Истината боли :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 06 Фев 2008, 9:36

chown написа:
Burningparis написа:Колега,
преди 2 седмици бях до Плд и там на излизане по пътя към Пазадржик на светофарите се тествахме с един Сивик от новите (страхотни спомени)...на третия светофар момчето питаше "Какво е това БМВ???", след като и 3-те пъти пристигна след мен :mhihi: :mhihi: :mhihi: каза, че неговата кола била 140кс...
ехехехе браво , аз сега неказвам ,че хонда е най добрата марка и има най бързите коли , Но си признаите един пат за винаги , че просто с хонда неможе да се сравнявате :mhihi: Видях ,че твоя е 2.0 нима ще имаш шанс с/у 2.0 на хонда ?? за пример Honda S2000 2.0

:mhihi: :mhihi: :mhihi: за тази ли питаш?

Honda S2000 2.0 PGM-VTEC MT

Двигател in line
Брой цилиндри 4
Клапани на цилинтър 4
Работен обем (cm3) 1997
Скоростна кутия manual
Ускорение 0-100 Km/h (s) 6.2
Максимална скорост (km/h) 240
Мощност (hp)/ Обороти 240 / 8300

Въртящ момент (Nm)/ Обороти 208 / 7500

Дължина (mm) 4135
Ширина (mm) 1750
Височина (mm) 1285
Междуосие (mm) 2400
Максимален диаметър на завой (m) 11.4
Маса без товар (kg) 1320
Допустимо общо тегло (kg) 1535

Цена 79080 лв.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 06 Фев 2008, 9:39

chown написа:Но си признаите един пат за винаги , че просто с хонда неможе да се сравнявате :mhihi: Видях ,че твоя е 2.0 нима ще имаш шанс с/у 2.0 на хонда ?? за пример Honda S2000 2.0

Мхахаха... да сравняваш S2000 с 320 е точно толкова уместно, колкото и да сравняваш Сивик 1.6 с М3... :mhihi:
Обективно погледнато, по-правилно би било да се каже, че Хонда не може да се сравнява с БМВ, щото те каквото имат да предложат, БМВ имат същото, че и по-добро. Е, с изключение на косачките. :mhihi: От друга страна, Хонда еквивалент на 7-Series да имат? Или на М5? Тцъ. Тогава де се вреш между шамарите? ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Потребител
Аватар

Мнение от chown » 06 Фев 2008, 9:40

Burningparis написа:
chown написа:
Burningparis написа:Колега,
преди 2 седмици бях до Плд и там на излизане по пътя към Пазадржик на светофарите се тествахме с един Сивик от новите (страхотни спомени)...на третия светофар момчето питаше "Какво е това БМВ???", след като и 3-те пъти пристигна след мен :mhihi: :mhihi: :mhihi: каза, че неговата кола била 140кс...
ехехехе браво , аз сега неказвам ,че хонда е най добрата марка и има най бързите коли , Но си признаите един пат за винаги , че просто с хонда неможе да се сравнявате :mhihi: Видях ,че твоя е 2.0 нима ще имаш шанс с/у 2.0 на хонда ?? за пример Honda S2000 2.0

:mhihi: :mhihi: :mhihi: за тази ли питаш?

Honda S2000 2.0 PGM-VTEC MT

Двигател in line
Брой цилиндри 4
Клапани на цилинтър 4
Работен обем (cm3) 1997
Скоростна кутия manual
Ускорение 0-100 Km/h (s) 6.2
Максимална скорост (km/h) 240
Мощност (hp)/ Обороти 240 / 8300

Въртящ момент (Nm)/ Обороти 208 / 7500

Дължина (mm) 4135
Ширина (mm) 1750
Височина (mm) 1285
Междуосие (mm) 2400
Максимален диаметър на завой (m) 11.4
Маса без товар (kg) 1320
Допустимо общо тегло (kg) 1535

Цена 79080 лв.
може да се каже колега , темата по принцип не беше за екзотичките коли ами просто за Civic 1.6VTI :) добре тогава ми покажи един такъв на BMW 2.0 и да е сток мотор , 240 коня :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 06 Фев 2008, 9:41

