318is не върви добре?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- bobozi
- Потребител
-
- Кара: палатка
318is не върви добре?
Колеги,преди 3-4 дена си купих колата но ми се струва че не може да отлепи абе куц кон.От 3000 до 4000 горе-долу е добре но от 4000 на горе се мъчи , смених въздушен и горивен филтър , закачиха я на стенд всичко е ОК , махнах катализатора и пак същата работа няма ряз и тва е.Някакви идеи от какво може да е проблема. 

- panatinaikoz
- Потребител
-
- Кара: 318is Coupe
- Мечтае да кара: M6 G-Power
- Детайли за колата: ...направо си е детайлна :)
нямам идея колега и аз съм с 318ис и е мързелива до 3-3500 ама после си дивее...въпреки че и аз имам чувството че нещо ми е тромава...на втора и 100 не мога да направя но пък с ускорението дали от 60 до 100 или от 100 до 140 разлика не усещам
... успех с решаването на проблема

Ако лампичката за резервата на бензина Ви не свети , значи просто не работи!!!
Да храниш БМВ с газ е като да храниш тигър със суха храна...

Да храниш БМВ с газ е като да храниш тигър със суха храна...

- bobozi
- Потребител
-
- Кара: палатка
Днес ходих на маистор като му казах че BMW-то не върви той ми каза "че е нормално да не върви все пак е BMW ако съм искал истински бърза кола е трябвало да си взема VW GOLF
'
....
А сега малко по темата най вероятно е от електрониката нещо май там,
но за сега е рано да се каже утре ще я вкарам в поредния сервиз и дано си покаже какво е
'

но за сега е рано да се каже утре ще я вкарам в поредния сервиз и дано си покаже какво е

bobozi написа:Днес ходих на маистор като му казах че BMW-то не върви той ми каза "че е нормално да не върви все пак е BMW ако съм искал истински бърза кола е трябвало да си взема VW GOLF
'....
Най-вероятно е катализатора... какъвто е проблема и при мен

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Ако диагностиката, която си направил е показала 0 грешки, значи проблемът не е в датчици и електроники. Единственото, което се сещам е да смениш свещите, защото диагностиката не ги хваща тях ( или по-скоро повечето диагностици
).

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- svetoslavned
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 83 /2.0d /2006
- Мечтае да кара: M 3
- Детайли за колата: Тайна
Колега това трябва да е от някой датчик или да не би да не достига достатъчно гориво(заминаваща си помпа)Моята е мудна само до към 2000 об. после си е истинско удоволствие да я караш.Успех 

свн
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
Колега иди на сервиза на 4ти км, там до комина ЛИДИ Р се казва имат най - добрата техника за БМВ-та всякакви коли съм карал там оправят вс проблеми.
редили са се последни модели 7мици, 5тици и т.н, хората разбират ако се интересуваш ще ти дам точни координати, а и цените са нормални няма да съжаляваш
редили са се последни модели 7мици, 5тици и т.н, хората разбират ако се интересуваш ще ти дам точни координати, а и цените са нормални няма да съжаляваш

10 мнения
• Страница 1 от 1