Repair the damage
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Repair the damage
Колеги имам нужда от съвет.Снощи колата ми е станала жертва на набега на някакви рожби на любовта между ялова вещица и скопен дявол.Тези келемета са се опитали да откраднат нещо от колата ми, но не ми е ясно какво.Разбили са ключалката на шофьорската врата и са се опитали да отворят самата врата с щанга.Колата ми явно е инат също като мен ,тъй като не е поддала и вратата по принцип е останала затворена и заключена,но горката ми вратичка е изкривена доста и отгоре отзява.Та питането ми е, дали тази врата може да се поправи по принцип(знам,че е трудно да се каже без да сте наясно точно със състоянието й) или ще купувам друга врата.Ако ще купувам пък как стоят нещата точно.Пак трябва да е със ел.стъкла и ел. огледала или тези шукарийки могат да се пренесат от моята.А въпроса със централното както стой и накрая ключалката...няма как да намеря ключалка ,която да отговаря на същият ключ нали?
...Ако щекупуваш нова врата, тя най вероятно няма да има по нея нищо и трябва да си пренесеш твоите неща, ако вземеш врата втораупотреба, може и да намериш оборудвана ... но за клщчалкитемисля, че ако твоята неможе да се отремонтира трябва да си вземеш комплект или да я отклщчваш с отделен ключ. Ако е много изметната, най добре търси друга, защото колкото и да я оправят няма да уплътнява така добре! 

Наздраве !!!
- maksim_uk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 1,8 97g
като си купиш "нова" врата тя трябва да баде с дрьжка и ключалка която аз ще пренаредя по твоя ключ.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
maksim_uk написа:...

здравей колега,
Когато ме блъсна един таксиметров шофьор и огъна вратата ми(счупи ми и огледалото)
доста поразпитах да ли да я оправям или да си взема друга, но съветите бяха да си купя оригинална втора употреба, поради факта че кита нямало да издържи върху вратата защото е най често използваната
. За мой късмет
си намерих вратата със същата боя за прилична цена(гола без нищо във вратата). Никога преди не бях разглобявал врата но с помоща не един колега около 2.5~3 часа преместихме всички чаркулаци от едната на другата и се получи така:
Ако и твоята е горе долу в такова състояние да си потърсиш първоначално същия цвят и да пренесеш всички части от едната на другата. И ключа да се пренареди за твоя.
Поздрави
Когато ме блъсна един таксиметров шофьор и огъна вратата ми(счупи ми и огледалото)

доста поразпитах да ли да я оправям или да си взема друга, но съветите бяха да си купя оригинална втора употреба, поради факта че кита нямало да издържи върху вратата защото е най често използваната

Ако и твоята е горе долу в такова състояние да си потърсиш първоначално същия цвят и да пренесеш всички части от едната на другата. И ключа да се пренареди за твоя.
Поздрави
Мерси за отговорите.Аз също се ориентирах към купуване на цяла врата ,а не преправяне просто защото съм такъв човек.Дори нямам претенции към цвета... ще я пребоядисам.В момента съм на тръни, тъй като на практика колата ми е полу отворена, тъй че ще взема първата читава врата ,която намеря и ще си пренеса шукарийките.Долу горе какви пари вървят вратите?
Поздрави
П.С-Да ми кажете някой охраняем паркинг в район-а(Дианабад студентски),че докато намеря врата ми се ще да си ми е при мен и возилото все пак
Поздрави
П.С-Да ми кажете някой охраняем паркинг в район-а(Дианабад студентски),че докато намеря врата ми се ще да си ми е при мен и возилото все пак

7 мнения
• Страница 1 от 1