За чип
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
За чип
Как мога да разбера дали имам чип, защото имам две еднакви БМВ-та, но едното върви повече от другото, а са с еднакви двигатели. Става въпрос за 320Д 136к.с.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
- V-max
-
-
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
kopchev написа:Добре де то това ясно, аз за да е замисля явно ми е направило впечатление, но кажете ми физически как да разбера дали имам. Демек да го видя или нещо такова
вариантае да отвориш компа и давидиш ако е поено. Тозо модел обаче се прави през ОБД буксата също, така че трудно ще го "видиш". Ако мислиш да го клонираш на другото ти е46 - това в повечето случаи не става

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
На оригиналните чипове има от горе залепени жълти лепенки с номерата. Ако е чипосвана в гдр-то трябва на капака на компютъра да има лепенка и написано какво е сменяно. Ако е повер-бокс не може да не го видиш, между помпата и компа май се слага, а също трябва и да пропушва малко.
Ами пропушва повече от другата, защото другата не пуши въобще, а тая малко като я срежеш изпушва, но и върви осезаемо повече и имам чуството, че дава по нисък разход. Абе явно ша да има нещо, но остава да разбера какво е
. Ако има някой дет да ги назнайва тия работи да свирка да се видим да я погледне 

относно 4ипа
бате това 4е колата с 4ип хар4и по-малко са митове и легенди! Това 4е едната кола НЕ пропу6ва (за6тото е нормално да пропу6ва като я настъпи6)ме води до мисълта 4е може да има6 някакъв проблем с турбото а 6то се отнася до 4ипа- просто отиди на една диагностика в камор ауто и 6те ти кажат за 5 мин., но предполагам знае6 4е там за под 100 тина лв не запо4ват да говорят 

- V-max
-
-
Re: относно 4ипа
bm3w написа:бате това 4е колата с 4ип хар4и по-малко са митове и легенди!
айде тук можем да поспорим сега

На колко и какви коли си слагал чип и разхода се качва

- V-max
-
-
13 мнения
• Страница 1 от 1