.......шоуто на слави ...има ли измама.....
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
© написа:какво е това шоу само танци и конкурси![]()
въобще не го гледам вече, свърши единият тъп конкурс и започне другият ... пълен боклук
Единствено ако се появи Краси Радков си заслужава да се гледа
Е да ама аз като съм си от северозападна България - какво да му се смея . Тоя диалект цял живот го слушам и говоря - нищо ново не ми казва Краси

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: .......шоуто на слави ...има ли измама.....
klintan66 написа:сигурно много от Вас гледат ..шоуто на слави .. преди да си легнат да спинкат. В конкурса "танцувай с мен" на мен не ми е много ясно как така гласовете на зрителите са през една точка, за мен това е измама. ако за първия гласуват 10 000 за втория 1500 а за третия 500 ...и т.н. примерно откъде накъде разликата е 1 глас.......споделете
Ами този път имаше и проценти, би трябвало да ти е станало ясно как се формират точките?!
Иначе за Петето съм съгласен, че даже ми е и адашка (по фамилия), трябва да видя дали пък не сме роднини

Re: .......шоуто на слави ...има ли измама.....
klintan66 написа:сигурно много от Вас гледат ..шоуто на слави .. преди да си легнат да спинкат. В конкурса "танцувай с мен" на мен не ми е много ясно как така гласовете на зрителите са през една точка, за мен това е измама. ако за първия гласуват 10 000 за втория 1500 а за третия 500 ...и т.н. примерно откъде накъде разликата е 1 глас.......споделете
Кое не разбираш при точките ? За когото е гласувано най-много, той получава най-много точки - съответно 7. Който е на 2-ро място по процент гласували за него, получава 6 точки и те така до последния

А до колко са верни тези проценти, там всичко е възможно, но не ми е работа да го коментирам тва, щот не съм запознат...
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
абе аз разбирам , че от процентите се формират точките но няма логика между 50Пр 30 пр и 2пр разликата да е 1 точка. а иначе верно Слави отдавна нещо го хвана звездоманията и вече е почти неприятен. Така е Виктор Калев и Краси Рядков са интересните
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
SpUd3r написа:не знам за гласовета ама тая Боряна и танца, който изтанцува уж го била "ЧУВСТВАЛА",а тая нищо не е почувставала ми го е копирала 1 към 1
открийте разликите:
Боряна - http://vbox7.com/play:504c2bd7
оригиналът - http://youtube.com/watch?v=Z9byc7HZv5Q

Олеее

Относно процентите, това е 1 много сложна технология

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
KIARA_G написа:SpUd3r написа:не знам за гласовета ама тая Боряна и танца, който изтанцува уж го била "ЧУВСТВАЛА",а тая нищо не е почувставала ми го е копирала 1 към 1
открийте разликите:
Боряна - http://vbox7.com/play:504c2bd7
оригиналът - http://youtube.com/watch?v=Z9byc7HZv5Q
![]()
![]()
![]()
Олеее![]()
Относно процентите, това е 1 много сложна технология, `дето така ги смята нещата и така ги върти, че все недостигат СМС-и и трябва да се пращат и още и още ....
![]()
![]()
Хаха а стига бе!

- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
радвам се че имам все още акъл в главата си и не си трупам сметка на тела с такива глупости. И аз лично смятам, че само актьорите поддържат това шоу. Нека си припомним и Music Idol, тва там ако не бяха Иван и Андрей щеше да е поредния безуспешен опит за "нещо" (нз дали може да се нарече успешен). Шоуто на Слави е в процес на западане от доста време, но пък за концертите му ... там не съм на това мнение ... ходил съм на 2-а, 2006(мисля беше) и 2007(със сигурност).
Другото лошо нещо е напускането на Любо Нейков. Видимо е, че Славчо вече почти няма интересни теми, а и време му е да залязва.
Другото лошо нещо е напускането на Любо Нейков. Видимо е, че Славчо вече почти няма интересни теми, а и време му е да залязва.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Еее ква е тая тема - има ли измама ?! много ясно , че има все пак не забравяите каде сте - БЪЛГАРИЯ
тук ако няма измама все едно няма нищо
1 глас разлика
нали трява разни запъртъци по на 10 години да пускат яко смс-и от на тате и мама телефоните иначе ако някои води сериозно никои няма да си играе да пише още и още смс-и следователно шоуто ще печели по малко
нали се сещате винаги става въпрос за пари 

It`s party time !
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Бате естесвено че има измама Борислав ми е приятел цела седмица е в нас момчето прасна пари колко да си купи не яхта а кораб за тоалети танци и такива глупости и са беха блокирали сички линии на М-тел на тая овца където спечели баша и е спонсор и за тва спечели.Яхтата беше на колесар 1-во във Варна са е в Бургас как стаат тия работи не знам предполагам и до тука можеха да я докарат ама нема значение повече ни ше гледам ни смс ше пускам ше ги еба у боклуците
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3