как да си сменя крушките на късите фарове?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
врътките са ограничители на предния капак
иначе крушките се сменят като завъртиш обратно на чесовниковата стрелка капака отзад на фара

иначе крушките се сменят като завъртиш обратно на чесовниковата стрелка капака отзад на фара

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
ок, значи ситуациата е следната:
има някъкъв гумен предпазител, който го махам,
след което има някаква червена фасунга, която се мага по посока обратна на часовника, и след това се вижда крушката ->
тази крушка се опитах да я въртя на двете страни и не става ???
или не се върти самата крушка а нещо друго ???
също се чудех и тези врътки за какво са ?
колкото до ограничителите за предния капак, каква е логиката там да пише че има ток 25 000 V ?
има някъкъв гумен предпазител, който го махам,
след което има някаква червена фасунга, която се мага по посока обратна на часовника, и след това се вижда крушката ->

тази крушка се опитах да я въртя на двете страни и не става ???
или не се върти самата крушка а нещо друго ???
също се чудех и тези врътки за какво са ?

колкото до ограничителите за предния капак, каква е логиката там да пише че има ток 25 000 V ?
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
колеги, а как се сменят крушките на мигачите, дето са на калника, че не ми свети нито левия, нито десния.
vAiO написа:© написа:за нагласяне на височината на фаровете, има и още една врътка в външният край на фара - тя е за нагласяне на посоката- ляво/дясно
еми може би на дългите? защото на ксеноните(късите) като ги пусна автоматично се нагласят...
Дългите не се нагласят отделно от късите
Фаровете се нагласят се общо само от двете врътки, за които писах
Автоматичното ниво на фаровете също се отнася за къси и дълги, но е в определена степен при нагласени фарове от въпросните врътки. Нагласяш от врътките и после автоматичното ниво си върши работата - същото е както при ръчното нагласяне от копчето на светлините на фаровете без ксенон
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
аве я кажете кой в сф мое ми напрай фаровете, че така ги разцентровах както само аз мога ... 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
© написа:ако може някой да пусне снимка на добре нагласени ксенонови фарове, че аз постоянно ги въртя и все нещо не ми харесва ...
ахха и аз така и вече даже човките не са ми на една равнина ... хеех
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
- Zlatex
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бясно
- Мечтае да кара: по добри пътища
- Детайли за колата: Е61, 525D
карел написа:колеги, а как се сменят крушките на мигачите, дето са на калника, че не ми свети нито левия, нито десния.
Лесно се сменят Ивка,много лесно като се видим в Кюстендил ще те светна и ще черпиш по едно

- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
Zlatex написа:карел написа:колеги, а как се сменят крушките на мигачите, дето са на калника, че не ми свети нито левия, нито десния.
Лесно се сменят Ивка,много лесно като се видим в Кюстендил ще те светна и ще черпиш по едно
ок. няма проблем, Г-н Zlatex
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
карел написа:колеги, а как се сменят крушките на мигачите, дето са на калника, че не ми свети нито левия, нито десния.

stay tuned

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2