Слагат нови камери по улиците на София и КАТ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 08 Фев 2008, 12:14

Т'ва да те щракнат на жълто си е тъпо. Според мен трябва всички светофари да имат броячи и човек от далеч да си прави сметката. Ся верно е, че сутринта като бързаш за работа и гледаш да минеш и ти на светофара и минаваш на жълто, това се случва на всеки , но с брочите по-добре може да си направиш сметката дали ще минеш.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 E39 M52B20

Мнение от Gemar » 08 Фев 2008, 12:25

Искам само да вметна за броячите по светофарите, че не са чак толкова фешън колкото си мислите. Масово в Европа ги демонтират, защото за жалост предизвикват ПТП-а... аз съм бил участник в такова - просто задна кола, едно момче ме изпреварва от лентата за "на ляво", влиза пред мен и по средата на кръстовището вижда че остава 1 секунда и скача на спирачките. При което имаме цяла 1 секунда до жълт сигнал, а аз спрял в него по средата на кръстовището.

Истината е, че ако човек не превишава разрешената скорост има достатъчно време когато светне жълто да погледна в огледалото дали някой не диша във врата и да спре съвсем леко и навреме.
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 08 Фев 2008, 14:04

Светофарите не са дотолкова виновни, може ли на светофара на СУ посока орлов мост, има 2 светофара за направо и надясно. Тоя надясно свети по дълго зелено и някои "тарикат" за направо си спира на зеления светофар, и кво тея отзад дет са за надясно кво става?...става задръстване. Другя вариант е да има толкова коли че да спреш посредата на кръстовището и на другите кат им светне зелено седят и чакат и чакат не 1 или 2 коли ами много повече само защото не си си прочел закона или не ти се чака 1 минута повече.

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 08 Фев 2008, 15:09

Интересно ми е тези камери дали ще могат да снимат жълти Ламборгинита и червени Ферарита и черни S-класи и ....други големи черни коли...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 08 Фев 2008, 15:19

Joro_Paveto написа:Интересно ми е тези камери дали ще могат да снимат жълти Ламборгинита и червени Ферарита и черни S-класи и ....други големи черни коли...

:yes:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 08 Фев 2008, 15:43

Pavlinius написа:Т'ва да те щракнат на жълто си е тъпо. Според мен трябва всички светофари да имат броячи и човек от далеч да си прави сметката. Ся верно е, че сутринта като бързаш за работа и гледаш да минеш и ти на светофара и минаваш на жълто, това се случва на всеки , но с брочите по-добре може да си направиш сметката дали ще минеш.

Тия дето минават на жълто даже съм склонен да ги оправдая, но загледай се, че вече има мнооого почти 90% от светофарите светва жълто и след това червено и на червено минават поне 2-ма!!! Не на жълто, на червено! А и както каза Алпината за светофара на СУ, там е ебати простотията ако камерите има работят и санкционират 1 ден, гарантирам полвин софия ще е без книжки!
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата