ейнджьл айс за е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 05 Фев 2008, 19:48

в момента и аз съм започнал проекта с черни ангелски очи, но незнам кога ще го завърша, щот нямам време, ама ще стане :!:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 06 Фев 2008, 0:48

the_gate написа:то и аз съм с хангелски...че и черна хела :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

даи снимки бе цициооо
ИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW5820iA » 06 Фев 2008, 1:05

от де я изровихте тази 3 годишна отлежала ..... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525i e34 '89
Мечтае да кара: Alpina b10 biturbo

Мнение от Taurus » 06 Фев 2008, 1:11

BMW5820iA написа:от де я изровихте тази 3 годишна отлежала ..... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Моя е вината, чета наред и пиша :mhihi: :mhihi: :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 06 Фев 2008, 9:30

dizelboy написа:даи снимки бе цициооо

ето ти ве дизел ;)
снимка още когато ги правех:
Изображение

имам още една в галерията
и ето една на черните фарчета
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TDS
Мечтае да кара: M5 с гуми за горене

Мнение от D_U_D_E_ » 10 Фев 2008, 10:41

колеги изгледах 524 клипчета как се праят и смятам да се захващам да прая в промишлени дози :) само ме е страх да си разглобя фаровете. Някой може ли да ми каже от каде и по колко мога да си купя стъкла че да тренирам да чупя :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Taurus » 10 Фев 2008, 11:22

Колега, незнам за стъклата, но се питам кой вид смяташ да правищ.. тия с оптичните кабели ли.. или тия с CCFL ринговете? :?: Ако някой знае от къде или да даде линк за поръчка на CCFL тук от БГ, ще съм мн. благодарен :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 10 Фев 2008, 13:26

D_U_D_E_ написа:колеги изгледах 524 клипчета как се праят и смятам да се захващам да прая в промишлени дози :) само ме е страх да си разглобя фаровете. Някой може ли да ми каже от каде и по колко мога да си купя стъкла че да тренирам да чупя :)
Колега ти хубаво си изгледал 524 клипчета как се правят ама видя ли поне едно как се разглобяват преди да се направят. Няма такова. Аз съм си взел всичко необходими материяли да ги направя още преди година и от тогава до сега в опити счупих два фара и вече нямам излишен кураж да счупя трети та да ги направя.
Така че колеги спрете най накрая да пишете как се правят ами дайте да се разберем най накрая как да ги свалим тези стъкла без да се счупят и тогава всичко ще си дойде на мястото.
Аз какво ли не правих нагрявах с пистолет пекох във фурна абе всичко и пак се чупят.
Една камара колеги обещават само да пуснат снимки или да дадат инфо как се разглобяват и никой не си спазва обещанията.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

ентусиаст
Аватар

Мнение от the_gate » 10 Фев 2008, 13:56

:shock: :shock: сори ...забравих...преди 2 дена разлепих фаровете на закчо и забравих за снимки :( :(
скоро може пак да разлепям и ще снимам ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Taurus » 10 Фев 2008, 14:36

От къде си пич.. да знам като си взема може да споразумеем цена да ми ги сложиш и на моята... :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от the_gate » 10 Фев 2008, 14:45

Taurus написа:От къде си пич.. да знам като си взема може да споразумеем цена да ми ги сложиш и на моята... :mhihi:

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8%EC%E5%F6
;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 10 Фев 2008, 15:03

Славянко, аз още не съм почвал.
Преди месеци ти беше казал, че си си счупил стъкло и мен ме достраша, наскоро и другия колега счупи и съвсем .....
Някой вадят лупата и пухат сушоар вътре,
а други ги варят със зимнината - тия двата начина ги водят за най безопастните.Иначе ето го другото

http://video.google.com/videoplay?docid ... &plindex=0
http://video.google.com/videoplay?docid ... &plindex=0

Освен "Вратата" ако ги и направил по по-лесен начин ....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Taurus » 10 Фев 2008, 15:26

Не прочтеох всичките 20 страници но по организацията предполагам сте се смазали от пиене и каране.. гледам че аз съм на 280км от Любимец, ако решите нещо, там съм :D Ако ли не.. тук в Силистра имаме старо летище, което вече е частно, за 1 мероприятие от този калибър, мисля че мога да уредя да ни го предоставят.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от the_gate » 10 Фев 2008, 16:47

коментар по първия линк...
ангелските не са за 34/32/30-ка,начина покойто аз съм ги направил е почти същия...разлика само в това че не нарязвам с ножовка или с зъботехническо моторче ринга,а с флашка(брейтън ме светна по въпроса)
става по-финно,по-красиво и по-симетрично...прави се преди да се нагреят пръчките ;)
нагряването аз също съм го правил във фурна...пробвах на 100градуса не се получаваше и затова дигнах на 150 и се получи
огъването го правех в самите стъкла на фаровете когато са свалени(от това по точно здраве му кажи)....оставям около 1 см за разреза и правя дупчиците не с дрелка а с поялник(с дрелката става матова пластмасата,а с поялника я нагрява и става по-бистра/чиста за по добро преминаване на снопа светлина)
друго което правят в клипчето е че слагат фолио отзад (да отразява)...според мен няма никаква нужда(все пак диода прави насочваща светлина (лъч) той не свети настрани.... и от там се обизмисля станиола
слагам диодите като предварително съм запоил кабелите и съм ги изолирал
като ги поставя на ринга придърпвам кабелите назад и увивам с черен изолир
ринга е готов и може да се пробва ;)
поставянето както е показано на второто клипче на мен специално не ми допада...китаеца пробива и късия и дългия фар :shock:
аз прекарвам кабелите на късия в отвора предвиден за габаритна крушка и запълвам със силикон отзад за да не влиза влага...а за дългия фар правя лек улей в стъклото (на самия ръб) с брусче(онова камъче дето се точат ножове)като го поливам обилно с вода(докато търкам стъклото)
през улейчето което съм направил прекарвам кабелите и лепя стъклото...така не пробивам рефлектора ;)
забравих да напиша за съпротивленията,но може да си ги монтирате където ви е удобно (мойте са на около 15/20 см от самите диоди)
след малко съм ви приготвил снимков материял за сваляне на стъкло на къс фар от 34-ка ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TazzMann » 10 Фев 2008, 17:22

http://cgi.ebay.co.uk/ANGEL-EYE-HEADLAM ... dZViewItem Такова ли търсиш батешефе ??? Струва ли си ???