За духалките на парното??????
Модератор: Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
За духалките на парното??????
Здравейте искам да попитам нормално ли е на Е-34 да е толкова малък въздухопотока който минава през духалките или пак ще ми е филтъра за смяна благодаря за мненията ви предварително.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- ggb
- ентусиаст
-
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ggb написа:Е добре има ли период през който трябва да се сменя или като спре да духа просто го сменям????
на секи сезон ина4е може и когато изкаш зависи колко 4есто ползваш парно клима и такива неща

Ами как аз реших проблема с филтара!
След покупката на два оригинални филтара за много кинти, и то само в период от една година, взех радикално решение:
Изрязах картона или там каквото е и остава само пластмасовата рамка. Купих чорапи дамски за колосалната сума от 0.65лв. и хоп ето ти силна струя от всички духалки и чист радиатор на парното.
След покупката на два оригинални филтара за много кинти, и то само в период от една година, взех радикално решение:
Изрязах картона или там каквото е и остава само пластмасовата рамка. Купих чорапи дамски за колосалната сума от 0.65лв. и хоп ето ти силна струя от всички духалки и чист радиатор на парното.
- ggb
- ентусиаст
-

- ggb
- ентусиаст
-
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Vlados написа:А къде точно се намира този филтър
Колега виж линка към темата на zvetiko описал го е много подробно и със снимки
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0%F2%E8%EA
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Момчета, каква може да е причината при загрял двигател, от въздуховодите които гледат към пътниците да духа студено, а доло в краката ми да хвърля огън направо
Снощи се прибирам от бар и мойта вика че й духа студено от някъде... гледам аз то от централните духалки вкарва яко студен въздух, пускам да духа на краката-духа топло... и двете копчета са завъртяни на макс за топло...

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
dj_ennsy_1 написа:Момчета, каква може да е причината при загрял двигател, от въздуховодите които гледат към пътниците да духа студено, а доло в краката ми да хвърля огън направоСнощи се прибирам от бар и мойта вика че й духа студено от някъде... гледам аз то от централните духалки вкарва яко студен въздух, пускам да духа на краката-духа топло... и двете копчета са завъртяни на макс за топло...
ако искаш да ти духа само топло средния плъзгач го върни (на ляво),а горния и долния плъзгач на дясно

средния е за студения въздух
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Аха... ами ще пробвам да видя... а кога духа в краката на пътниците отзад, че и това нещо немога да го нацеля... квото и да въртя и да струвам отзад не духа...
dj_ennsy_1 написа:... а кога духа в краката на пътниците отзад, че и това нещо немога да го нацеля...
Да не са откачени въздухопроводите назад

Последна промяна tsb_bg на 09 Мар 2008, 19:05, променена общо 1 път
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2