цветовете на ринговете дали могат да се сменят на in-pro
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
цветовете на ринговете дали могат да се сменят на in-pro
чакам ги утре или други ден но ако някои ми отговори на въпроса .едно голямо МЕРСИ от мен

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
А ринговете при ИН-ПРО какви са? С лампа или са CCFL. Ако е първото ще да има начин, но при второтo - не.
Последна промяна turbo на 04 Фев 2008, 18:35, променена общо 1 път
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
С малка крушка е.... т.е. ако я смениш с друг цвят съвместима такава.... няма ядове.... само че вероятно малко от вас знаят, че при пускане на късите светлини ринг-а пред тях гасне (при пускане на дългите - и там)... и тогава ако си сложил сини светлини на четирите ринга вече ще светят само двата на дългите....а на късите ще станат бели или каквито са ви крушките на късите 

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
фаровете ште са чистак барсак .да ли 6те стане .нямам си на идея с каква система са CCFL или неква друга

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
с крушки са. но вземете предвид казаното от Моллов колегата, ин-про не светят заедно с късите и дългите!. т.е. на дълги нито един ринг не свети. да не вземе да изглежда криво на къси когато само вътрешните светят 

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
братле а като сам само на габарити ринговете не можели да светят сини например .или ми казваш 4е после като пусна късите 6те стане мармалад а :mhihi:

- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
t0sh написа:с крушки са. но вземете предвид казаното от Моллов колегата, ин-про не светят заедно с късите и дългите!. т.е. на дълги нито един ринг не свети. да не вземе да изглежда криво на къси когато само вътрешните светят
Колега,ас смених кру6ките на късите...та вечер ринговете на касите се сливат с касите светлини и остават само ринговете на дългите...ма мен така си ме кефи

- Mollov
- Мародератор
-
Браточка.... ако си с оригинално InPro като цъкнеш къси светлини и ти гасне ринг-а на късите.... не знам как виждаш, че при теб свети.... ма не свети
Разбрах го по трудният начин, ма тия фарове ги знам като пръстите на ръцете си.... 

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Poll:Повече като недостатък ли го приемате или не ви прави впечатление това,че гаснат ринговете?Седят ми в багажника(чакам да мине сесията,та да си ги сложа) фарчетата и се зачетох в темата.Пък и това,че може да се сменя крушката звучи интересно,обичам неща които ми дават свобода за импровизация...и все пак до една степен ми се струва че сини рингове е малко селско...пък и си зависи...6к ксенона дето вдругиден ще го слагам...хм...може и да е интересно...
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
За мене ринга треа да си е жълто оранжев...кат на новите бими...па са секи си има вкус в крайна сметка 

- Mollov
- Мародератор
-
Ае като тия най-новите не мож го докара..... вероятно с подобен цвят CCFL може и да стане.... но с InPro-то с крушки - забрави
Иначе InPro-то има TUV и тва с гасненето на ринг-а когато зад него светне крушка е дълбока немска инжинерна мисъл - за кво да хаби лампата на ринг-а, като крушката зад него свети в пъти по-силно... затва и ринг-а ше свети винаги в цвета на крушката... сложи едни H1 12k Xenon-и и да видим дали ще свети нещо различно от синьо
а пък този на дългите ще си е бял/жълт 

Иначе InPro-то има TUV и тва с гасненето на ринг-а когато зад него светне крушка е дълбока немска инжинерна мисъл - за кво да хаби лампата на ринг-а, като крушката зад него свети в пъти по-силно... затва и ринг-а ше свети винаги в цвета на крушката... сложи едни H1 12k Xenon-и и да видим дали ще свети нещо различно от синьо

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Само внимавайте да не сложите крушки с повече ватове на ринговете че се топят.Има вече такива случаи при In.Pro.
- Mollov
- Мародератор
-
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2