Много свободно време и търпение...
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Evelin Cotsev - Кара: 90 bmw m3
Колега пича мисля, че си заслужи да го повозиш малко, рисува ти колата все пак

Колега пича мисля, че си заслужи да го повозиш малко, рисува ти колата все пак

BMW only!
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
браво. и сега какво излиза освен поети, БМВ ентусиастите са и художници. абе направо всестранно развити личности сме 

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
amd написа:Evelin Cotsev - Кара: 90 bmw m3
Колега пича мисля, че си заслужи да го повозиш малко, рисува ти колата все пак![]()
To такова удоволсвие ако можеше с 1 рисунка да се заслужи... тази кола е на десктопа ми на плакат над леглото ми.. На Евелин му завиждам съвсем добросърдечно за придобивката му!!!

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
...скараха ми сече приличало на чартеж щото нямало сенки и аз драснах още нещо отгоре колко да не е съвсеп празно...
п.п.Ъп на снимката
п.п.Ъп на снимката

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Не знам как се залужва това возене. Аз лично също мечтая за този автомобил от години, вярвам, че някой ден ще се кача в М серията на БМВ. И когато това стане няма да откажа на истински фен хубаво возене - сега ако я имах, вече щях да съм ти се обадил и да съм те повозил! Защото знам какво удоволствие може да бъде това за човек. Тези коли са създадени за да доставят върховно удоволствие на шофьра и пасажерите му, направени са за да се карат динамично - а не са стоят в гаражите и да минават кисело по улиците.
BMW only!
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
amd написа:Не знам как се залужва това возене. Аз лично също мечтая за този автомобил от години, вярвам, че някой ден ще се кача в М серията на БМВ. И когато това стане няма да откажа на истински фен хубаво возене - сега ако я имах, вече щях да съм ти се обадил и да съм те повозил! Защото знам какво удоволствие може да бъде това за човек. Тези коли са създадени за да доставят върховно удоволствие на шофьра и пасажерите му, направени са за да се карат динамично - а не са стоят в гаражите и да минават кисело по улиците.
Благодаря на бога че има хора които разсъждават като теб... защото някой път такова човечие дава цел в живота... Вярвам че някой ден ще имаш такава кола и ще зарадваш много Деца, и възрастни, защото аз може да имам книжка, може да карам кола, но съм на 18 само и реално погледнато аз не се възприемам като възрастен..
Поклон ..

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2