Сервизи в Ст. Загора или Сливен
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Сервизи в Ст. Загора или Сливен
Предварително се извинявам на модераторите, че пускам темата си тук, но искам повече хора да я видят, защото ми е спешно.
Въпросът ми е към колегите от Сливен, Стара Загора и окръга... можете ли да ми дадете координатите на сервизи, от които имате добри впечатления, защото ми се налага спешен ремонт на красавицата (Е36 316 М43), и по-специално на окачване и трансмисия. Работата е там, че нямам възможност да стоя там и да светя на майсторите, а искам като си оставя колата да ми я направят човешки и с кеф да си дам парите.
Та ако имате такива проверени сервизи, където ти гледат колата като своя, моля споделете... Благодаря предварително и още веднъж се извинявам къде съм си изцвъкал темата.
Поздрави, Митака

Въпросът ми е към колегите от Сливен, Стара Загора и окръга... можете ли да ми дадете координатите на сервизи, от които имате добри впечатления, защото ми се налага спешен ремонт на красавицата (Е36 316 М43), и по-специално на окачване и трансмисия. Работата е там, че нямам възможност да стоя там и да светя на майсторите, а искам като си оставя колата да ми я направят човешки и с кеф да си дам парите.
Та ако имате такива проверени сервизи, където ти гледат колата като своя, моля споделете... Благодаря предварително и още веднъж се извинявам къде съм си изцвъкал темата.
Поздрави, Митака

---
сс
В Стара Загора сервиза на БМВ е в квартал Зора...Като влизаш в Зора караш само направо докато свърши улицата,поглеждаш вляво и там е сервиза.Момчетата се разбират от работата,мойта Е36 там я карах.Търси Димо, човека е цар.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: сс
nigh7lif3 написа:В Стара Загора сервиза на БМВ е в квартал Зора...Като влизаш в Зора караш само направо докато свърши улицата,поглеждаш вляво и там е сервиза.Момчетата се разбират от работата,мойта Е36 там я карах.Търси Димо, човека е цар.
Бе карай я в НЗ при Сашо кортенеца (Болид) , те там не са особено зле

ПП. БМВ в Зора наистина са наред момчетата и бая добре пипат

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
за БМВ сервиза в зора и аз мога да потвърдя аз живея там и ги познавам и добре бачкат има момчета дето са там още от началото на сервиза 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
леко да се намеся-там само дъртия- Васко ги знае нещата!
това място е срам за марката,не прилича на сервиз ами на чаршия!има ше и една кифла там,дето само простотии ръсеше,ама и грозна,за къв е там нямам си понятие
и всякви пропаднали съм виждал там,направо срам голям..иначе дъртия като го питам нещо винаги помага! а и цените не са за стари коли!
това място е срам за марката,не прилича на сервиз ами на чаршия!има ше и една кифла там,дето само простотии ръсеше,ама и грозна,за къв е там нямам си понятие

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Мкар в Стз,момчетата са на ниво ,ще ти помогнат и обяснят всичко което те интересува 

Нищо лично ,Просто бизнес !
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