някъде басейн
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Новини
-
Re: някъде басейн
niko_first написа:хора знаете ли някъде да има приличен басейн, около люлин или околните квартали, че досега ходех на спартак ,ама ми е малко далечко и нещо зе да ми става скъпичко.
почнах да ходя н абасейна на вилхемпик(хенри форд) верно близичко е и ефтиничко ама е мизерииика ,та някоий ми каза че някъде в люлин имало приличен басейн ама не разбрах къде.
ако някой знае ще съм му много благодарен![]()
п.п. а и ми тряаа да работи до по късничко, че по рано от 7 ми е трудно да отида.
Точно до Силвър Центъра на кооперативния пазар в Люлин. Обаче е открит и ще трябва да чакаш по-топли дни

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Абе аз едно време като учех в 27-мо там правеха курсове, ама не знам дали още работи и в кво състояние е...

- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Малко по темата
За колегата който търси басейн близо до Люлин, незнам дали е ходил в закрития басейн в Обеля, ако не е - да пробва 

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Малко по темата
За колегата който търси басейн близо до Люлин, незнам дали е ходил в закрития басейн в Обеля, ако не е - да пробва 

...E36 Rulzzz...

- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
В 33-то училище в Люлин има басеин.Сина ми ходи там,но уви незнам дали има свободен достъп ако не си с група.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
- niko_first
- младши ентусиаст
-
speedmaniac написа:Малко по тематаЗа колегата който търси басейн близо до Люлин, незнам дали е ходил в закрития басейн в Обеля, ако не е - да пробва
мерси колега

а ще ме опътиш ли малко къдее е тоя басейн?

само гасссс на ИС-ката
Препоръчвам Баня Мадара или както вече се нарича, басейнът на НСА.
Аз там съм се учил да плувам. Там тренира националният отбор също.
Басейнът е 25 метров, дълбок е 2.70м в най-дълбоката си част. Има групи с треньор както за начинаещи - така и за напреднали, включително там се провеждат и курсовете за водни спасители към червения кръст.
Часовете за свободно плуване са сутрин от седем до осем сутринта
наобед - от един до два и вечер - от осем и половина до девет и половина, може карта да си купите за три пъти седмично, понеделник сряда и петък, или вторник, четвъртък и събота. Не е вярно, че водата в басейните не се сменя. Специално в този басейн съм сигурен че го правят два пъти годишно... изпразват целия басейн, почистват го, ремонтират плочките, ако има някоя счупена и след това се пълни наново. През останалото време водата се филтрира. На колегата дето се притеснява да не хване нещо искам да кажа, че плувам там от кажи речи 20 години вече и нямам никакви оплаквания. За съжаление, вдигнаха цените малко, сега до колкото знам плуване+сауна струва десет лева еднократно. За цените на картите ако ви интересува ще попитам, аз мисля да си купя от другия месец. Някъде 50-60лв трябва да струва.
Аз там съм се учил да плувам. Там тренира националният отбор също.
Басейнът е 25 метров, дълбок е 2.70м в най-дълбоката си част. Има групи с треньор както за начинаещи - така и за напреднали, включително там се провеждат и курсовете за водни спасители към червения кръст.
Часовете за свободно плуване са сутрин от седем до осем сутринта
наобед - от един до два и вечер - от осем и половина до девет и половина, може карта да си купите за три пъти седмично, понеделник сряда и петък, или вторник, четвъртък и събота. Не е вярно, че водата в басейните не се сменя. Специално в този басейн съм сигурен че го правят два пъти годишно... изпразват целия басейн, почистват го, ремонтират плочките, ако има някоя счупена и след това се пълни наново. През останалото време водата се филтрира. На колегата дето се притеснява да не хване нещо искам да кажа, че плувам там от кажи речи 20 години вече и нямам никакви оплаквания. За съжаление, вдигнаха цените малко, сега до колкото знам плуване+сауна струва десет лева еднократно. За цените на картите ако ви интересува ще попитам, аз мисля да си купя от другия месец. Някъде 50-60лв трябва да струва.
Off on your way
Hit the open road
There is magic at your fingers
For the spirit ever lingers
Undemanding contact
In your happy solitude
Hit the open road
There is magic at your fingers
For the spirit ever lingers
Undemanding contact
In your happy solitude
Аз ходя на едно басейнче в Дървеница (близко е до колелото на 4-ти километър) . Много е харно, супер е за отпускане след работа. Виждал съм някакви деца да се давят там, тоест да се учат да плуват
. Ако някой има интерес може би ще го намеря на бг мапс, ама не се сещам спортния комплекс как се казваше.
KIARA_G, специално като за тебе лично водя курсове за най-бързо удавяне

- niko_first
- младши ентусиаст
-
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Pavlinius написа:....

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2