въпрос газова уредба.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 09 Фев 2008, 0:12

razzor написа:Здравейте. Значи вчера разговарях с хора от тази фирма http://www.fobos-bg.com/index.php?l=3.54.178 и въпроса ми е според вас дали ще е добре да се сложи газовия инжекцион който е 400-450 лв. Става въпрос за БМВ 318ис купе. Хората там казаха че няма проблем но да питам и вас така че помагайте.

аз си слагах при тях в плевен.
то беше интересно преживяване, като проблема бе че са доста ангажирани, и уж за 1 ден щеше да стане, а то се отече + цяла нощ и т.н... но иначе са коректни.
та.. сложих метанов инжекцион. и съм доволен.
вече 2 000 км нема грижи.
като добавка към по-горното мнение за разхода - 100 км извънградско ми излиза 4.50 лв. (100-140 км/ч)
градско - 6-7 лв
вървжа има малка разлика, но като динамика си е добре. има огромна разлика от това което говорят за обикновенните метанови уредби.
иначе когато не е загряла добре, има глъхнене на ниските обороти, но загряла - сичко е ОК.
а и това също се регулира от метановия компютър.
може би трябва да прескоча пак леко да го бутнат.

пп
ако някой се чуди какво да слага - газов инжекцион също е добро решение , освен ако нямате метан в града си (у нас са 2 метанстанции)
пропан - бутана почти няма да се усеща разлика от бензина. освен нали.. обичайните за/против които сме се начели тук в изобилие :)
но - задължително инжекцион.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stilkoood » 10 Фев 2008, 0:06

stilkoood"]ЛИЧНО МНЕНИЕ!!! НИКОГО НЕ АНГАЖИРАМ!!! :nono: Ходя при един майстор във Варна. Човека ми изнесе дълга технически обуснована лекция за двигателя, когато му подаваш ГАЗ-чица...

stilkoood - разкажи кво ти е казал майстора, че да знаем и ние де.[/quote] :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :mhihi: :yes: ЛИЧНО МНЕНИЕ!!! НИКОГО НЕ АНГАЖИРАМ!!! ВСЕКИ ДА СИ СЛАГА К'ВОТО ИСКА!!! :dunno:
Наздраве !!!

Предишна

Назад към E36