Въпрос относно ПТП
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
Въпрос относно ПТП
Преди няколко дни през нощта чувам удар от който се събуждам! През нощта към 3 часа един пиян съсед с голф се спира в бмв-то и бяга от мястото на ПТП! След половин час го намираме голфа оставен близо до жилището му, целия в боя от бмв-то...респективно по бмв-то има боя от голфа! Звъним на кат, обясняваме ситуацията и те казват колата в понеделник на оглед, на гофа записват номера. В понеделник отиваме на оглед пишат ни протокол и изрично казвам, че колата няма гражданска...дежурния каза, че няма проблем, щетите се изплащат от нашата застрахователна фирма, която в последствие ще си търси парите от неговата, НО в протокола пише, че колата е била паркирана и шофьора е избягал, съответно днес в бул инс казаха, че нищо не могат да направят! Въпроса е как аз да си взема пари от застраховката? Предполагам въпросния съсед ще го привикат в кат, но какво трябва аз да направя? Как се процедира в такава ситуация!?
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
genchovw написа:Хващаш съседа и бой докато му изчезне пулса, после масаж на сърцето и пак бой![]()
![]()
![]()
Незнам Колега, съветвай се с адвокат
е ееее адската изкофтена ситуация. Вярно намери някой по гладен адвокат, те и без тва са много и си пречат и говори с него. Ама нали се сешташ че закона се тълкува различно според джоба

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Преди две години ме удари един дядка пак така без гражданска! Вариянта е да го съдиш и тва е! На мен ми предложиха вариянт да подам иск в гаранционния фонд(тва е точно за такива като тоя без граждански) и от там да ми платят пак като по гражданска обезщетение а те по свои си пътища го съдели него и така, аз веднага лапнах щото викам може някой лев по-малко ама няма да бягам по глупости да се занимавам. ........и после ремонтирах колата излезе ми 700лв. и до днес нито стотинка по сметката която си направих тогава специялно за това! Ако искаш пари съди го присъдата ще е в твоя полза със сигурност но после усвояването на паричките е една мани мани съдия изпълнители и т.н.
Аве май най-добре е както писа колегата по-горе!
бой,бой ...... и пак.....
Съчувствам ти!
Аве май най-добре е както писа колегата по-горе!

Съчувствам ти!

5 мнения
• Страница 1 от 1