ентусиасти?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

ентусиасти?

Мнение от павката » 27 Яну 2008, 17:44

тва е историйка от събор 06г..значи тогава на тръгване се събрахме,ала-бала всичко перфектно--до пристигането ни!точно се нареждаме,ще паркирам и хоп...лоста олекна.е викам ся пък кво й стана :twisted:,лягам отдолу,гледам омаслено-ай ся кутията се счупи(тва ми идва на акъла,щот по пътя имаше тормоз)!вдигам я с крикчето,лягам и оп-само се е откачил лоста от кутията!почвам се чудя,какво да правя-да я оставям и да си гледам съборчето или да я почвам някак си?а лошото е,че вечерта бях на рожден ден,ударих някоя друга ракийка,ама ме стегна алкохола кат си легнах и като станах сутринта-чисто пиян съм :roll: и оттам мозъка ми спира да функционира и само простотии са ми в главата и хич не мога да се съсредоточа.
та кво става-минават само някви гледачи,питат кво й е,ма да помогне някой с нещо няма.разпитах за някой дето да удари рамо,то все пак нац събор да го еба,още съм спокоен,че няма да съм сам..упътиха ме да търся едно момче,което беше в няква комисия,там дето оценяват колите,питах го,ама имаше незнам за отговор...
и още малко се повъртях,пристигна мой приятел(със сиера),че беше закъснял,айде въжето и към селото да търся някво ткзс,там ми казаха за канал,хората от охраната,които бяха много загрижени..
намерих канала,той пълен с масло,и за камиони-демек плитък!
и почвам на пияна глава,жега да свалям гърнета,кардани,кори квото има,вътре стоя на фльонга в шибания канал :twisted:(седмицата преди събора гледах квото има за смяна да е отстранено,да няма изненадки,и когато съм слагал кардана,не съм бутнал осигурителната скоба,която затваря щифта,държащ пръчката м/у лосста и кутията,тва от бързане,щот на работа имах едни шибани колеги,дето всячески гледаха да ми пречат,че ги е яд за кво карам бмв(мама им голфаджийска,селска...)
разглобих,сложих 6мм болт,гайка и съм ти ебал щифта,събрах и тормоз на машината.връщам се-охраната ей тъй :D ,доволни че е станала,ама половината мероприятие минало,аз мазен,гладен,жаден,подивял,караваните пълни с народ...
и стоя на слънцето,като парцал,устата ми пресъхнала,ръцете до лакти мазни,маратонките също,гледам някви комбита се возят по пистата(тва ми е останало в паметта) и слушам някъв нещастник,да ми говори,че имал(освен бмв-то) голф,дизел и били много хубави..дето всичките служебни бяха от тая марка и вече сънувам кошмари от тези коли,друга няква фитка,мрънкаше защо момчетата си трошили колите на пистата,къв бил смисъла...и още някви бисери и аз вече :twisted: :banghead: незнам къде съм,сила нямам иначе им разкатавам майчицата проста,кво правят на събор и баш на моята глава(ся кат се сещам и пак откачам)..
умрял от глад,отидох до едно село,дет бачкаше някъв магазин,пазарувам да хапвам,човека ни покани у тях,на маса и като се наядохме,връщаме се,то взе че заваля яко и стана пейзажа осран отвсякъде...
айде в пловдив,хотела,баня,времето жега-ай на кенефите,из града малко да покараме,да ми дойде кефа,тормоз на буталата,фуражките гледат тъпо отстреща...и така до награждаването в ресторанта!
за финал,да напиша,че стигнах до извода-само на себе си можеш да разчиташ,нищо,че е пълно с народ около тебе!и ся като чета някви тука,дето са правят на много велики,на някви ентусиасти,на маняци,на разбирачи,на мъже и още кво ли не...ми да вземат да млъкнат,че аман от тъпанари,батки,биячи,рацери,тунингисти и всяква такава паплач!от целия тоя форум,виждам някви маскимум 20% да са истински бмв ентусиасти,аз си ги наричам болни...другото е само консуматори,пълнеж..
аз не се правя на никакъв,просто споделям,никой да не се обижда..то няма кой де!прекланям се пред шепа хора,някои не ги познавам,ама от постовете и това което слушам ми е достатъчно-това са хора,които разбират от бмв-та,умират за старите такива,знаят как да ги карат,винаги са готови да помогнат,не се надуват като ги питаш нещо,абе истинснки човешки същества...варна,бургас,несебър,сливен,в търново,казанлък,пловдив,софия,ловеч,враца,х региона...споменавам някои градове,че за имена не е удобно!
ударих го на признания(няма как,снощи бях в промоция,алкохола си върши работата),ако е кофти тема,да я заключват!
(от келеш съм искал е30,ама ''тате'' е прост като тава и нищо не ми е дал в шибания живот,бил съм на първия събор,адското изживяване...тогава,както и на другите дето съм бил,съм все в нетрезво състояние-беше ме яд,че нямам кола и трябваше да се возя като чувал и да се съобразявам..два събора пропуснах,щот няма с кой!
та,ако имах преди 10години,желаната кола,щях да съм от старите форумджии,ама доста по-късно се случи и за тва сега си мълча,иначе много от тия тука,дето само праскат мнения,нямаше да ги има!и да вземат да се замислят,за кво ги имат тия бмв-та,какво им харесва в тях,има ли смисъл цялата работа,трябва ли да си помагаме и ако си отговорят правилно-добре,ако не-да сменят марката!
не пропускайте да си поддържате автомобилите,за това сме различни от рацерите-те не си уважават колите,за това аз не ги понасям!това е форум за маняци,не за хора просто притежаващи бмв!(доста приятели навих,да си вземат бмв,сега съжалявам-серат си по колите и не им пука,добре,че повечето не влизат тука)!
здраве и късмет на всички стойностни хора,на събора се надявам да се запозная с още такива,дано не блокирам рано-рано!
на мен, си пожелавам да ми се нареди живота за в бъдеще и след време да притежавам перфектното,двуврато е30 :twisted:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 27 Яну 2008, 21:48

