Ламбда сонда
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Ламбда сонда
Колеги изпляскала ми е ламбда сондата и като отидох в магазина да попитам ме питат с колко кабелчета е сондата а аз нямам предтава може ли някой да ми помогне
Колата е 318 ис м42 93 год ако има значение благодаря предварително.

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Най добре я виж сам с колко кабелчета е
Качия на канал ламбда сондата е преди катализатора буксата са отвива и се сваля

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
афтърмаркет те грее 2 варианта:
сименси по около 160 кинта и бош по около 220. Зависи с кой модел ти е колата а не какъв ти е двигателя!!!! т.е. от годината по-скоро, та най-сигурно е що просто не отидеш в СЕРВИЗ ?? едната с другата ламбда сонда НЕ СА ИЗОБЩО съвместими по НИКАКЪВ начин защото не е само кабелите а от какво е направена изобщо и какви стойности предава !!!!
може би единия вариант е с 4 другия с 8 кабела - това незнам, но сбъркаш ли с налучкване просто ще си си хвърлил парите на вятъра това е сигурно
за някво инфо - аз съм с м52б20 '95, вече съм сменил и двете ламбди, за съжаление съм варианта сименс по 220++ парчето.
сименси по около 160 кинта и бош по около 220. Зависи с кой модел ти е колата а не какъв ти е двигателя!!!! т.е. от годината по-скоро, та най-сигурно е що просто не отидеш в СЕРВИЗ ?? едната с другата ламбда сонда НЕ СА ИЗОБЩО съвместими по НИКАКЪВ начин защото не е само кабелите а от какво е направена изобщо и какви стойности предава !!!!
може би единия вариант е с 4 другия с 8 кабела - това незнам, но сбъркаш ли с налучкване просто ще си си хвърлил парите на вятъра това е сигурно
за някво инфо - аз съм с м52б20 '95, вече съм сменил и двете ламбди, за съжаление съм варианта сименс по 220++ парчето.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
При 20-ските е малко та*ак работата със сондите (с по пет кабела са и ходят от 0 до 5 волта Сименсите), но при 318ис би трябвало да е ОК да си сложиш и афтърмаркет от Косер да речем. Но наистина я виж с колко жици е. Требе да са 4-ри - 2 за подгрев, една за маса и една сигнал. Цената ще ти хареса, защото са под 100 кинта.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ще си я платиш от разхода и допълнителните сервизи вероятно, предвид какви оплаквания съм чел.
но успех
но успех
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
gtit16 написа:Колеги от както я смених вече сам минал около 300 км градско не че е много де но за сега нямам проблеми дано и за напред да е така
нема се косиш! дерт нема да имаш!

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED

Аз сложих такава (Томсън) и след 3-4 месеца на комютърната диагностика вече даваше грешка ( ламбда сонда) знам и за още един такъв случай с Томпсън и вече не мисля да си слагам на моя кола Томсън. Дано аз да съм бил "карък".gtit16 написа:Благодаря ви колеги тукущо я гледах с 4 кабелчета е и някакъв приятел има магазин и ми предлага няква томпсън с отстапката на 63 кинта още веднъж благодаря на отзовалите се!!!

13 мнения
• Страница 1 от 1