Предстояща покупка на БМВ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ^^MuTaKa^^
- Потребител
-
- Кара: 528 Е39
- Мечтае да кара: 740
Предстояща покупка на БМВ
Колеги, понеже отдавна искам да си купя БМВ и сега този миг наближава реших да задам няколко въпросчета. Засега се колебая между 318is и 320i 96-97г, може би 98. Интересува ме малко повече информация за поддръжка, разход на гориво или с 2 думи коя от двете е по-добрият избор.
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Tenata написа:пишеш във търсачката 318is VS 320 и си готов
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8is+vs+320
тоя въпрос очевидно се превръща в ежедневие

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ^^MuTaKa^^
- Потребител
-
Мерси за линка. От двете се спрях на 318is, но сега ми се иска да направим едно друго сръвнение BMW 318is VS Audi A4 1,8 T
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Такова сравнение няма..... 1.8T върви доста повече
тая турбина не е нещо смешно
(особено пък и след чип).

- ^^MuTaKa^^
- Потребител
-
Колега, явно не си ме разбрал правилно. Аз не питам коя кола варви повече, така или ина4е от 1 година карам Рено 5 45 коня и която и да си взема ще ми се струва като самолет

- bate raiko
- кандидат ентусиаст
-
И според мен не е удачно подобно сравнение...същото би било по-равностойно при сравняване на "чистите" двигатели 1.8 на БМВ и Ауди. Турбо двигателя на Ауди е един от най-добрите им мотори / да оставим пристрастията към марките настрани
/, а съм чувал, че понася чипосване до безумие....Лично аз не съм фен на турбините - тънка работа са и могат да отровят съня на стопанина си / особено на небрежния такъв
/, но принципно Ауди с този мотор върви много, особено ако е и Куатро вариант!! Поздрави!!

- bate raiko
- кандидат ентусиаст
-
Поне на пръв отскок - хубав автомобил - има визия, приятен салон, хубави джанти.....но на снимка много неща изглеждат добре
!! Задължително диагностика - ако продавача е сериозен и няма какво да крие, едва ли ще има нещо против!! Пак казвам - колата изглежда добре!!!

- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
не се хвърляй на първата която видиш, огледай, ако имаш възможност покарай такова БМВ, гледаи състояние, това на обявата на пръв поглед е доста добро, но пък и цената си му е добра
, както пише на обявата е М44 мотора е супер ако е читав де, но 8500 не са малко такаче внимавай, взимаш някои с тебе гледате го, караш го и решаваш но не е длъжно да го взимаш

- ^^MuTaKa^^
- Потребител
-
Аз от доста време разглеждам из мобиле-то, но рядко изкачат такива БМВ-та. Само да видя кога ще ми остане време да отида до бургас и да го огледам. Да, наистина ще е хубаво да покарам такова БМВ преди да отида да го гледам, че до сега единственото БМВ, което съм карал е 318 тдс и ми хареса като поведение на пътя, но моторчето му е слабичко.
- ^^MuTaKa^^
- Потребител
-
Аз от доста време разглеждам из мобиле-то, но рядко изкачат такива БМВ-та. Само да видя кога ще ми остане време да отида до бургас и да го огледам. Да, наистина ще е хубаво да покарам такова БМВ преди да отида да го гледам, че до сега единственото БМВ, което съм карал е 318 тдс и ми хареса като поведение на пътя, но моторчето му е слабичко.
- ^^MuTaKa^^
- Потребител
-
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2