Случка........
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Случка........
Изкам да ви разкажа какво ми се случи преди десет дена.
Сега ми е смешно ама тогава ми се ревеше
Харесвам си аз кола във Мобилето и решавам,че ще си я купя за работна кола. На снимките изглеждаше външно добре като допълнителна информация пишеше в добро състояние . Обаждам се на собственика и го питам как е колата трябвали нещо да се прави и така на татъка , той ме овери ,че колата е във добро състояние идваш качваш се палиш и си тръгваш. Викам добре хващам едно такси и отивам . Срещаме се и аз викам дай да я палиме да я чуя как работи .
Оооооо ама няма акумолатор.
Как няма акумолатор бе що не ми каза да си взема.
Ами забравих.
Добре отивам аз до първия магазин и купувамч чисто нов акумолатор за 85лв. Слагаме го тръгваме да палим гледам не качва бензин.
Питам го абе сигурен ли си ,че има бензин тази кола.
Ами незнам.
Как незнаеш бе
Хубаво отивам до най близката бензиностанция пеша със една тубичка коята се намираше на километар и половина сипвам връщаме се и палим колата запали . Дотук добре .
Гледам две от гумите почти спаднали .
Викам дай помпа да ги напомпаме и да я пробваме.
Ами нямам.
Виками наблизо има гумаджия ще я закараме там и ще ги напомпаме.
Добре качваме се минаваме три метра и гумите се отлепиха и спаднаха.
Ами сега какво ще правими.
Дай ключ за гуми да ги свалям.
Нямам.
Как нямаш бе а крик поне имали тая кола.
След пет минути ровене във багажника намери все пак крика.
Хубаво а какво ще правиме със клуча.
Обикаля пича 15минути да търси по комшиите накрая донесе ключ за гуми свалих си ги аз една по една и наръце си ги занесох до гумаджията да ми ги направи добре ,че поне той беше на близо.
Дотук добре викам си ще я взимам какво да правя още преди да съм си я купил и вече бях вложил 115лв.
Качвам се и си тръгвам след един километар от втора тръгвам да вкарвам трета и лоста за скоростите ми остана във рацете.
Направо бях изумен звънкам му по телефона абе пич кво става лоста ми е във ръцете.
Аааа забравих да ти кажа ,че на една пласмаса и се е замазала резбата и се вади.
Добре нещу друго има ли да знам.
Не няма .
Понаместих го лоста и найнакрая успях да си прибера колата.
После се оказа ,че и спирачките са за ремонт ама това е друг въпрос.
Та извода е следния.
Като тръгнете да купувате кола се въоръжете.
1- акумолатор
2- туба бензин
3- ключ за гуми
4- помпа
5- и едно гедоре за всеки случай

Сега ми е смешно ама тогава ми се ревеше

Харесвам си аз кола във Мобилето и решавам,че ще си я купя за работна кола. На снимките изглеждаше външно добре като допълнителна информация пишеше в добро състояние . Обаждам се на собственика и го питам как е колата трябвали нещо да се прави и така на татъка , той ме овери ,че колата е във добро състояние идваш качваш се палиш и си тръгваш. Викам добре хващам едно такси и отивам . Срещаме се и аз викам дай да я палиме да я чуя как работи .
Оооооо ама няма акумолатор.
Как няма акумолатор бе що не ми каза да си взема.
Ами забравих.
Добре отивам аз до първия магазин и купувамч чисто нов акумолатор за 85лв. Слагаме го тръгваме да палим гледам не качва бензин.
Питам го абе сигурен ли си ,че има бензин тази кола.
Ами незнам.
Как незнаеш бе

