Откраднаха ми огледалата

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Откраднаха ми огледалата

Мнение от blackrider » 09 Фев 2008, 12:45

Майка им .......,ръцете да им изсъхнат на тез копеленца които ми свиха огледалата :twisted: :evil: :evil:
Колеги кажете да търся ли по моргите / но повечето ми продават цялото огледало/ или да си купувам ново и каква му е цената?

имам камера ,но за мой късмет 2 дена не я включвам и........сега неам огледала. Само да ги видя и да разбера,че са от квартала келеменцата мрасни :evil: :evil: :evil: место нема да си намерат !!!!!

Потребител
Аватар
Кара: E 46 330D automat
Мечтае да кара: Нимбус 2012

Мнение от naceti » 09 Фев 2008, 12:52

Огледалата или само стъклата им са гепили техната вера......
Само стъкла с подгряване и панорамното виждане съм купувал от ул.Симеон по 25-30 лв. парчето, работят си перфектно. А цели огледала със стойките нямам представа как вървят.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 09 Фев 2008, 12:55

само стъкалцата но са с панорамното и сини. След малко отивам до Симеон ...дано си намеря .Благодаря ! :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 09 Фев 2008, 14:05

blackrider написа:само стъкалцата но са с панорамното и сини. След малко отивам до Симеон ...дано си намеря .Благодаря ! :lol:

Колеги така помагате бизнеса с кражбите да продължава!!!

п.с. Центъра за наркомани и алкохолици е на 50м. от магазините по ул."Цар Симеон" .... :evil: :idea:
bmw

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 09 Фев 2008, 20:42

AHTuBuPyC написа:
blackrider написа:само стъкалцата но са с панорамното и сини. След малко отивам до Симеон ...дано си намеря .Благодаря ! :lol:

Колеги така помагате бизнеса с кражбите да продължава!!!

п.с. Центъра за наркомани и алкохолици е на 50м. от магазините по ул."Цар Симеон" .... :evil: :idea:

Ако ще е от Симеон, то нека поне не е от арабите. Потърси в Ауто+ , Ауто Мания ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 09 Фев 2008, 22:02

Е да седя без огледала ли? Намерих си /не от арабите/ парчето по 30 кинта ,но без панорамно и подгряване. Мноо е кофти без огледала,вартех се като обран еврейн по улиците. Само да барна аз некой да сваля ...било то на мойта било на друга баварка :twisted: :twisted: тесно ше му стане !!!! :!:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 09 Фев 2008, 22:56

Добре дошъл в отбора,само това мога да ти кажа... :confused:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Потребител
Аватар
Кара: Е39

Мнение от KioTo » 10 Фев 2008, 0:17

От извесно време чета, откраднаха ми лайсните, друг огледалата, маската ,халогените , и си викам бах тая София ,че там било като в Албания... бах тея джанки проклети. Мислих си ,еех в Пловдив е доста по спокойно ;) , и днеска слизам до колата и к'во да видя от дясно ми ги няма лайсните :shock: шах и мат, гледам нещо да не са паднали ,знам ли :roll: а те свалени културно щипките си седат цели само една счупена. И си мисля ,че някой си ги е свалил за неговата кола :twisted: Нищо не е губи, просто си сменя колата, все при някое БМВ ще отиде, лошото е ,че е за наша сметка :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530dA '04

Мнение от koleto_78 » 10 Фев 2008, 0:47

е аз затова си карам със счупените огладала.за какво да купя на някой нови.миналия петък докато си чета из форума и ми свирна алармата.отивам на джама единия мигач свети долу другия го няма :evil: и за какво за 14лв нов.а те го счупили и немогат и 2лв да мувземат. :dunno: аман от Улигофрени.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от robert1975 » 10 Фев 2008, 1:38

blackrider написа:Е да седя без огледала ли? Намерих си /не от арабите/ парчето по 30 кинта ,но без панорамно и подгряване. Мноо е кофти без огледала,вартех се като обран еврейн по улиците. Само да барна аз некой да сваля ...било то на мойта било на друга баварка :twisted: :twisted: тесно ше му стане !!!! :!:
axxaaxaxaxax-абе пичове-свалят ги булгаристани бре-и главно булгаристани после ги купуват на едро и препродават на симеон-то арабите са базливи-там режат раце за тая работа-ама и ние тука така трябва да почнем!...мама ви да Е.........Анаркоманска-ама колеги ние сме виновни-ЕДИН ДА ФАНЕМ -И БОИ та да си знаят......

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 10 Фев 2008, 2:55

///MapTo написа:Добре дошъл в отбора,само това мога да ти кажа... :confused:

Марто ти си с М огледала кажи как седят нещата при тях че мисля да надграждам ама ме е страх много :roll: Интересното е че наркоманчетата разбират бе дееа значи 2 пъти ми ги крадат слагах оригинални на БМВ с подгрев и сичко там и изчезнаха и 2та пъти сложих някви ментета без подгрев на външен вид същите вече половин година без проблем :evil:
I'm slowly drifting
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 10 Фев 2008, 12:24

DirtySouth написа:
///MapTo написа:Добре дошъл в отбора,само това мога да ти кажа... :confused:

Марто ти си с М огледала кажи как седят нещата при тях че мисля да надграждам ама ме е страх много :roll: Интересното е че наркоманчетата разбират бе дееа значи 2 пъти ми ги крадат слагах оригинални на БМВ с подгрев и сичко там и изчезнаха и 2та пъти сложих някви ментета без подгрев на външен вид същите вече половин година без проблем :evil:

Колега мойте оригинални с подгрев си свалиха на втория ден от слагането им, ако си купиш М и са оригинални, свали им стъклата и яко силикон отзад, счупено + каско е добра комбинация ако те сбарат наркомани ...

Иначе като цени:
- оригинално стъкло за обикновени огледала - 90лв./бр.
- оригинално стъкло за М огледала - 180лв./бр.
цените са от Дару

п.с. аз сега съм с обикновени бели, рязани при стъклар, засега никой не ги бута, ама аз на всяко престрояване си рискувам живота, щото не виждам почти нищо ... :evil:
bmw

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 10 Фев 2008, 14:20

DirtySouth написа:...

Уж колата спи в платен паркинг,а когато не ме мързи спи и в гараж,но само господ ги е опазил вече почти година :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 10 Фев 2008, 16:47

Вчера след като видях темата ми хрумна една идея, ама незнам колко мога да постигна с това.
Незнам дали да се хваля или да плача, но след няколко месеца се местя да живея на Одрин, пряка на Симеон, и съм на около 15м. от кръстовището им (и от арабите :lol: ), което е и повод да се обвързвам с заем за гараж, че там колата ми, сигурно само аларма ще ми остане неоткрадната. Та ми хрумна идеята за wireless камери с които да наблюдавам магазините и евентуално да заснема нарушения, предаване на крадени вещи и тн. и да предам материалите в полицията с цел затваряне на всички магазини там.

Ако имате идеи или предложение, целия съм в слух, вярвам че все може нещо да се направи, защото аз примирен и ограбен немога да се стърпя и да седя ... :help:

п.с. колко ли скрити лимонки в форума ще се уплашат от това ми изказване :mhihi:
bmw

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 10 Фев 2008, 17:34

Е толко ли кофти се вижда през тея М огледала ?
I'm slowly drifting
Изображение

Следваща

Назад към E36