Е12 уникат ЗА БЕЗ ПАРИ
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Само не мога да разбера защо нападете човека: Kin_klad_dze, особено ти Любчо, май ти е запазена марка.
Как да е, колата е арна и си струва парите по 2 причини, едната де...
Това е show car, не е пазар кар.
Какво имам в предвид ли?
Купуваш си колата, защото ти харесва, защото цял живот си искал такава, защото искаш да покажеш статут на ценител или на човек с пари.
За пазар си зимаш рено на лизинг - клио.
Затова и Любчо ми пусна 28-цата на пари като за е34, но като 2 години си се точил на една кола ще ги платиш и ще си я караш с кеф! И ще си я миеш и лъскаш и тн.
На който са му много за таз кола, може да даде 30% за Логан
Как да е, аз мисля, че колата си ги заслужава и искам да призова за по толерантен тон в дискусията.
Благодаря.
Как да е, колата е арна и си струва парите по 2 причини, едната де...
Това е show car, не е пазар кар.
Какво имам в предвид ли?
Купуваш си колата, защото ти харесва, защото цял живот си искал такава, защото искаш да покажеш статут на ценител или на човек с пари.
За пазар си зимаш рено на лизинг - клио.
Затова и Любчо ми пусна 28-цата на пари като за е34, но като 2 години си се точил на една кола ще ги платиш и ще си я караш с кеф! И ще си я миеш и лъскаш и тн.
На който са му много за таз кола, може да даде 30% за Логан

Как да е, аз мисля, че колата си ги заслужава и искам да призова за по толерантен тон в дискусията.
Благодаря.
Да запазена марка ми е като се пишат глупости да не се МЪЛЧА щото ако сички си замлъкват то знаеш ли ква анархия и простотия с надлъгване ще стене тогава? Щото от тъпи изказвания и спорове от стила аз сам голям като съм зад компа ама то тва е щото никой не знае всъщност колко знам, тука (във форума) вече не пишат много ценни хора от който можеше да се научи много МНОГО.
Не целя да засягам НИКОЙ говоря в общия случай.
ПС: Да разбирам ли че не ти харесва цената и колата???????
Щото като си помисля за тия пари каква Е34 можеше да си вземеш от 100пъти 150пъти щях да избера Е28-то
Не целя да засягам НИКОЙ говоря в общия случай.
ПС: Да разбирам ли че не ти харесва цената и колата???????

Щото като си помисля за тия пари каква Е34 можеше да си вземеш от 100пъти 150пъти щях да избера Е28-то
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
- Kin_klad_dze
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е12 520 1979,Е30 318и 1989
Ами да,нека да не разбирам нищо,не съм у4ил 5 шибани години във вилхем пик,не съм работил във сервизи,не съм се занимавал със сякви кошове.Аз не съм правил всичко това!И тъй като вече влязах в ролята на антигерой поне да си доискажа(като ще е гарга да е рошава:)).Изобщо незнам от къде пак я изровиха тая тема,ама тва което се опитвах да кажа ,е че кола с кофти външен вид и добра ходова част+двг се прави,ама лъскава боя и шаси на 800 000 км като вафла НЕ.И незнам някой да не се съгласи с това.
denko, моля те, почваш като Любо.
Не е тъпо момчето, нека не се обиждаме, нали сме всички от една порода и сме събрани тук от една любов?
Нека не издаваме прибързани присъди, затова е форум, човека да си каже мнението, иначе щеше да е личен сайт на всеки ентусиаст.
Та, той според мен се опитва да каже, да не се подлъгваме по външния вид, принципно, не само в този случай.
Така, че моля пак за по либерален тон и повече търпимост.
Не е тъпо момчето, нека не се обиждаме, нали сме всички от една порода и сме събрани тук от една любов?
Нека не издаваме прибързани присъди, затова е форум, човека да си каже мнението, иначе щеше да е личен сайт на всеки ентусиаст.
Та, той според мен се опитва да каже, да не се подлъгваме по външния вид, принципно, не само в този случай.
Така, че моля пак за по либерален тон и повече търпимост.
Re: Е12 уникат ЗА БЕЗ ПАРИ
denko написа:.....
че е хубава хубава ама 5 бона си е пара ако беше 3 тогава без пари..
- kompi
- младши ентусиаст
-
noty boy написа:Не е и Е21 а е Е12.
Ама то е нормално да се обърка човек та той Любака всички ги имаше.

Сучииии!
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4