Скъсана тръба !?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Скъсана тръба !?
Здравейте колеги.
Поглеждам аз под капака днеска и виждам огромна дупка не ами направо разкъсана една тръба големичка която влиза от радиатора към мисля че въздушен филтър
Колата я купих преди месец но я карам от няколко дена и сега забелязвам! Предишния собственик незнам коко време е карал така.. А колата не е карана всекидневно от 5-6 месеца. Каква е точно тази тръба и как се казва че трябва да се сменя
Сериозно ли е това ?
Да не би от ня да излизат двете грешки който излизат 227 и 228 oxygene sensor? смисъл сензора е друго там на ламбда сонда и са 4 но да не би от тази цепка да не отчита че влиза въздух или незнам и аз.. ?!
Ето още малко снимкии:
Предварително благодаря на всички и искам да спореля че научавам сташно много от вас!
Поглеждам аз под капака днеска и виждам огромна дупка не ами направо разкъсана една тръба големичка която влиза от радиатора към мисля че въздушен филтър

Колата я купих преди месец но я карам от няколко дена и сега забелязвам! Предишния собственик незнам коко време е карал така.. А колата не е карана всекидневно от 5-6 месеца. Каква е точно тази тръба и как се казва че трябва да се сменя

Да не би от ня да излизат двете грешки който излизат 227 и 228 oxygene sensor? смисъл сензора е друго там на ламбда сонда и са 4 но да не би от тази цепка да не отчита че влиза въздух или незнам и аз.. ?!
Ето още малко снимкии:

Предварително благодаря на всички и искам да спореля че научавам сташно много от вас!
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Проблема си е в ламбдата, тая тЪрба там няма отношение... единствения проблем дето може да ти създаде е, да не дърпа въздух от вънка, а от отсека при двигателя и да е малко по-топъл ама едва ли...
Сега тва не значи, че не требва да я смениш де
Сега тва не значи, че не требва да я смениш де

- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
тази тръба братле ти е като въздухозаборник ако мога така да го нарека,служи за охлаждане на динамото,и моята беше така лесно се оправя малко по изобритателен бъди и си готов 

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
4 мнения
• Страница 1 от 1