Ма кви са тия глупости? Настръхвали сме :mhihi: С тая 'онда като влезеш в завоя и си гипс - що ги мерите само по светофарите, не мога да разбера :roll: Т'ва като един с няква наточена мутренска A6 от тия с многото ауспуси - спускаме се надолу и аз на завоя със 140 го изпреварвам от външната страна (пътят е 2 платна с по 2 ленти) - не му стискаше на пича и натискаше спирачката :lol: . Е, след завоя ме издуха, щото му се образуваха комплекси, ама на право и баба знае да натисне педала на газта :mhihi:
It's not who You are, it's who You know...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 06 Фев 2008, 9:41

И за какъв чеп им е непременно да вадят 240 коня от 2.0 мотор, като спокойно могат да ги извадят от 3.0? :shock: Хем ще има повече въртящ момент. :P
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Потребител
Аватар

Мнение от chown » 06 Фев 2008, 9:45

Feanor написа:И за какъв чеп им е непременно да вадят 240 коня от 2.0 мотор, като спокойно могат да ги извадят от 3.0? :shock: Хем ще има повече въртящ момент. :P
по малъм е мотора , по лек :) и немслиш ли ,че си е доста прилична работа от 2.0 - 240 коня. сток мотор , няма турбини само компресия и най вече СИЛА :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 06 Фев 2008, 9:52

Ае специалисте, то тука половината, ако искахме некви бигачки, щяхме да си купим, има къде, къде по-добри варианти от сешоар на име Хооооондаааааааааааа, звучи като звуците от игрите на ICQ, ама ти нали си спешъл ветеранче и ги чуваш тия раоти. За ся нема те храна много, само щи кажа, че на един приятел приятелчета, отивайки към Алекото да лъзгат, великия Хавтомобил със звуците от кю-то, и са отпреснали, и са резнали в едно дърво, ма така леко странично в дървото, ама откъм дясната врата, откъм колонката, с неква мизерна скорост от около 70км, ама резултата, наиш къв убав, двмата едвам са им събрали краката в болницата, докат го извадат единия, му изпаднали, чепиците, че не могли да излезнат с краката. Ма едно такова убавоооо, та чак дървото до каст`фона стигнал и едно таковааааа хубавооооо, че даже докато е на паркинг такъв сешоар, неща да влизам в него, че ше земе некое врабче да падне да се пребие, да мине през тавана да ме удари в кифоча. Та тоз разказ, скъпи сешоар специалисте, ти го написах за да ти покажа, че ние тук предпочитаме да караме КОЛИ, АВТОМОБИЛИ, а не сешоари, па ти праи кво знае, само внимавай, не волно да не се удариш или да не те удари някой, че трудно ща извадат от кутииката. Пък нии тука кухарите с бавните БМВ-та си караме спокойно, щот при удар с по 150 без да ни се отворят възглавниците, излизаме без щета от колите си, а те след това са поправими.

Ай ся иди разплачи някое дърто, и тромаво БМВ, ама внимавай дане попаднеш на черна 316ка седанче, че много ше има да ревеш и да викай де й тати :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 06 Фев 2008, 9:52

Ае специалисте, то тука половината, ако искахме некви бигачки, щяхме да си купим, има къде, къде по-добри варианти от сешоар на име Хооооондаааааааааааа, звучи като звуците от игрите на ICQ, ама ти нали си спешъл ветеранче и ги чуваш тия раоти. За ся нема те храна много, само щи кажа, че на един приятел приятелчета, отивайки към Алекото да лъзгат, великия Хавтомобил със звуците от кю-то, и са отпреснали, и са резнали в едно дърво, ма така леко странично в дървото, ама откъм дясната врата, откъм колонката, с неква мизерна скорост от около 70км, ама резултата, наиш къв убав, двмата едвам са им събрали краката в болницата, докат го извадат единия, му изпаднали, чепиците, че не могли да излезнат с краката. Ма едно такова убавоооо, та чак дървото до каст`фона стигнал и едно таковааааа хубавооооо, че даже докато е на паркинг такъв сешоар, неща да влизам в него, че ше земе некое врабче да падне да се пребие, да мине през тавана да ме удари в кифоча. Та тоз разказ, скъпи сешоар специалисте, ти го написах за да ти покажа, че ние тук предпочитаме да караме КОЛИ, АВТОМОБИЛИ, а не сешоари, па ти праи кво знае, само внимавай, не волно да не се удариш или да не те удари някой, че трудно ща извадат от кутииката. Пък нии тука кухарите с бавните БМВ-та си караме спокойно, щот при удар с по 150 без да ни се отворят възглавниците, излизаме без щета от колите си, а те след това са поправими.

