Струва ли си Е21
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
1.6 с карб като на Вайпъра (Пиербург 2Бе):?:
нека той да каже за разход.
нека той да каже за разход.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Заглавие
Здравейте и от мен!
Въпросната машинка от:http://free.bol.bg/vaiaka/
гори около 13 л. газ
Ще ми се да я ръчкам на бензинец, ама евтинията си е евтения...
Като стана по-богат, ще хвана една ъглошлаф и тва ще го нарежа на парчета :x
Въпросната машинка от:http://free.bol.bg/vaiaka/
гори около 13 л. газ
Ще ми се да я ръчкам на бензинец, ама евтинията си е евтения...
Като стана по-богат, ще хвана една ъглошлаф и тва ще го нарежа на парчета :x
- bgtroll
- кандидат ентусиаст
-
бавареца: колата от снимките -> малко котенце което крие своята истинска същност... господар на пътя (... порода ЛЪВ) 

Момчета, намерих една изоставена Е21-ца. От доста време наблюдавам сериозно този велик модел на BMW и не пропускам нито един да избяга от острия ми поглед
. Преди няколко дена забелязах едно изоставено пред една къща. Гледам аз отпред на решетката имаше емблема "320". Веднага започнах да го оглеждам. В действителност имаше оборотомер, но това нищо не означава де... Километража показва 165000км. В действителност като се замислих тази кола седи там от поне 6-7 години... Гумите са спаднали (с изключение на една
), двата стопа отзад са счупени, но няма много ръжда по нея (поне като сравня с това, което беше "моята" Е21-ца), освен по задните калници, където гумите хвърлят кал и вода в движение, но не е чак толкова. Според мен е от по-новите Е21-ци. Има пластмасови ел. огледала и таблото отвътре е като на по-новите. За съжаление там, където седи касетофона е доста разбито (и аз не знам от какъв зор). Така както си я оглеждах и изведнъж излезе от къщата един мъж и с подигравателен тон ме попита дали см щял да го отърва от колата. Поразпитах го. Колата е действително 320 без инжекция, но 6 цилиндъра, '81 година. Човекът каза, че не бил питал жена си, но за 100 ще ми я даде
. Има ли смисъл от такава "кошница" ???

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Иска ли питане! Само добре я провери,тествай,гледай и тнт. за да прецениш от колко още "инвестиций"се нуждае акулката,после умножи сумата по 2 и тогава решавай.
Цената е добра,но понякога е доста по-изгодно да вземеш нещо по-скъпо но в мн.добро състояние.
Като коли Е21 са машинки истинско олицетворение на удоволствието от шофирането и дори след толкова години "наказват" здраво
Успех,каквото и да решиш.
Цената е добра,но понякога е доста по-изгодно да вземеш нещо по-скъпо но в мн.добро състояние.
Като коли Е21 са машинки истинско олицетворение на удоволствието от шофирането и дори след толкова години "наказват" здраво

Успех,каквото и да решиш.

Извинявам се за късния отговор ма сега имам време да се ровя из сайта, колега неслушай Ати с него ще се разправям по-късно щото говори глупости. Колата си е екстра, единственото което трябва да направиш е да смениш задния мост заради дисковете (Тук Ати е прав) и да вземеш едн "малък" и сладък М30Б28 карбуратор 170к.с. от е12, е23 или е28 да го пльоснеш в коша и да внимаваш да не си счупиш клавата, а итрябва да смениш пружините с по-твърди от пред заради разликата в тежините на двата мотора. От тез преработки ша останеш доволен. А ище нещо много важно ако сложиш такъв мотор няма нужда да сменяш скоростите просто защото от М10 на М30 стават, нестават само на М20.
Indiana написа:Момчета, намерих една изоставена Е21-ца. От доста време наблюдавам сериозно този велик модел на BMW и не пропускам нито един да избяга от острия ми поглед. Преди няколко дена забелязах едно изоставено пред една къща. Гледам аз отпред на решетката имаше емблема "320". Веднага започнах да го оглеждам. В действителност имаше оборотомер, но това нищо не означава де... Километража показва 165000км. В действителност като се замислих тази кола седи там от поне 6-7 години... Гумите са спаднали (с изключение на една
), двата стопа отзад са счупени, но няма много ръжда по нея (поне като сравня с това, което беше "моята" Е21-ца), освен по задните калници, където гумите хвърлят кал и вода в движение, но не е чак толкова. Според мен е от по-новите Е21-ци. Има пластмасови ел. огледала и таблото отвътре е като на по-новите. За съжаление там, където седи касетофона е доста разбито (и аз не знам от какъв зор). Така както си я оглеждах и изведнъж излезе от къщата един мъж и с подигравателен тон ме попита дали см щял да го отърва от колата. Поразпитах го. Колата е действително 320 без инжекция, но 6 цилиндъра, '81 година. Човекът каза, че не бил питал жена си, но за 100 ще ми я даде
. Има ли смисъл от такава "кошница" ???
Ако ти не я вземеш аз я взимам веднага.
- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
Аз също ще я взема за тия пари!
Аз също ще я взема за тия пари! Ако ти и Sonny се откажете пиши ми едно ЛС къде е машината! 

- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Това "за 100 ще ми я даде" ми звучи като виц,но ако е истина и нея вземеш казваи каде е........моля те
Опитаи смъртта но не умираи
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2