kсенон
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: ре
err0r написа:SkyWalker написа:И аз съм с ксенон на 6000К на H7 крушка и свети уникално
И при мен свети уникално 1 минута след тоталното загряване на крушките. След това някак си става 25% по-слаб. Това е нещо като проблем май. Не че не виждам, просто ме дразни. От какво може да е?
Колега,
според мен си внушаваш. Просто зрението свиква с яркоста на светлината

///M Club Member
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Мхм,и аз така смятам.Моите ги сложиха в една малко по-голяма фирмица за тунинг в София и са станали перфектни.Достигат оптималната си температура след не повече от 10 сек. Цената на Н1 кит 6000к за мен беше 346лв. Не ми се рискува с по-евтините,макар всички да са жълтурковски 

err0r написа:DirtySouth написа:При всички е така или поне при мен също ? Малко след като запалиш свети по силно и леко лилавее нали ?
Не, не лилавее, цвета не се променя, просто все едно не използва 100% от мощността си, а 75% например.
И при мен е така и аз мислех че си внушавам но вчера спрях на една улица много тъмна и почнах да сравнявам и наистина след като малко поработят намаляват
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
здравеите,и аз мога да се похваля вече с ксенон сложих 12000к марката е smart4cars поръчих си от ebay с доставката мми седнаха 75 евро,много съм доволен но и при мен го има това частично намаляне на ссветлината и аз си мислих че си внушавам но щом и някои от вас е забелязал този симптон значи не е внушение,както каза колегата от 100% спада 75% или нещо такова,смених и подсилих връзките си за да има възможно наи малък спад на напрежението но маи ефекта е същия предполагам трябва да се прибави нещо като реле или и аз незнам какво за да подържат оптимална светлина...,все още не съм решил проблема с баластите къде да ги сложа така че ще се радвам някои от вас да споделят къде са им баластите захванати пък и ако може ии някоя снимчица ще е от полза за много от нас...поздрави
- D_I_V_A_K_A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го полека..
Ксенона може ли да се слага на оригинален фар без лупа???и ако може какъв тряя да е (6000K-8000K...) 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
D_I_V_A_K_A написа:Ксенона може ли да се слага на оригинален фар без лупа???и ако може какъв тряя да е (6000K-8000K...)
Може, виж в галерията ми. Цвета го избираш сам, вида на фасунгата не Н7.

И какво стана сега, на някой ни намалява яркостта на светене 1 минута след пускане на фаровете и никой не знае какво е...

- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
Ми да ти кажа колегаLAST RIDE написа:snooperchi написа:И на мне ми се струваше слабичко на късите само...и сега имам и на халогенитеDirtySouth написа:Мен ми се струва малко салбичко но може би свикнах ,а и ми свиха халогенитеА както казаа по-горе колегата
като си с кссенон няма да поискаш други крушки и ... факт
тъкмо мислех да пускам нова тема за начина на поставянето му на халогените,би ли споделил каде са закрепени баластите и разпробил ли си капачките или по някакъв др.начин си прекарал кабелите...? Ако имаш снимков материал на начина на поставяне и как светят ще е супер...... замислил съм се да слагам 8000К на орг.Хела халогени и ми е интересно как светят при полужение,че стъклата са малко матирани а не като при кристалните

Аз да питам само ... ей така като оффтопик

err0r написа:D_I_V_A_K_A написа:Ксенона може ли да се слага на оригинален фар без лупа???и ако може какъв тряя да е (6000K-8000K...)
Може, виж в галерията ми. Цвета го избираш сам, вида на фасунгата не Н7.
И какво стана сега, на някой ни намалява яркостта на светене 1 минута след пускане на фаровете и никой не знае какво е...
Аз съм сигурен че ми намалява светлината ,но незнам от какво и дали е нормално

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
[quote="snooperchi"][/quote]
Мерси за отговора а след като си "вирнал "халогените нагоре това непречи ли на останалите водачи или нетие направило впечатление да ти святкат или нещо др.
След като прекара кабелите на ксенона неостава ли много празно място около отвора в капачката и него със селикон ли си го запълнил?
Мерси за отговора а след като си "вирнал "халогените нагоре това непречи ли на останалите водачи или нетие направило впечатление да ти святкат или нещо др.
След като прекара кабелите на ксенона неостава ли много празно място около отвора в капачката и него със селикон ли си го запълнил?
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
Ми да светкат ама само полицайте
а за оплатнетнието то самите кабели си имат една гумичка която оплътнява дупката но .. ми сложиха ( този които ми слага ксенона ) и волканизиращо тиксо ли какво се води ..
за всеки случай,че все пак халогените са долу и има повечко водица там
въпреки пластмасите които пазаят ( ама от камъчета
) А за халогените долу ест не ги ползвам постоянно .. все пак да не ме учеше някой нервен тип с черна Жи класъ или нещо баварско около 2004-5та година и нагоре 

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Регулирай си ги нормално и пак си карай само на халогени - по-добре се вижда и не заслепяваш другите 

- venci-bs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328i
- Мечтае да кара: E36 M3
Archangel написа:Мхм,и аз така смятам.Моите ги сложиха в една малко по-голяма фирмица за тунинг в София и са станали перфектни.Достигат оптималната си температура след не повече от 10 сек. Цената на Н1 кит 6000к за мен беше 346лв. Не ми се рискува с по-евтините,макар всички да са жълтурковски
Тази цена за един комплект с монтажа ли е?!
- Archangel
- старши ентусиаст
-
Цената беше за един комплект, а монтажа отделно и излезе по-солен-50лв.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
snooperchi написа:Ми да ти кажа колегада.. разпробиват капачките и аз си купих чисто нови халогени хела от ауто + като ги монтираш ги дигни нагоре възможно най-много или до такава стеепен да може да караш на тях и да не ти трябват къси аз съм така
![]()
няма да ти казвам за каква светлина си говорим! особедно ако си с ангелски очички .. пффф ! с кристални може би ще свети по-добре...
Ей, ма големи сте киселяци.... дигнати халогени (и то с ксенон) и на ангелски очи.... тц тц тц тц... а сещаш ли се дали случайно като си ги настроиш тия халогени да ти светят добре на теб дали не заслепяват тия отсреща???

- Archangel
- старши ентусиаст
-
Не,що?Ти да си ни видял-някой българин да мисли за другите?
Пфф,мани ги тия соц простотии.Повечето сме "На мени като си ми и кеф,к'о ма бъркат тиез другити".
Аз пък карам на дълги постоянно,и като видя майки които бутат колички със спящи бебета вътре надувам Мишо Шамара с новия му албум и прекрасното име Хляб и амфети,та да раздрусам бебетата с баса.

Аз пък карам на дълги постоянно,и като видя майки които бутат колички със спящи бебета вътре надувам Мишо Шамара с новия му албум и прекрасното име Хляб и амфети,та да раздрусам бебетата с баса.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,