Ай ся иди разплачи някое дърто, и тромаво БМВ, ама внимавай дане попаднеш на черна 316ка седанче, че много ше има да ревеш и да викай де й тати :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 06 Фев 2008, 9:55

chown написа: може да се каже колега , темата по принцип не беше за екзотичките коли ами просто за Civic 1.6VTI :) добре тогава ми покажи един такъв на BMW 2.0 и да е сток мотор , 240 коня :)

ми просто колите се правят с разлина стратегия, пазари и тн. ...честно казано темата почна да става .... пусни я в АКБ за сравнение А4 1.8Т или B4 2.0 90hp :mhihi:

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 06 Фев 2008, 9:56

За Хонда като спомена се сещам за това :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 06 Фев 2008, 9:58

на еС2000 мотора който е 2.0 (240 коня) е един от най-добрите, да не кажа най добрия на хонда ама с/у ///М-ката ще яде шамари.

И престани да се заяждаш незнам какво целиш със това сигорно ти е готино да си прай та.ак с нас, а?

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 06 Фев 2008, 10:02

ми то май не е нужно да се вадат М-ки.или наточени Е36ци- излез на некое 323-междинка и ше ти скъса шортите докато въртиш джапанките на едно место на старта,а то жули ауспуси напред....!!! аз поне така правех с мойто. а със сегашното комби -нищо че е два пъти по-тежко от твойта оооондаааа пак ше прелетя ниско покрай теб. хеле па да не говорим за каране от точка до точка. почнат ли криви отсечки има да недозавиваш дъъългооо и продължииителноооо....

Потребител
Аватар

Мнение от chown » 06 Фев 2008, 10:04

sonny написа:Ае специалисте, то тука половината, ако искахме некви бигачки, щяхме да си купим, има къде, къде по-добри варианти от сешоар на име Хооооондаааааааааааа, звучи като звуците от игрите на ICQ, ама ти нали си спешъл ветеранче и ги чуваш тия раоти. За ся нема те храна много, само щи кажа, че на един приятел приятелчета, отивайки към Алекото да лъзгат, великия Хавтомобил със звуците от кю-то, и са отпреснали, и са резнали в едно дърво, ма така леко странично в дървото, ама откъм дясната врата, откъм колонката, с неква мизерна скорост от около 70км, ама резултата, наиш къв убав, двмата едвам са им събрали краката в болницата, докат го извадат единия, му изпаднали, чепиците, че не могли да излезнат с краката. Ма едно такова убавоооо, та чак дървото до каст`фона стигнал и едно таковааааа хубавооооо, че даже докато е на паркинг такъв сешоар, неща да влизам в него, че ше земе некое врабче да падне да се пребие, да мине през тавана да ме удари в кифоча. Та тоз разказ, скъпи сешоар специалисте, ти го написах за да ти покажа, че ние тук предпочитаме да караме КОЛИ, АВТОМОБИЛИ, а не сешоари, па ти праи кво знае, само внимавай, не волно да не се удариш или да не те удари някой, че трудно ща извадат от кутииката. Пък нии тука кухарите с бавните БМВ-та си караме спокойно, щот при удар с по 150 без да ни се отворят възглавниците, излизаме без щета от колите си, а те след това са поправими.

бла бла бла.Приказваш глупости , как да ти кажа ,че и с 40 да се удариш пак може да пострадаш много , За здравина няма кво да спорим , мисля ,че си видяла хондата която се удари с "педала" Стависки !!! или си пропуснал да видиш как Хамър удря Хонда и да ти кажа бях изненадан , Хондата найстина е много здрава , не я подценявай

Потребител
Аватар

Мнение от chown » 06 Фев 2008, 10:09

NeoPrint написа:За Хонда като спомена се сещам за това :mhihi:
Много хубаво това ли ви е топ модела на сбирките :mhihi:

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 06 Фев 2008, 10:09

И се почна една дългаааааа и широкааааааа :roll:
И коя истина болеше :?: Че БМВ превъзхождат по всичко 'онда :?: Мдаааааа това го знаем ;) Ама нас ни боли .... (тва дет аз го нямам :mhihi: )

ПС: Сони и аз мисля, че си видяла :mhihi:
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата