЛ- а да му нададе шамарите набързо :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 11 Фев 2008, 20:00

mangini, за жалост в това което казваш има голяма истина...

Всеки вижда, че това или друго не е правилно, че тоя краде или и другия, всеки вижда как не трябва да се живее и как не трябва да се прави държава, обаче вчера се замислих, аз може само са да констатирам някакви неща, но май нищо не мога да направя, за да ги управя.

Тоз от рекламната агенция е в нарушение, но при положение, че в тоз район има 2 министерства и 3 банки, и 9 служебни абонамента, къде да паркира всъщност?

Това не го оправдава де, но просто в града ни има огромен строителен проблем, няма нормални паркиннги и е някакъв малък ужас, но това което казваш, че всеки плюе и пикае по държавата е именно пряка последица от това, впечатление прави, че се прави по авто форуми, по форуми за запознанства, по социални мрежи навсякъде, което не е лошо, показва, че хората им пука и искат да живеят в нормална държава, но май нямаме ноу хау или волята да я оправим.

Следваща

Назад към Извън Темата