bmw 318i vs audi b4 2.0i
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- mitaka1914
- Потребител
-
bmw 318i vs audi b4 2.0i
Налага,ми се избор bmw-audi,искам мнението за разхода,возията,двигателя разбирасе за bmw-то,като циало повече мнения на хора които са запознати. Мерси предварително!
е братле нали се сещаш ,че в BMW форума няма да ти препоръчаме audi
Разхода на моята 318 е 10-11 градско,за возията нема кво да говориме BMW e ебати,ако си се возил в BMW знаеш за какво говора,не мога да сравнявам моята кукла с никаква друга марка,ако се чудиш какво да вземеш ,вземи audito
един истински фен на бмв няма да пита такива въпроси,бмв се кара само от ценители на марката 

- mitaka1914
- Потребител
-
Значи исках инфо за 318 защото не съм карал,а б4 съм.В 318 само съм се возил и то 1 път
Последна промяна mitaka1914 на 04 Фев 2008, 22:03, променена общо 1 път
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
vladuicho написа:е братле нали се сещаш ,че в BMW форума няма да ти препоръчаме audiРазхода на моята 318 е 10-11 градско,за возията нема кво да говориме BMW e ебати,ако си се возил в BMW знаеш за какво говора,не мога да сравнявам моята кукла с никаква друга марка,ако се чудиш какво да вземеш ,вземи audito
един истински фен на бмв няма да пита такива въпроси,бмв се кара само от ценители на марката
Напълно подкрепям колегата.Всяка марка си има своите достойнства ,въпроса е дали ще ги оцениш. Другото важно е какво търсиш от една кола дали икономия, чиста скорост или комфорт и возия или от всичко по малко.....
Първо трябва да решиш за себе си и тогава да си избираш кола .
- mitaka1914
- Потребител
-
Важно е да гори в рамките на до 9на 100 извън града и до 12 градско и другото ,което да е отзивчив двигателя,тоес да не се мъчи,като изпреварвам тирове,камиони и други.За комфорта да не е с много твърдо окачване.
Мен извънградско и по-малко от 9 ми дава.
Иначе почти съм сигурен, че върви ( включително и изпреварва) не по-зле от авдито, но ако не ти е присърце, а си фенче на олимпиадите, по-добре си остани на тях. 

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- moniglow
- кандидат ентусиаст
-
Колега,щом темата ти е тук се подразбира че говориш за BMW E36 ,а да ти кажа има много подобни теми клуба на ауди ,но там го сравняват с Audi A4 купеB5. т.е. и в техният клуб приемат ,че Е36 е над Audi 80 B4 /все пак В4 си е ауди 80 излязло ако не се лъжа пред 1987г./
Все пак според мен В4 е добър автомобил и би било смешно ако някой я сравнява с жигули,"кошница"или нещо такова.
- С мотор поне 115к.с си върви доста добре и ако очакваш нещо коренно различно от 318 с 115к.с ще се разочароваш.
- Ако слагаш АГУ при ауди внимавай на кой мотор ще се спреш./няма тъкъв,който не става,просто има такива,които правят повече проблеми от други/
- Разхода извън града също ще е подобен 7-9 ,а в града 11-13 -всичко зависи от стила на каране и населеното място.
- Мисля,че коренната разлика се поражда от задвижващите колела и това вече според мен е ++++ за BMW .
"при задното задвижване имаме по-добре балансиран автомобил,което чувствително се усеща при високи скорости.
"предницата е здрава и с по евтина подръжка.
"Радиуса на завой е по-малък т.еколата е по-маневрена.
"при ускоряване от място теглото на автомобила се пренася в/узадният мост и се увеличава сцеплението.
Също BMW-то е по-добре обезшумено вози по-добре и има по-спортна визия.
За последно -според мен Е36 ако се сравнява ,трябва да е с А4.
Всичко написано по-горе е на база личен опит и разбира се всеки избира според вижданията си.
Надявам се колега mitaka1914 да се спреш на BMW и скоро да те видим отново тук.Успех
Все пак според мен В4 е добър автомобил и би било смешно ако някой я сравнява с жигули,"кошница"или нещо такова.
- С мотор поне 115к.с си върви доста добре и ако очакваш нещо коренно различно от 318 с 115к.с ще се разочароваш.
- Ако слагаш АГУ при ауди внимавай на кой мотор ще се спреш./няма тъкъв,който не става,просто има такива,които правят повече проблеми от други/
- Разхода извън града също ще е подобен 7-9 ,а в града 11-13 -всичко зависи от стила на каране и населеното място.
- Мисля,че коренната разлика се поражда от задвижващите колела и това вече според мен е ++++ за BMW .
"при задното задвижване имаме по-добре балансиран автомобил,което чувствително се усеща при високи скорости.
"предницата е здрава и с по евтина подръжка.
"Радиуса на завой е по-малък т.еколата е по-маневрена.
"при ускоряване от място теглото на автомобила се пренася в/узадният мост и се увеличава сцеплението.
Също BMW-то е по-добре обезшумено вози по-добре и има по-спортна визия.
За последно -според мен Е36 ако се сравнява ,трябва да е с А4.
Всичко написано по-горе е на база личен опит и разбира се всеки избира според вижданията си.
Надявам се колега mitaka1914 да се спреш на BMW и скоро да те видим отново тук.Успех
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
- Satanans4o
- кандидат ентусиаст
-
Оффф кви са тея глупости,е 36 е по висок клас и от а4,ти с б4 ми го сравняваш
,окачване,визия,вървеш,години всичко

- bate raiko
- кандидат ентусиаст
-
Satanans4o, бате....оправи си понятията за клас на автомобил. Направо да вземем да кажем на колегата, че Е36 е един клас с А8 и да приключваме темата
. Евала на moniglow - с удоволствие четох поста му - човека се е опитал да аргументира мнението си и го е направил добре!! Пичове разберете, че плюейки по другата марка / в случая Ауди /, ни най-малко не помагате на питащия колега - основно търговско правило - не хаби сили да плюеш по конкурента, а представяй плюсовете на собствената си стока!! А ако въпроса е да викаме до несвяст - БМВ - ти си ми като майка и баща / бих добавил и като леля, стринка и т.н до девето коляно /...това вече е съвсем друга история!! Поздрави!!!

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ако земаш аудито,само да не е с оня първобитен моноинж,че направо убита работа..
иначе ауди си горят,ама и вървят на макс скорост,кофти е смяната на ремъчето,иначе за друго има място,багажника е голям(не е кат б3) и е с предно
36-та ако е добра година,запазена,просто няма кво да се чудиш,разход нормален,вървеж приличен,поддръжка лесна,с нормално окачване и гуми е с перфектната возия....и помисли си за шестак
и не е задължително човек да е манияк,като се двуоми между два модела,ама после може да поддържа колата доста по-добре от някои фенове...все пак е е36,седанче,а не 850 CSI
иначе ауди си горят,ама и вървят на макс скорост,кофти е смяната на ремъчето,иначе за друго има място,багажника е голям(не е кат б3) и е с предно
36-та ако е добра година,запазена,просто няма кво да се чудиш,разход нормален,вървеж приличен,поддръжка лесна,с нормално окачване и гуми е с перфектната возия....и помисли си за шестак
и не е задължително човек да е манияк,като се двуоми между два модела,ама после може да поддържа колата доста по-добре от някои фенове...все пак е е36,седанче,а не 850 CSI
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Доколкото не се лъжа Б4 е по-стар модел и се произвежда до 94та година , така че мисля едно БМВ след тази година ще е много по-добър избор от Аудито
I'm slowly drifting

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2