проблем с парното
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: проблем с парното
viksan_1985 написа: а то4но това ме интересува6е оба4е по конкретно каде е 6тотам гледах и ни6то не видях....
Извинявай ,но какво очакваш да видиш при положение ,че не знаеш как изглежда дори

От така наречения "резистор" ,а всъщност е група от три резистора се виждат само : пластмасово капаче със стърчащи 4ри мъжки извода за кабелни обувки . Поправя се по бързо от колкото се сваля и качва .С малко знание и умения ,но ......това е друга тема

0898578595
- Herman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320I
- Мечтае да кара: BMW e92 M3
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
tsb_bg написа:DirtySouth написа:... Къде е тоя филтър , колко струва , Как се сменя ...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 32&start=0
Прочетох и ми стана ясно как се сменя ... НО ! Колеги се оплакват че немогат да намерят филтър със същия размер ... Кажете ако знаете от къде да се купи ... Нещо Дару или ? И гледах по темата се спомена и филтър за климатика ,а той къде се намира и как се сменя

I'm slowly drifting

DirtySouth написа:tsb_bg написа:DirtySouth написа:... Къде е тоя филтър , колко струва , Как се сменя ...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 32&start=0
Прочетох и ми стана ясно как се сменя ... НО ! Колеги се оплакват че немогат да намерят филтър със същия размер ... Кажете ако знаете от къде да се купи ... Нещо Дару или ? И гледах по темата се спомена и филтър за климатика ,а той къде се намира и как се сменя
Батка я прочети какво си написал и пак помисли

След малко да не попиташ и за филтъра на багажника ,че там е още по сложно

0898578595
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Чета и квото не ми е ясно питам ... А това че ти ми киселееш и си голям разбирач живо ме интересува 

I'm slowly drifting

- Herman
- кандидат ентусиаст
-
Моя го сминих при един майстор в люлин къде звънна не знам след 20 мин му докараха 1:1 филтър който си пасна перфектно ще го питам днес и ще пусна 1-тема от къде може да го земете .... 

- CCCP_Power
- Потребител
-
Отивате във Ауто Плюс и си купувате филтър Бош за 29 лв. Ауто плюс има на ул. Цар Симеон и близо до Хладилника. След това разглабяте жабката и той се намира в ляво зад централната конзола.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
И във Вари 2000 го има...30лв е
За първи път чувам,за несъвместими филтри...а вече слагането му е голяма играчка...

За първи път чувам,за несъвместими филтри...а вече слагането му е голяма играчка...

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Марто филтър за парно ли да търся ? Във Вари .... Иначе играчка ако имаш airbag или попринцип ?
I'm slowly drifting

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
DirtySouth написа:Марто филтър за парно ли да търся ? Във Вари .... Иначе играчка ако имаш airbag или попринцип ?
Ми не..търсиш си климатичен филтър за е36...тои е един
щото филтър за парно е съвсем друго те са 2 и стоят в двигателния отсек...а играчка има ако имаш е36

- Lexus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 2003 525i Touring
колеги, моля ви! някой който се е сблъсквал с проблема наречен изгорял резистор да обясни по подробно как се подменят елементите защото явно е проблем на доста от нас...обяснете къде се намира как се демонтира как се поправя и така....дано има някой, че до тук изчетах сума теми и само разбрах къде е!
A1Automobile
- Herman
- кандидат ентусиаст
-
bonbonev_11 написа:имам следния въпрос подлежи ли на ремонт резистора на парното на Е36
да но е работа за некой мнооо добър жичкаджия .....

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2