Техномаркет Европа: "Пари не връщаме"
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- GrashOverride
- Потребител
-
C.R.U-TO написа:Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
бих препоръчал да не пазарувате от техномаркет хемус / сити център софия/ тъи нареченото банго както му казват е това че отива в сервиза за ремонт и от там се връща за продажба
Това с "бангото" важи за цялата верига. Като някой уред има повреда, отива в сервиза и след това оправен-недооправен си се продава като нов. Иначе всички много се бъркате... Мина Китова е сестра, а не дъщеря на Николай Китов. Това, че EQUEST са купили "Техномаркет" не е съвсем вярно... я се замислете от къде са дошли парите за да се стартира тази пералня?! Всичко е една голяма измама, а българският клиент се заблуждава, че някой се интересува в кой магазин ще отиде и дали ще си купи нещо... Политиката на тази фирма е сгрешена още от самото начало, просто никой не е имал интерес да има доволни клиенти - това е...
Four wheels moves the body, two wheels moves the soul!!!
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
Те и стока нямат тия.Един път отивам да купувам подарък на майка ми от там и си харесвам една кафе-машина а те ми заявяват че имат само мостри.Големи смотаняци са.
Niki Lauda
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
GrashOverride написа:C.R.U-TO написа:Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
бих препоръчал да не пазарувате от техномаркет хемус / сити център софия/ тъи нареченото банго както му казват е това че отива в сервиза за ремонт и от там се връща за продажба
Това с "бангото" важи за цялата верига. Като някой уред има повреда, отива в сервиза и след това оправен-недооправен си се продава като нов. Иначе всички много се бъркате... Мина Китова е сестра, а не дъщеря на Николай Китов. Това, че EQUEST са купили "Техномаркет" не е съвсем вярно... я се замислете от къде са дошли парите за да се стартира тази пералня?! Всичко е една голяма измама, а българският клиент се заблуждава, че някой се интересува в кой магазин ще отиде и дали ще си купи нещо... Политиката на тази фирма е сгрешена още от самото начало, просто никой не е имал интерес да има доволни клиенти - това е...
А ти от каде знаеш каква е политиката на фирмата и каква пералня те гони ? Според теб от каде са дошли парите ? Защо трябва всяка голяма фирма да е пералня и т.н.
It`s party time !
- GrashOverride
- Потребител
-
Не съм писал за всяка фирма как е, а конкретно за гореспоменатата. Факта, че цялата фирма е оставена на самотек е достатъчно красноречив. Целият този бизнес е започнат с парите на EQUEST, сега просто си прибират "прането"
Трябва ли да давам обяснения?! Просто имам близки хора, които от много години са в тази фирма и със сигурност са наясно с положението й.

Evelin Cotsev написа::mhihi:а ти от каде е имаш тая имформация ?
Трябва ли да давам обяснения?! Просто имам близки хора, които от много години са в тази фирма и със сигурност са наясно с положението й.
Последна промяна GrashOverride на 28 Дек 2007, 2:33, променена общо 2 пъти
Four wheels moves the body, two wheels moves the soul!!!
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
GrashOverride написа:Не съм писал за всяка фирма как е, а конкретно за гореспоменатата. Целият този бизнес е започнат с парите на EQUEST, сега просто си прибират "прането"

It`s party time !
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
И да иде в КЗП нищо няма да направи тъй като слушалките работят, ако не работеха слушалките ще минат първо през сервиз поне месец, толкова имат право да ги държът, след това проблема, ако не е решен и те откажат да ти върнат парите в случай, че не желаеш други тогава можеш да се обърнеш към КЗП, просто ги прежали и не си прави труда да се занимаваш тъй като и проверката ще протече доста. Едно немога да си обясня какво очакваш от слушалки за 9лв (surround sound ли)???
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
C.R.U-TO написа:значи последните клюки от към техномаркет са Петя Китова каза магазините в бг не грият грее ме всичко извън ес управляващ веригата е Веселин Владимиров мол е Мина Иванова Китова
Що сказал!???Точки ,запетаи?

53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4