Работи неравномерно
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Axis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с усмивка.
Работи неравномерно
Здравейте. Последните дни когато беше по-студено забелязах че двигателя работи неравномерно, когато колата не е загряла. Стрелктата на оборотите играе между 900 и 1000 оборота. Веднъж достигне ли си оптималната работна температура този проблем изчезва. То е ясно, че при първа възможност ще отида на диагностика, но засега съм назор със свободното времето, затова ме интересува вашето мнение. От какво може да е?
Благодаря ви предварително.

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Работат на студен двигател се контролира от стъпковото моторче провери първо него(почисти го и виж дали ще има промяна)
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Новини
-
LAST RIDE написа:Работат на студен двигател се контролира от стъпковото моторче провери първо него(почисти го и виж дали ще има промяна)
Стъпковото моторче не регулира ли празния ход без значение дали е студен или загрял двигателя? Защото човека е писал, че проблема го има само при студен двигател.

- Axis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с усмивка.
Мда проблема е само при студен двигател. На бензин си я карам. А възможно ли е да е от кофти бенз., защото общо взето проблема май го имам от последното зареждане? Сега ще чакам да поизпразня резервоара и пълня догоре с 98.
и ако не се оправи на диагностика.

Казаха ми - незнам до колко е вярно - че се сменял държавния резерв и навсякъде по бензиностанциите горивото не е това за което ни го продават - октановите числа са някакви мн ниски, а газта била и без октаново число. Аз зареждах все от Лукойл, но последните два пъти забелязах, че колата постоянно ми се дави и като я изфорсирам мирише на бензин, а на някви гадости - единия път като на нафта нещо, другия път на нещо съвсем неопределено, но определено не на бензин. Сега заредих на Шел ВиПауър и е малко по-добре, но резервоара ми беше до половината пълен с Лукоилския бензин, та...
6 мнения
• Страница 1 от 1