Хубаво отивам до най близката бензиностанция пеша със една тубичка коята се намираше на километар и половина сипвам връщаме се и палим колата запали . Дотук добре .
Гледам две от гумите почти спаднали .
Викам дай помпа да ги напомпаме и да я пробваме.
Ами нямам.
Виками наблизо има гумаджия ще я закараме там и ще ги напомпаме.
Добре качваме се минаваме три метра и гумите се отлепиха и спаднаха.
Ами сега какво ще правими.
Дай ключ за гуми да ги свалям.
Нямам.
Как нямаш бе а крик поне имали тая кола.
След пет минути ровене във багажника намери все пак крика.
Хубаво а какво ще правиме със клуча.
Обикаля пича 15минути да търси по комшиите накрая донесе ключ за гуми свалих си ги аз една по една и наръце си ги занесох до гумаджията да ми ги направи добре ,че поне той беше на близо.
Дотук добре викам си ще я взимам какво да правя още преди да съм си я купил и вече бях вложил 115лв.

Качвам се и си тръгвам след един километар от втора тръгвам да вкарвам трета и лоста за скоростите ми остана във рацете.
Направо бях изумен звънкам му по телефона абе пич кво става лоста ми е във ръцете.
Аааа забравих да ти кажа ,че на една пласмаса и се е замазала резбата и се вади.
Добре нещу друго има ли да знам.
Не няма .
Понаместих го лоста и найнакрая успях да си прибера колата.

После се оказа ,че и спирачките са за ремонт ама това е друг въпрос.

Та извода е следния.
Като тръгнете да купувате кола се въоръжете.
1- акумолатор
2- туба бензин
3- ключ за гуми
4- помпа
5- и едно гедоре за всеки случай

Последна промяна ИЛИЯН на 09 Фев 2008, 9:42, променена общо 2 пъти
Няма грозни жени, има трезви мъже!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
Ааа той Форда вече си изби парите сега е на дойзживяване.
После за Надийн.
Що да съм найвен. То за 700лв. аз не съм и очаквате да зема нещо хубаво трябваше ми спешно кола за малко пари и в движение и то със теглич за да може да влачи и той ми попадна като най изгоден. Става въпрос за това,че ако ми ги беше казал по телефона тези неща щях да си ги взема от вкъщи аз така или иначе щях да го купя Форда просто нямаше да губиме време да търся примерно акумолатор и да ходя за бензин като алтав пеша
Аз не се оплаквам разказвам ви го защото ми е смешно и забавно. В интерес на истината можех да си тръгна още във момента във който видях,че няма акумолатор . Ама аз съм инат реша ли ,че ще купувам нещо го взимам та ако ще и да я бутам.

После за Надийн.

Що да съм найвен. То за 700лв. аз не съм и очаквате да зема нещо хубаво трябваше ми спешно кола за малко пари и в движение и то със теглич за да може да влачи и той ми попадна като най изгоден. Става въпрос за това,че ако ми ги беше казал по телефона тези неща щях да си ги взема от вкъщи аз така или иначе щях да го купя Форда просто нямаше да губиме време да търся примерно акумолатор и да ходя за бензин като алтав пеша

Аз не се оплаквам разказвам ви го защото ми е смешно и забавно. В интерес на истината можех да си тръгна още във момента във който видях,че няма акумолатор . Ама аз съм инат реша ли ,че ще купувам нещо го взимам та ако ще и да я бутам.

Последна промяна ИЛИЯН на 09 Фев 2008, 19:55, променена общо 1 път
Няма грозни жени, има трезви мъже!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
grnka написа:тази случка не говори добре за тебе колко си наивен бе батка...първо на първо има ли някой който се захваща на такива приказки "палиш и тръгваш,топ цустанд и т.н."
купил си акумулатор,направил си му гумите остана ти лоста на ръката,спирачки трябва да правиш...еми ти си клиент-мечта
ако той е клиент мечта трябваше да видиш как си купих аз 1-вото БМВ

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
според мен тази кола е карала някоя баба и с нея е ходила само за леб и да си земе пенсията от пощата 

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Яка случка... четох с голям интерес.. и я сега ни разкажи накрая всичко на всичко колко ти стъпа както беше "палиш и караш" ?

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2