Услуга -
Модератор: Icco
2 мнения
• Страница 1 от 1
- pimienta M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: е61 535d & e53 3.0d
Услуга -
Колеги взехи една туба 12' и усилвате4е ама немога нз как да си ги свържа !!! там трябва с акумулатора нещо си... малко не са ми ясни нещата таа има ли някои които да разбира и да ми
помогне !!! Па ще по черпим за услугата

- HagPyCaH_Tun
- Потребител
-
Re: Услуга -
pimienta M3 написа:Колеги взехи една туба 12' и усилвате4е ама немога нз как да си ги свържа !!! там трябва с акумулатора нещо си... малко не са ми ясни нещата таа има ли някои които да разбира и да мипомогне !!! Па ще по черпим за услугата
Колега,предполагам доста отдавна си ги вързал като гледам кога е пуснато съобщението..но усилвателя задължително се вързва директно към акумулатора.. на тубата връзваш към усилвателя като следиш логиката на плюс и минус.. ако тубата ти е доста мощна може да се наложи да си смениш акумулатора,като стария го метнеш в багажника например и да е вързан паралелно на новия. Кабелите от стария акумулатор и новия трябва да са с голямо сечение(под 4 квадрата няма смисъл да говорим и с подходящ прекъсвач които да пуска акомулатора в багажника да се зарежда..
но в всички случаи успоредно на електродите на говорителите ти трябва кондензатор с подходящ капацитет.
Vasilen каза:
"Ето къде се намира, в събота заредих 95 на цена 1.47 при условие че на другите бензиностанции беше вече 1.55."(Пуснато на: 27 Сеп 2004, 14:08 ) къде отидоха тези времена..
"Ето къде се намира, в събота заредих 95 на цена 1.47 при условие че на другите бензиностанции беше вече 1.55."(Пуснато на: 27 Сеп 2004, 14:08 ) къде отидоха тези времена..
2 мнения
• Страница 1 от 1