:shock:

колега ко се е случило че си стискал толко време зъби та чак сега го написа :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 27 Яну 2008, 23:51

Как кво бе, не прочете ли че се е напил човека :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 28 Яну 2008, 23:26

Митко Ганчев написа:Как кво бе, не прочете ли че се е напил човека :mhihi:

о да бе той от 2006 до ся само 1 път се е напивал :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от павката » 28 Яну 2008, 23:30

ми кво да се случи,бях забравил за това,ама се сетих покрай тия спорове за новия събор и като гледам някви дечица дето мноо се засилиха напоследък..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от павката » 28 Яну 2008, 23:31

!!!
Последна промяна павката на 29 Яну 2008, 19:50, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 29 Яну 2008, 5:04

Много яка тема и има много истина в нея
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 29 Яну 2008, 9:27

На мен на 2007ма ми се скъса целия ауспух и пак при некакъв местен човек в Хисаря ми завариха всичко....Благодарение на Ати 8)
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 29 Яну 2008, 16:36

Аз се моля дано да не ми се налага някой да ми помага че тогава лошо
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

з

Мнение от BeXTMaN » 04 Фев 2008, 21:05

Павлин се е ядосал и ги нареди яко :mhihi: аз от своя страна съм нов ама мн услужливи хора срещнах Павлин е от тях дано само готини хора занапред :D ии да идва събора че ми се ходи .. дано не сам от гореспоменатите лапета

Новини
Аватар

Re: ентусиасти?

Мнение от Новини » 05 Фев 2008, 0:28

pavlin_e30 написа:........

Незнам познаваме ли се ама... дано на следващия събор се засечем.
Постинга ти ми навява много спомени и все приятни. Отпреди години... тук.
Много ми е мерак да изпием една бира и да полафим. ;)

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 05 Фев 2008, 16:53

!!Asen_X написа:

лично ше ви запозная,
ма,
няма си паснете,заклевам се
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от monio777 » 05 Фев 2008, 17:23

КРАСЬО искам и мен да запознаеш с този колега ако нема нищо против!!! Е разбира се ако се вьрна за сабор 2008г.мисля да успея

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 05 Фев 2008, 18:49

madpetio написа:На мен на 2007ма ми се скъса целия ауспух и пак при некакъв местен човек в Хисаря ми завариха всичко....Благодарение на Ати 8)

дам и после чак разбрах що Ати ме цели с некви работи докато карам зад него пък то се оказа че бил некъв тампон :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от павката » 05 Фев 2008, 21:47

B U L L I написа:
!!Asen_X написа:

лично ше ви запозная,
ма,
няма си паснете,заклевам се

да няма си лягаме,че да си пасваме :mhihi:

Назад към Страхотни истории